Alarik píše:Přepnout se to určitě nedá a pochybuji, že existuje čeština, která by se na editor dala stáhnout. Pracovat v editoru je těžké samo o sobě, o to horší to je, pokud člověk neumí anglicky. Ale i s minimálními znalostmi angličtiny se v něm jde naučit pracovat a dokonce i psát skripty, vím to z vlastní zkušenosti. Ačkoli bez Google překladače bych se neobešel .
Activator píše:Manuál v Angličtině k tomu existuje, je to v adresáři Editor Documentation. Jak dlouho trvá vytvoření mapy záleží na mnoha okolnostech. Tou asi nejvýraznější je velikost mapy (XL trvá mnohem déle než S), další záležitostí je smysl pro detail - jak moc chceš mít mapu propracovanou/kvalitní. U HQ map je to řádově spíše na měsíce. Moje kampaň Culinan např. zabrala více než rok.
Alarik píše:Nejlepší začátek je projít si soubor "HOMM5_Editor_Practical_Guide". Je to vlastně takový tutoriál - je v něm krok po kroku popsán postup na vytvoření mapy. Vždycky je tam obrázek a pod ním napsáno, co máš udělat. Já jsem podle toho taky vytvořil svou první mapu. Pro začátek je také důležité projít si soubor "HOMM5_Editor_Theory", kde jsou popsány všechny základní důležité funkce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník