Stránka 112

! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: úte čer 20, 2006 1:55 pm
od Gregy
Sem piste vase technicke problemy ohledne hry.

Re: ! ! ! Technicke problemy ! ! !

PříspěvekNapsal: stř čer 21, 2006 5:23 pm
od Platon
posledni misi 1. kampane uspesne dokoncim, ale neotevre se mi 2.kampan a 5. mise 1. kampane se stale hlasi jako nedokoncena

PříspěvekNapsal: čtv čer 22, 2006 10:57 am
od Gregy
To ti jako skonci mapa a neotevre se ti dalsi kampan? Ani se ti neukaze, ze mas odblokovanou dalsi?

PříspěvekNapsal: ned čer 25, 2006 9:53 am
od Platon
Gregy píše:To ti jako skonci mapa a neotevre se ti dalsi kampan? Ani se ti neukaze, ze mas odblokovanou dalsi?


Dohraju posledni mapu 1. kampane, uspesne. Vidim video, kde Nicolai umira. Misto odblokovani 2. kampane se nic nedeje a stale mi pote vypisuje, že 5. mapa 1. kampane je nedokoncena

Města jako v pytli

PříspěvekNapsal: ned črc 02, 2006 10:19 pm
od Mickey
Mám dotaz. Mám všechny města, jakoby ve stínu (prostě černošedý na světlym pozadí). Je to normální? Nepřidělali tam někde lidi od ubisoftu lampičku, abych na ty baráčky viděl? díky za odpověď

PříspěvekNapsal: ned črc 02, 2006 10:21 pm
od Mickey
btw. mám athlon 1700 a GF4 MX440...to je kombinace, která snad ani původně neměla fungovat, ne? :D přesto se to jakžtakž koulí, jen ty baráčky jsou černý. :cry:

PříspěvekNapsal: pon črc 03, 2006 8:18 am
od cabannos
Mickey píše:btw. mám athlon 1700 a GF4 MX440...to je kombinace, která snad ani původně neměla fungovat, ne? :D přesto se to jakžtakž koulí, jen ty baráčky jsou černý. :cry:

Problej je v graficke karte. GF4 MX440 je snad nejhorsi karta co nVidia vyrobila. Jedna se o kousek, ktery je osekany o veskere funkce, proto je tak levna. Porid si GF4Ti, nebo GF5 a vyssi. :idea:

Problém s grafikou

PříspěvekNapsal: sob črc 08, 2006 8:44 am
od android
Mám Radeon 9500, ale když jsem v hlavním menu nebo staveb budov nebo v místě nákupu nestvůrek tak mi obrazovka bliká a zobrazuje mi tam nějaké nesprávné obrazce. Na druhém počítači mi to nedělá. Předpokládám že to bude grafickou kartou. Diky za pomoc

PříspěvekNapsal: sob črc 08, 2006 12:06 pm
od Destabilizator
Neprehriva se Ti grafa? (CCC ukazje teplotu GPU) Treba by potrebovala vyluxovat :wink: :arrow:

PříspěvekNapsal: sob črc 08, 2006 12:46 pm
od android
Destabilizator píše:Neprehriva se Ti grafa? (CCC ukazje teplotu GPU) Treba by potrebovala vyluxovat :wink: :arrow:


Takže myslíš, že stačí koupit větrák na grafickou kartu (žádný tam nemám)? Nemusím tedy kupovat lepší kartu?

PříspěvekNapsal: sob črc 08, 2006 12:57 pm
od Destabilizator
Nejdriv zjisti jakou ma teplotu, nez zacnes vyhazovat penizky...
Taky se mi zacala prehrivat grafa, mno zebra chladice byly pekne zacuneny, takze jsem to vyluxinkoval a ma zpatky svyc 46°C :arrow:

Chyba knihovny při spuštění

PříspěvekNapsal: stř črc 12, 2006 2:50 pm
od Jokewonka
Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.

Re: Chyba knihovny při spuštění

PříspěvekNapsal: stř črc 12, 2006 4:49 pm
od cabannos
Jokewonka píše:Dobrý den.Až teď jsem si nainstaloval 5. díl heroes, a při spuštění mi to hlasí problém s knihovnou, tak jsem našel návod jak to opravit(ukrytá knihovna v souboru DirectX Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, knihovna d3dx9_25.dll, která se pak vloží do systemu32, vyskytla se tu jina chyba, při spuštění mi to hlásí, že aplíkace nebo knihovna není platnou bitovou kopií systému Windows, porovnejte ji s instalační disketou, tak co s tím, nevíte náhodou??? Možná by to vyřešila knihovna od někoho jiného, pokud byste měli 3 minutky volného času, pls pošlete mě ten soubor e-mail, moc bych si to chtěl zahrát. Nachází se na instalačním CD/DVD /DirectX/Apr2005_d3dx9_25_x86.cab, kde se po otevření nachází knihovna d3dx9_25.dll, tak tu bych potřeboval pls, pls!!! (Na mém DVD se ten soubor jmenoval APR2005_.) Nebo kdyby měl někdo jiný návrh jak to opravit pls sem s ním. Díky moc jestli někdo pomůžete, moc díky.

No a nestacilo by nainstalovat DX z DVD? :twisted:

MULTIPLAYER

PříspěvekNapsal: stř črc 12, 2006 9:19 pm
od Frost-Dragon
ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi .. :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:

Re: MULTIPLAYER

PříspěvekNapsal: úte črc 18, 2006 7:38 pm
od Zaity
Frost-Dragon píše:ja nemuzu hrát s ostatnimi hráči prez Ubi.com protože me to z každy hry vyhodi s okynkem že "hostitel zrušil hru" ale ta hra j tam porad a ja vubec nevim co s tim .. !!!! PLS poradte mi .. :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!:



bud to bude firewallem nebo zkus založit ty a jestli se na tebe někdo připíchne :D