Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

AKY je VAS največší BUG hry

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Stretli ste sa uz v heroesovi 5 s bugmi???

ano
34
68%
nie
14
28%
neviem co je to bug
2
4%
 
Celkem hlasů : 50

AKY je VAS največší BUG hry

Příspěvekod bpmpog » sob zář 23, 2006 9:07 am

no ja so mal asi vtedy ked som mal deleb lv 48 na verzii 1.0 a druhy krat ma nepustilo nad 30 :?
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Uživatelský avatar
bpmpog
 
Příspěvky: 110
Registrován: úte črc 18, 2006 8:19 pm

Příspěvekod jakub.karasek » sob zář 23, 2006 9:32 am

V poslední za elfy mi na jednom místě hra zamrzala a musel sem hrát misi od znova... restart mise
V poslední misi za nemrtvý se mi objevila animace, že se někde objeví andělé.. nikde se neobjevili a já sem zaboha nemohl přijít jak se mám dostat k tomu hradu, kam sem měl přeletět na těch křídlech z andělů... restart mise.
A pořád když mi stan oživuje jednotky, tak mi to říká že morová schopnost ubrala jednotce 10 životů ačkoliv jí 10 životů přidala a žádnou morovou schopnost nemám.
Takovejch blbin tam bude víc, ale stejně to považuju za nejlepší hru co sem kdy hrál.
Might and Magic: Heroes VI sběratelská edice + Odstíny temnoty (*****)
Heroes V Collectors Edition cz v1.3 (*****)
Heroes IV Complete cz v4.0 (sh*t)
Heroes III Complete cz (Game4u) (*****)
Heroes II Gold cz (****)
Heroes I Gold cz (****)
Uživatelský avatar
jakub.karasek
 
Příspěvky: 101
Registrován: sob zář 16, 2006 12:36 pm
Bydliště: Rajhradice (Brno)

Příspěvekod Oskar999 » sob zář 23, 2006 3:17 pm

s nejhorsim bugem jsem se setkal ve verzi 1.1, kdy po nekolikahodinovem hrani po netu, jsme zjistili, ze to nejde hrat! (chybna synchronizace)
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Uživatelský avatar
Oskar999
 
Příspěvky: 128
Registrován: sob črc 08, 2006 10:12 am

Příspěvekod bpmpog » sob zář 23, 2006 4:58 pm

Oskar999 píše:s nejhorsim bugem jsem se setkal ve verzi 1.1, kdy po nekolikahodinovem hrani po netu, jsme zjistili, ze to nejde hrat! (chybna synchronizace)

to akoze si hral po nete a po hodinach si zistil ze nehras po nete??? :D
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Uživatelský avatar
bpmpog
 
Příspěvky: 110
Registrován: úte črc 18, 2006 8:19 pm

Příspěvekod Petren » sob zář 23, 2006 8:03 pm

Můj nejhorší byl zatím v kampani za Necro, 3. mise, kdy mě to nechtělo pustit dál, přestože jsem měl všechny úkoly splněny, furt mi to psalo, že nemám těch 20 draků a já jich měl už asi 88.
Petren
 
Příspěvky: 205
Registrován: pát čer 23, 2006 2:57 pm

Příspěvekod Incomer » ned zář 24, 2006 9:57 pm

Me stve ze sem jeste porad nevidel outro-na konci hry Cyrus dozvatla a konec hry :roll:
Uživatelský avatar
Incomer
 
Příspěvky: 192
Registrován: pát čer 09, 2006 9:04 pm

Příspěvekod Mixin » pon zář 25, 2006 3:54 pm

tak si ho pušť sám v BSplayeru nebo ve VLC
Uživatelský avatar
Mixin
 
Příspěvky: 195
Registrován: čtv črc 27, 2006 6:09 pm
Bydliště: Chomutov

Příspěvekod Incomer » čtv zář 28, 2006 3:52 pm

BS player mi to neprehraje :(
Uživatelský avatar
Incomer
 
Příspěvky: 192
Registrován: pát čer 09, 2006 9:04 pm

Příspěvekod Mrakoplas » čtv zář 28, 2006 8:19 pm

Incomer píše:BS player mi to neprehraje :(


Spisntupnis Konzolu , tam napis Help a potom Video_outro a posledny film sa ti spusti odskusane na verzii 1.2
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Uživatelský avatar
Mrakoplas
 
Příspěvky: 199
Registrován: úte srp 29, 2006 11:59 am
Bydliště: Trnava

Příspěvekod bpmpog » ned říj 01, 2006 11:23 am

dalsi bug co sa mi stal ked som v duel mode pustil na mapu armagedon tak to urralo hp aj ciernemu drakovi napriek tomu ze je imunny voci magii pustil som armagedon 2 krat a co sa stalo drakovi neubralo nic :? :? :? :?: :?:
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Uživatelský avatar
bpmpog
 
Příspěvky: 110
Registrován: úte črc 18, 2006 8:19 pm

Příspěvekod Mrakoplas » ned říj 01, 2006 12:02 pm

bpmpog píše:dalsi bug co sa mi stal ked som v duel mode pustil na mapu armagedon tak to urralo hp aj ciernemu drakovi napriek tomu ze je imunny voci magii pustil som armagedon 2 krat a co sa stalo drakovi neubralo nic :? :? :? :?: :?:


to nemusi byt Bug je hrdina aj skill tusim ktory neguje imunity na kuzla
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Uživatelský avatar
Mrakoplas
 
Příspěvky: 199
Registrován: úte srp 29, 2006 11:59 am
Bydliště: Trnava

Příspěvekod bpmpog » pon říj 02, 2006 5:23 pm

jasne bojoval som raven proti sinciar skus to a uvidis 8) 8)
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Uživatelský avatar
bpmpog
 
Příspěvky: 110
Registrován: úte črc 18, 2006 8:19 pm

Příspěvekod Zaity » čtv říj 05, 2006 6:57 pm

už jste našli nějaky bug na 1.3 ? ja ještě zatím ne :D
Uživatelský avatar
Zaity
Čestný člen
 
Příspěvky: 261
Registrován: stř črc 12, 2006 2:37 pm

Příspěvekod klaymen » čtv říj 05, 2006 9:37 pm

bug ani nie, ale kravin je tam dost
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2

Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.

<img src="http://kat.heroes-centrum.com/hoc.jpg">
Uživatelský avatar
klaymen
 
Příspěvky: 523
Registrován: stř led 04, 2006 3:57 pm
Bydliště: Elona

Příspěvekod Mike » pát říj 06, 2006 3:36 pm

Já by sem to asi nepopsal jako bug, ale ta zebra místo koníka mě docela leze krkem !
<img src="http://lamafootball.kvalitne.cz/logohocc.JPG">
Uživatelský avatar
Mike
 
Příspěvky: 367
Registrován: pon črc 24, 2006 8:00 pm

Další

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron