Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Re: Nejde spustit kampaň. Heroes 5 CZE Collectors Edit. patc

Příspěvekod Cigisek » čtv zář 21, 2006 10:30 pm

_Sparrow_ píše:Zdravim!Prosim o pomoc!Nejde mi spustit kampan! Ale treba samostatne mise jedou!Mam Patch 1.2 CZE Collectors edition. Dostanu se do MENU, zvolim JEDEN HRAC,KAMPAN,PRVNI MISE, no a zustane mi tam ta animace jaxe tam rezou ti dva blazni u toho stromu a kurzor a dal se nic nedeje.Po stisku Alt+f4 se me zepta jestli chci oprawdu skoncit tak skoncim a vyjede to.Nic jineho nefunguje.Prosim poradte. HoMaM V Coll. Edit. Patch 1.2 GeForce FX5700 256MB,AMD 2600+@2133MHz,MSI KT4 ULTRA, 896MB RAM. Poradte DIIK! :cry: :cry: :cry:


Zkusil bych nainstalovat nejnovejsi ovladace grafiky....
.
Svět Might and Magic je dokonalý...
Obrázek
Uživatelský avatar
Cigisek
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned črc 09, 2006 1:13 pm
Bydliště: Nové Hrady

Příspěvekod Blindwolf » pát zář 22, 2006 7:20 am

_Sparrow_ píše:hmm asi jste poradne necetli muj problem! Me ta hra JEDE ale az do te doby kdyz chci spustit KAMPAN! Pak se mi to nejak sekne a nejede to dal! no ale jinak dik za "pomoc" cus bus


Tvůj problém jsem četl, ale nevím čím by to mohlo být. Možná zkus nainstalovat patch 1.3. Pokud to nepůjde ani potom, tak bude chyba někde v hardwaru, si myslim. Zkus nový ovladače grafiky atd. Jinak nevim.

Jinak to co jsem napsal, je zase můj problém.
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"

Odpověď: "Ano, Heroes III a Heroes V" :D
Uživatelský avatar
Blindwolf
 
Příspěvky: 45
Registrován: stř srp 30, 2006 10:40 am

Příspěvekod _Sparrow_ » pát zář 22, 2006 4:01 pm

ciao. spadl mi system takze Format c:\ :cry: tak mam jedinecnou moznost to opet zkusit, pokusim se pres wikend.nowe owladace uz mam a nowy patch 1.3 uz taky tak snad to wyjde drzte palce! cus bus :wink:
Never gonna stop!!!
Uživatelský avatar
_Sparrow_
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned zář 17, 2006 8:38 pm

Nevím co dál!

Příspěvekod Thaek » pát zář 29, 2006 2:57 pm

Zdravím.Jedná se o tohle.Mám českou verzi Heroes V Sběratelskou edici .V kampani za hraničáře v poslední misi musím zabít Nikolaje.Jenže asi tak po 2 měsících,kdy chci dát opět konec dne se stane to,že lišta co ukazuje průběh tahu počítače se mi zastaví a nejede dál,ale hra běží dál...Mám verzi 1.2.Moje sestava je AMD 64 3000+,1GB ram,GeForce 6600GT,mám nejnovější drivery nainstalované.Už jsem se ptal všude,ale nikdo mi ještě nepomohl,tak se obracím na Vás!!
Thaek
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát zář 29, 2006 2:46 pm

Příspěvekod _Sparrow_ » sob zář 30, 2006 9:02 am

Zdrawim tady Sparrrow! Problem wyresen opetownou instalaci windows a pak i Heroes5.+patch1.1+1.2+1.3! Fse fici! Dik za rady! A ty Thaeku to zkus taky.Aspon s tim patchem 1.3 cus bus
Never gonna stop!!!
Uživatelský avatar
_Sparrow_
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned zář 17, 2006 8:38 pm

Příspěvekod docctor » ned říj 01, 2006 7:51 pm

co je chyba: kod 0.2.0
docctor
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned říj 01, 2006 7:47 pm

daemon tools aspol

Příspěvekod hermes3 » úte led 09, 2007 4:12 pm

pro vsechny s trablema ohledne virtualnich mechanik:
je to sice "nekošer", ale pomaha to i s originalkama(zbyva otazka ohledne CZ verze - nezkousel jsem)
// Edited by Jata - Sorry, ale je to v rozporu s pravidly!

no jo, ja to tusil, ze to nekdo "mazne"
presto bych si dovolil poznamecku k samotnemu prispevku:
podle naseho pravniho radu neni jiste, zda majitel originalky porusuje pravidla, ci nikoliv, kdyz pouzije technicky(i softwarovy) prostredek, ktery mu umozni provozovat jeho originalni verzi bez potizi zpusobovanych treba ochranou - zatim nebyl vynesen zadny rozsudek, ktery by to postihoval
navic dodam uz jen, ze kdo hleda s pomoci googla, stejne pomoc/patch najde .-)

good luck
Naposledy upravil hermes3 dne pát led 19, 2007 10:50 am, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
hermes3
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 09, 2007 4:03 pm

Příspěvekod eR_Skaarj » čtv led 18, 2007 10:54 pm

Zdravím, mám pár problému:

Když vyhraji Duel, hra chvíli odesílá výsledky na ubi.com ale zakončí to hláškou:
"Akce se nezdařila
Na službě ubi.com došlo k chybě.
Kód chyby 2.22.65"

V hlavní menu libovolného kanálu, nemohu zobrazit svůj prosil, když vyberu svou přezdívku a klidnu na profil zobrazí se:
"Při načítání profilu došlo k chybě: Buď jsi se ještě nezůčastnil žádné hodnocené hry na ubi.com, nebo došlo k technické závadě".
Zajímavé že bodované hry jsem už zúčastnil a profili většiny hráčů taky zobrazím. Pro doplnění místo bodů za svou přezídvkou mám jen N/A.

Pokud by jste mi někdo dovedl pomoc budu vám vděčný.
eR_Skaarj
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv led 18, 2007 10:49 pm

Příspěvekod hermes3 » pát led 19, 2007 10:52 am

to eR_Skaarj zkus nainstalovat nejnovejsi patch(podivej se na stranky vyrobce - zda nevyzaduje specificky patch pro online)
Uživatelský avatar
hermes3
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 09, 2007 4:03 pm

Příspěvekod eR_Skaarj » pát led 19, 2007 3:17 pm

hermes3 píše:to eR_Skaarj zkus nainstalovat nejnovejsi patch(podivej se na stranky vyrobce - zda nevyzaduje specificky patch pro online)


Výrobce nepožaduje specifický patch na Heroes V a Hammers of Fate ;-)
A mám nejnovější.
eR_Skaarj
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv led 18, 2007 10:49 pm

Příspěvekod hermes3 » pát led 19, 2007 3:47 pm

pak zrejme doslo k nejake(uprimne netusim jake - nehraju petku online) zmene v configu homamu :- ()
Uživatelský avatar
hermes3
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 09, 2007 4:03 pm

problém

Příspěvekod šíma » sob úno 03, 2007 9:12 pm

Hoj všem
mam technický potíže v poslední misi. Když najedu na Biaru tak mi v průběhu boje hra spadne do oken. to bych docela bral kdyby to bylo v jednom místě, ale mě se to stává vždycky v jiný fázi boje-třeba se mi to nestane u godrica ale u zehira jo... nejhorší je ten zehir, protože přes něj jsem se ještě nedostal, zkoušel jsem to asi 20x a vždycky mi to nejdál spadlo u zahira. u boje s findanem problémy nejsou. patch mam 1.4...
za radu budu vděčen
šíma
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob úno 03, 2007 8:59 pm

Příspěvekod Activator » sob úno 03, 2007 11:03 pm

Moje rada: zkus nainstalovat nejnovejsi patch 1.41.
Uživatelský avatar
Activator
 
Příspěvky: 376
Registrován: pon led 09, 2006 2:28 pm
Bydliště: Praha

Příspěvekod 8.manik.8 » stř úno 21, 2007 8:51 pm

Mam problem. Nemuzu rozjet kampane (kdyz najedu do menu kde si vybiram typ hrani kampane nic se nedeje)a kdyz hraju standartni mapy muzu hrat tak zhruba 2 a pul mesice herniho casu a pak mi to pri prestupu na dalsi den spadne. Zkousim nahrat znova...Nic! :cry: Reinstall...Nic!! :x Mam takhle asi 10 nedohratych sejvu. :evil: Mam ho instalovanej z originalky (CZ) a pouzivam patch 1.4. Fakt nevim co s tym. Muzete mi nekdo pomoct? Dik.... :)
8.manik.8
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 20, 2007 5:54 pm

Re: Chyba knihovny při spuštění

Příspěvekod Savarkar » pon úno 26, 2007 11:58 am

Jokewonka píše:Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.


Asi máš zběratelskou edici, tam mi dělalo taky. Problém je v tom, že ty knihovny d3dx9 jsou tam dvě. Zkus tu druhou pak by to mělo jet.
Savarkar
 
Příspěvky: 24
Registrován: čtv úno 22, 2007 10:01 am
Bydliště: Netherworld

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník