Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Příspěvekod sirka » stř srp 23, 2006 4:36 am

dobry den stahnul sem si ten upraveny sobor .exe ale co ted nemuzu ho extrahovat pise mi to chybu a chtel sem ho jako crack kopirovat do souboru bin v h5 ale ani jedno mi to nepovoli udelat co s tim mam teda delat?? :D
sirka
Upozornění: 1
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát srp 18, 2006 3:27 pm

Příspěvekod sirka » stř srp 23, 2006 4:41 am

a jeste mam jeden problem stahnul sem si patch 1.2cz a kdyz si ho chci nainstalovat tak mi to pise ze hra homm5 nebyla nainstalovana a proto se patch nemuze aplikovat a pritom ja ji mam nainstalovanou h5 nevite cim to je???? :cry: :cry:
sirka
Upozornění: 1
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát srp 18, 2006 3:27 pm

Příspěvekod sirka » stř srp 23, 2006 5:22 am

ok h5 uz mi slape ale ten patch se mi nechce nainstalovat pls help!! :( :(
sirka
Upozornění: 1
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát srp 18, 2006 3:27 pm

Rozhozená grafika

Příspěvekod Black Sabbath » sob srp 26, 2006 2:20 pm

Mám problém. Normálně hraju, už su v 5. misi první kampaně a najednou mně začne blbnout grafika. Objevují se tam různé pruhy, barva je rozmazaná, celé se to zpomalí, no prostě je to nehratelný. Když zkusím přehodit rozlišení, tak se to spraví, ale jen na chvilku. Dřív byo vše v pohodě. Zkusil jsem hru přeinstalovat a nic. Tak jsem zkusil stáhnout oba patche a zase nic. Sestavu mám dostatečně výkonnou (graf. karta GF6600GT) - jede mně vše na plné detaily plynule. Mám anglic. verzi 1.2. Nevíte někdo, co s tím? Jo a ovladače grafiky mám ty poslední.
Black Sabbath
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob srp 26, 2006 2:14 pm

Re: Rozhozená grafika

Příspěvekod Cigisek » pon srp 28, 2006 12:43 am

Black Sabbath píše:Mám problém. Normálně hraju, už su v 5. misi první kampaně a najednou mně začne blbnout grafika. Objevují se tam různé pruhy, barva je rozmazaná, celé se to zpomalí, no prostě je to nehratelný. Když zkusím přehodit rozlišení, tak se to spraví, ale jen na chvilku. Dřív byo vše v pohodě. Zkusil jsem hru přeinstalovat a nic. Tak jsem zkusil stáhnout oba patche a zase nic. Sestavu mám dostatečně výkonnou (graf. karta GF6600GT) - jede mně vše na plné detaily plynule. Mám anglic. verzi 1.2. Nevíte někdo, co s tím? Jo a ovladače grafiky mám ty poslední.


Možná se ti přehřívá grafika....
.
Svět Might and Magic je dokonalý...
Obrázek
Uživatelský avatar
Cigisek
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned črc 09, 2006 1:13 pm
Bydliště: Nové Hrady

Příspěvekod sirka » pon srp 28, 2006 12:33 pm

tak to nevim cim to je ale ja mam horsi grafiku a jede mi to v poho na ty nejlepsi detaily a rozliseni 8)
sirka
Upozornění: 1
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát srp 18, 2006 3:27 pm

Příspěvekod Black Sabbath » pon srp 28, 2006 10:03 pm

Tak jsem na to přišel. Opravdu se mně přehřívala grafika. Tak jsem to rozdělal, že to vyčistím a - upadené větrák z grafiky. Zítra du na reklamaci, tak snad to bude brzo v pohodě... :roll:
Black Sabbath
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob srp 26, 2006 2:14 pm

Příspěvekod nico » stř srp 30, 2006 8:40 am

Při hraní Multiplayeru přes LAN jsem narazil na problém s rozhozenou synchronizací. Žlutý eliminoval hnědého, ale na druhém počítači následně začalo "nekonečné" kolo hnědého. Nyní již vím, že se jedná o běžný problém hraní přes LAN pokud hraje více než jeden počítač. Řešením by mohlo být překonání kritického místa v módu HOT SEAT, kde údajně tento problém nenastává. Existuje nějaká možnost pokračovat ve hře rozehrané přes LAN v módu HOT SEAT? V dřívějších verzích byla tato možnost podporována automaticky. V HOMM V se však při běžném postutpu v okamžiku, kdy si člověk má vybrat mapu k natažení, zobrazují pouze savy rozehrané v tom či onom módu. V podstatě mě tedy zajímá, zda je znám postup, kterým by se mohl změnit mód rozehrané hry v uloženém "savu". Mám české HOMM V, patch 1.2. Děkuji.
nico
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 30, 2006 8:20 am

Příspěvekod Navodar » pát zář 01, 2006 9:57 am

Caute. mohol by mi niekto poslat ten upraveny .exe subor na ICQ 264-254-818(SVK) , lebo mi to nejde stiahnut z fora. Poslite mi to pls.
Navodar
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát zář 01, 2006 9:18 am
Bydliště: Slovensko

adresář DATA

Příspěvekod ferda » pát zář 01, 2006 7:47 pm

Hoj.

Slyšel jsem zvěsti, že se dá hodně urychlit načítání hry tím, že všechny *.pak soubory co jsou v adresáři "DATA" vykopírujem do normálních adresářů stejnýho názvu. Hra sice bude 2x větší, načítání ale bude rychlejší. Nevíte co je na tom pravdy? Zkoušel jsem to a nějako mi to nefachá.:/ soubor *.pak lze opravdu normálně rozbalit a všechno z něj vykopírovat. Hra to ale nesežere. Zkoušel to někdo? Nevíte v čem by mohl být problém? Zkoušel jsem názvy adresářů jak bez koncovky, tak s ní, takže jakákoliv syntaxe by se na to měla napojit, ale hra se mi při spuštění zavře s přiblblou hláškou chyby.:/
ferda
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát zář 01, 2006 7:34 pm

Rozliseni na wide screen monitorech

Příspěvekod 38669 » ned zář 03, 2006 5:44 pm

Hrajete nekdo HOMAM na widescreen monitoru? A pokud ano jake mate nastavene rozliseni, pripadne zda se vam to deformuje ci nikoliv.
Mam nastavene rosliseni 1360*768. A i kdyz si ve hre zmenim rosliseni na stejne jako na plose, mam to stale deformovane (roztazene). Rozliseni se prakticky nezmeni i kdyz nastavit 1024*768 ci 1360*768.
38669
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon čer 19, 2006 1:08 pm

Příspěvekod Mike » čtv zář 07, 2006 2:44 pm

Proč to nehraješ normal ?? Je to jednoduší !
<img src="http://lamafootball.kvalitne.cz/logohocc.JPG">
Uživatelský avatar
Mike
 
Příspěvky: 367
Registrován: pon črc 24, 2006 8:00 pm

Nejde spustit kampaň. Heroes 5 CZE Collectors Edit. patch1.2

Příspěvekod _Sparrow_ » pon zář 18, 2006 5:27 pm

Zdravim!Prosim o pomoc!Nejde mi spustit kampan! Ale treba samostatne mise jedou!Mam Patch 1.2 CZE Collectors edition. Dostanu se do MENU, zvolim JEDEN HRAC,KAMPAN,PRVNI MISE, no a zustane mi tam ta animace jaxe tam rezou ti dva blazni u toho stromu a kurzor a dal se nic nedeje.Po stisku Alt+f4 se me zepta jestli chci oprawdu skoncit tak skoncim a vyjede to.Nic jineho nefunguje.Prosim poradte. HoMaM V Coll. Edit. Patch 1.2 GeForce FX5700 256MB,AMD 2600+@2133MHz,MSI KT4 ULTRA, 896MB RAM. Poradte DIIK! :cry: :cry: :cry:
Never gonna stop!!!
Uživatelský avatar
_Sparrow_
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned zář 17, 2006 8:38 pm

Příspěvekod Blindwolf » čtv zář 21, 2006 10:38 am

Tento problém jsem už vyřešil, ale stejně mě zajímá, jestli to někomu z vás taky dělalo. Koupil jsem si standartní českou verzi. Když jsem jí nainstaloval a chtěl spustit, napsalo mi to, že je problém se softwarem emulujícím jednotku DVD. Odinstaloval jsem Virtual CD i Daemon Tools a běhá to už v pohodě. Zatím jsem neměl čas vyzkoušel, jestli to dělal Daemon nebo Vritual CD nebo třeba oba. Nemáte s tím také někdo zkušenosti? popřípadě, musí se hra spouštět jenom z DVD disku? Nebo je taky něco jako noCD nebo tak?
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"

Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V" :D
Uživatelský avatar
Blindwolf
 
Příspěvky: 45
Registrován: stř srp 30, 2006 10:40 am

Příspěvekod _Sparrow_ » čtv zář 21, 2006 5:08 pm

hmm asi jste poradne necetli muj problem! Me ta hra JEDE ale az do te doby kdyz chci spustit KAMPAN! Pak se mi to nejak sekne a nejede to dal! no ale jinak dik za "pomoc" cus bus
Never gonna stop!!!
Uživatelský avatar
_Sparrow_
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned zář 17, 2006 8:38 pm

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron