Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Minimalni konfigurace

Příspěvekod JungK » čtv srp 03, 2006 9:52 pm

Zdar lidi,

mam dotaz.
Myslite ze nam H5 pobezi na notebooku http://cz.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=794&l1=5&l2=24&l3=134?
Dik za rady i odhady :)
JungK
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv srp 03, 2006 9:50 pm

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

Příspěvekod Mrko » pát srp 04, 2006 8:23 am

Caute, zohnal som si hru Heroes V a neviem ju nainstalovat. Po spusteni INSTALu mi na sekundu vypise modru tabulku: PROGRAM TO BIG TO FIT TO MEMORY. Mam procesor celeron 2,4, 768 Ram, 128 MB Radeonku 9550 a miesta ma hardisku cca 15 Giga.
V com moze byt problem?
POMOOOC!!!! Napiste mi prosim. D :roll:
Mrko
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát srp 04, 2006 8:15 am

Příspěvekod Daver » čtv srp 10, 2006 2:23 pm

Zdravim vas tu vsechny , mam problem , mozna uz s tim tady nekdo byl to nvm , ale kdyz pustim H5 taxi nastavim mapu atd. a pak se mi to zacne nacitat a v pulce se to vyhodi z5 do windowsu a nabehne chyba typu: "V aplikaci Heroes 5 doslo k problemu a bylo nutne ji vypnout" . Da se s tim neco udelat???? Diiky za odpoved
Piste klidne i na icq nebo e-mail. dik
Daver
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv srp 10, 2006 2:15 pm

Příspěvekod cabannos » čtv srp 10, 2006 4:39 pm

Daver píše:Zdravim vas tu vsechny , mam problem , mozna uz s tim tady nekdo byl to nvm , ale kdyz pustim H5 taxi nastavim mapu atd. a pak se mi to zacne nacitat a v pulce se to vyhodi z5 do windowsu a nabehne chyba typu: "V aplikaci Heroes 5 doslo k problemu a bylo nutne ji vypnout" . Da se s tim neco udelat???? Diiky za odpoved
Piste klidne i na icq nebo e-mail. dik

Chyba muze byt kdekoliv, pokus se byt vic konkretni. Napis sem svuj OS, HW apod. Mas posledni verzi ovladacu, DX? :shock:
Uživatelský avatar
cabannos
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned čer 18, 2006 8:40 am

Příspěvekod Daver » čtv srp 10, 2006 7:17 pm

Windows XP Profesional , 256 MB RAM , 2.4 GHZ , Intel Celeron 320 , Ge Force4 MX 440 with AGP8X - 64 MB , mozna si ted o me budete myslet ze me preskocilo s moji kartou , ale myslim ze tam problem nebude, protoze se me hra pusti a pak jede v poho do chvile kdy to zacne nacitat mapu... pak se mi to na konci (udelal sem reinst. a uz to jede az na konec) nacitani vypne a nabehne tam ta chyba a direct sem instaloval rovnou z dvd tak nvm
Daver
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv srp 10, 2006 2:15 pm

Příspěvekod cabannos » čtv srp 10, 2006 8:02 pm

Daver píše:Windows XP Profesional , 256 MB RAM , 2.4 GHZ , Intel Celeron 320 , Ge Force4 MX 440 with AGP8X - 64 MB , mozna si ted o me budete myslet ze me preskocilo s moji kartou , ale myslim ze tam problem nebude, protoze se me hra pusti a pak jede v poho do chvile kdy to zacne nacitat mapu... pak se mi to na konci (udelal sem reinst. a uz to jede az na konec) nacitani vypne a nabehne tam ta chyba a direct sem instaloval rovnou z dvd tak nvm

No ta grafika vazne muze zlobit. Nekdo tady mel upraveny *.exe soubor pro graficke karty rady nizsi GF3. Zkus povypinat vsechny efekty a nastavit nejnizsi detaily. :wink:
Uživatelský avatar
cabannos
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned čer 18, 2006 8:40 am

Příspěvekod Daver » čtv srp 10, 2006 8:33 pm

oki zkusim to , ale to tim asi nebude protoze menu me jede uplne v pohode podle me to asi bude naka chyba hry , mozna na to je i naky patch fakt nvm
Daver
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv srp 10, 2006 2:15 pm

Příspěvekod Cigisek » ned srp 20, 2006 2:53 pm

Jata píše:
Daver píše:oki zkusim to , ale to tim asi nebude protoze menu me jede uplne v pohode podle me to asi bude naka chyba hry , mozna na to je i naky patch fakt nvm

Tady jde o to, že v menu se nevyužívá všech grafických funkcí jako ve hře (myslim pixel shadery), takže sice ti jde menu, ale hra ti nepůjde, zkus se podívat někde po upravenym exe souboru, kterej myslim vypíná pixel shadery, potom ti to půjde, nebo zkus nainstalovat nejnovější patche.
Jestli chces, tak napis mail, a poslu ti ten upravenej *.exe soubor!:-)
.
Svět Might and Magic je dokonalý...
Obrázek
Uživatelský avatar
Cigisek
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned črc 09, 2006 1:13 pm
Bydliště: Nové Hrady

Příspěvekod Fil144 » pon srp 21, 2006 4:53 pm

Daver píše:Windows XP Profesional , 256 MB RAM , 2.4 GHZ , Intel Celeron 320 , Ge Force4 MX 440 with AGP8X - 64 MB , mozna si ted o me budete myslet ze me preskocilo s moji kartou , ale myslim ze tam problem nebude, protoze se me hra pusti a pak jede v poho do chvile kdy to zacne nacitat mapu... pak se mi to na konci (udelal sem reinst. a uz to jede az na konec) nacitani vypne a nabehne tam ta chyba a direct sem instaloval rovnou z dvd tak nvm


Zdravim ostatnych - v podstate mam presne ten isty problem ako Daver, len moja konfiguracia je o vlasok lepsia (mam 512 MB RAM, ale grafiku tu istu). Skusal som nainstalovat aj oba patche 1.1 a 1.2, ale neslo to uz ani spustit (nemam originalku) a aktualizoval som aj drivere grafiky. Chcel by som vas poprosit o ten exe subor, ktory tu spominate (bez pixel shadingu) alebo nejaku radu. Videl som tu aj ludi s horsou konfiguraciou, ktorym to slo. Diky moc.
Fil144
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon srp 21, 2006 4:45 pm

Příspěvekod Cigisek » pon srp 21, 2006 6:21 pm

Takže ještě jednou:

KDO SE DOSTANE DO MENU HRY, ALE NEJDE MU SPUSTIT MAPA (je to způsobeno nepodporovanou grafickou kartou), TAK NAPIŠTE E-MAIL NEBO ICQ, A JÁ VÁM POŠLU TEN UPRAVENÝ *.EXE SOUBOR... JESTLI SEM NECHCETE DÁVAT KONTAKT NA SEBE, TAK MI NAPIŠTE SOUKROMOU ZPRÁVU, VE KTERÉ BUDE E-MAIL ČI ICQ...

// přidán přímý odkaz:

http://cigisek.borec.cz/download/h5game.rar
Naposledy upravil Cigisek dne úte srp 22, 2006 11:57 am, celkově upraveno 1
.
Svět Might and Magic je dokonalý...
Obrázek
Uživatelský avatar
Cigisek
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned črc 09, 2006 1:13 pm
Bydliště: Nové Hrady

Neplatna e-mailova adersa

Příspěvekod Fil144 » pon srp 21, 2006 6:55 pm

Je mi velmi luto, ale az teraz som zistil, ze mnou zadana e-mailova adresa pri registracii nie je uz dalej platna, preto som ju uz aktualizoval. Neviem, ci mi medzitym niekto posielal odpovede alebo rady, kazdopadne nechcem byt nevdacny a poprosit o ich znovuzaslanie. Dakujem moc. Fil
Fil144
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon srp 21, 2006 4:45 pm

Příspěvekod Destabilizator » úte srp 22, 2006 8:02 am

Cigisek píše:Takže ještě jednou:
KDO SE DOSTANE DO MENU HRY, ALE NEJDE MU SPUSTIT MAPA (je to způsobeno nepodporovanou grafickou kartou), TAK NAPIŠTE E-MAIL NEBO ICQ, A JÁ VÁM POŠLU TEN UPRAVENÝ *.EXE SOUBOR... JESTLI SEM NECHCETE DÁVAT KONTAKT NA SEBE, TAK MI NAPIŠTE SOUKROMOU ZPRÁVU, VE KTERÉ BUDE E-MAIL ČI ICQ...

Tak jednoduse ten .exe kopni nekam na web (treba rapid nebo tak, pokud je vetsi), at si to muze stahnout kdo potrebuje, nebo tu nech link :wink: :arrow:
Obrázek
Uživatelský avatar
Destabilizator
Čestný člen
 
Příspěvky: 256
Registrován: sob kvě 20, 2006 11:26 am

Příspěvekod Cigisek » úte srp 22, 2006 11:54 am

Tak tady teda je odkaz na upravenej *.exe soubor:
http://cigisek.borec.cz/download/h5game.rar
.
Svět Might and Magic je dokonalý...
Obrázek
Uživatelský avatar
Cigisek
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned črc 09, 2006 1:13 pm
Bydliště: Nové Hrady

Příspěvekod Fil144 » úte srp 22, 2006 2:28 pm

Cigisek píše:Tak tady teda je odkaz na upravenej *.exe soubor:
http://cigisek.borec.cz/download/h5game.rar


Diky moc za ten subor, funguje to a na moje prekvapenie velmi svizne, dokonca aj v 1024 na 768. Nechapem potom preco nakoniec GF4 nakoniec nie je podporovana, aj ked to fpoho zvlada. Este raz dik.
Fil144
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon srp 21, 2006 4:45 pm

Příspěvekod Fil144 » úte srp 22, 2006 10:11 pm

Keby nieco take existovalo aj na Oblivion alebo F.E.A.R., bolo by to super.
Fil144
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon srp 21, 2006 4:45 pm

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron