Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

! ! ! Technicke problemy ! ! !

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Příspěvekod vlada_jezek » pon bře 05, 2007 10:41 am

čau lidi mám problém, mám hru s patchem 1.3 a když hraju Hot Seat (kampan sem nezkoušel,zatím) tak mi hra tak po 3-4 tazích spadne do winu...Nevíte někdo čím to je? patch tam musím mít abych tam měl ve hře nové mapy. A bez patche mi to šlo předtím v pohodě.
vlada_jezek
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon bře 05, 2007 10:39 am

Příspěvekod 8.manik.8 » úte bře 06, 2007 8:55 am

Zkus novější patch na http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/ ... 41_cz.exe/ ale je to na českou verzi.
8.manik.8
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 20, 2007 5:54 pm

spatny disk

Příspěvekod funu » stř bře 07, 2007 4:27 pm

ahojte...nainstaloval sem si patch 1.41 po spuštění se mi objeví okno s výzvou vložení disku...nevim co mam dělat...přitom do ted mi to fachalo normálně...díky
funu
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 07, 2007 8:02 am

Re: spatny disk

Příspěvekod Jetro » stř bře 07, 2007 4:30 pm

funu píše:ahojte...nainstaloval sem si patch 1.41 po spuštění se mi objeví okno s výzvou vložení disku...nevim co mam dělat...přitom do ted mi to fachalo normálně...díky


A mas original?
Alea iacta est
Uživatelský avatar
Jetro
Redaktor
 
Příspěvky: 153
Registrován: stř črc 19, 2006 9:03 pm

Re: spatny disk

Příspěvekod funu » stř bře 07, 2007 4:31 pm

Jetro píše:
funu píše:ahojte...nainstaloval sem si patch 1.41 po spuštění se mi objeví okno s výzvou vložení disku...nevim co mam dělat...přitom do ted mi to fachalo normálně...díky


A mas original?


právě že ne... :-(((
funu
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř bře 07, 2007 8:02 am

Patche

Příspěvekod Hawkins » ned dub 15, 2007 6:23 pm

Nemůžu tam dát žádný patch protože mi to píše Heroes of Might and Magic V nebyla nainstalovaná
Uživatelský avatar
Hawkins
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned dub 08, 2007 5:56 am

online

Příspěvekod Hawkins » ned dub 15, 2007 7:37 pm

Když se chci přihlásit na ubi vyhodi me o do menu
Uživatelský avatar
Hawkins
 
Příspěvky: 24
Registrován: ned dub 08, 2007 5:56 am

Příspěvekod Sniper » čtv dub 19, 2007 6:05 pm

Hm, potrebuju nainstalovat mod na skilwheel, ale ma se to dat do slozky maps, bohuzel ho tam nemam, resp. pocitam s tim, ze je v nejakym to archivu, ale potreboval bych ho nejak rozpakovat, ale nemam cim...
Uživatelský avatar
Sniper
 
Příspěvky: 31
Registrován: pát úno 02, 2007 6:37 pm

Příspěvekod Corrupted » pát dub 20, 2007 7:53 am

Ahoj, muj problem uz nekdo psal, presneji to je ten kdy nektera mesta jsou proste cerna, jedna se hlavne o Sylvan a Wizardy, Sylvan je uplne cerny krome par barvicek a Wizardi o neco svetlejsi nez Sylvan.

Problem je ze hraju H5 na Linuxu, hra beha v pohode jen je problem ze nemuzu nahrat novejsi ovladace na grafiku a ani direct 9.c ( mam pouze direct 9.0 ) Patch mam posledni...

Jak nekdo psal bude grafikou, otazka je zda to enni taky directem. Nevi nekdo jake knihovny ma direct 9.0c aby to slo ? je muzu stahnout a do hry hodit na tvrdo jak sem uz udelal aby hra sla.

Dekuju a pripadny dotazi ohledne PC atp rad pak zodpovim ale myslim ze nejdriv bych chtel vedet jaky knihovny z direct9.0c bych mel dokopirovat.

Dik
Corrupted
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát dub 20, 2007 7:48 am
Bydliště: Praha

H5.exe provedl neplatnou operaci a bude ukončen :-/

Příspěvekod Alesh.h5 » úte čer 12, 2007 7:49 am

U normální H5 v 1,50 se mi stane, že po dohrání mise útok ( myslim, že se tak jmenuje - s Nekromatem a Godrikem vymlátíte hrad Mága ) vyberu bonusy, proběhne animačka s amuletem a zobrazí statistiky mise, kliknu na zavřít a najednou černá obrazovka a porgram provedl neplatnou operaci....zkoušel jsem to na dvou PC a je to vždy stejný :( Nevíte někdo co s tim ??? PLS :cry: :cry: :cry:
Alesh.h5
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte čer 12, 2007 7:44 am
Bydliště: Praha

Hra spadne

Příspěvekod Filda » ned črc 29, 2007 2:10 pm

Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík
Filda
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř úno 01, 2006 10:32 am

Příspěvekod intox » sob srp 04, 2007 2:37 pm

zdravim ..
v custom game ... sem rozehral mapu Neighbours .. po 3 mesicich 1 tyden 2 dny mi to vzdy spadne do woken ... pokazde ..
delalo mi to i v jine mape ...

nevi nekdo co to je .. nebo cim to asi muze byt ? predem diky
intox
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob srp 04, 2007 11:17 am

Re: Hra spadne

Příspěvekod sickboy666 » ned srp 05, 2007 6:29 pm

Filda píše:Zdravím, dohraju poslední misi Necro kampaně, zmlátím Godrika, mise úspěšná, vyskočí mi okno se sumarizací výsledků, kliknu na zavřít a hra mi spadne do winů. Další kampań se mi neotevře. Mám originály standartní verzi, patch 1.5. Pls help! Dík


Mám stejný problém u čtvrté mise v první kampani. Ví někdo co s tím?
sickboy666
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned srp 05, 2007 6:25 pm

Příspěvekod major konig7 » čtv srp 16, 2007 5:19 pm

Hi, tohle už jsem tu jednou psal, ale nikdo mě neodpověděl tak to hodím sem protože už sem fakt zoufalý :cry: Takže nainstaloval jsem hru, ale musel jsem to vypnout když se to ještě instalovalo. (Bylo už 100%, poslední kopírování atd.) Nainstaloval jsem patche 1.1 a 1.2, a zkusím hru spustit... ukáže se úvodní okno (to ještě před Ubisoft a intrem) a pak to hodí HoMaM has encountered a problem and needs to be close. Zkoušel jsem to odinstalovat, odinstalace proběhne normálně, potvrdí se že se to odinstalovalo, ale když to chci znova nainstalovat tak tam pořád mám jenom možnost Odinstalovat. Co s tím? :cry:
Uživatelský avatar
major konig7
 
Příspěvky: 36
Registrován: pon črc 17, 2006 4:45 pm

Problém při hraní H5

Příspěvekod svarcik » pon říj 08, 2007 11:42 am

Zdravím,

než jsem začal psát tento dotaz, tak jsem zkusil snad všechny standardní i nestandardní pokusy až po instalaci neorigo verze a ve všech je to stejné...

Oč jde...Po ukončení dne ve hře se mi comp na poměrně dlouho dobu zastaví a "přemýšlí", po té napíše "saving" a zase přemýšlí - disk občas blikne a děsně dlouho mu trvá překlopení dne. Neví někdo čím je to způsobené?

Udělal jsem reinstal hry, dal tam postupně všechny patche... A vždy stejné - systém mám nainstalovaný chvilku, je to první hra kterou na něm mám, DX aktualizované (jo hra je v EN verzi)

PC: Notebook Intel pentium Dual core 1.66MHz, 1536 MB RAM, OS Windows VISTA ULTIMATE, grafika integrovaná Intel mobile 945Express
svarcik
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned říj 07, 2007 7:20 pm

PředchozíDalší

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků