Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Bláznivá grafika

Obecně k Heroes of Might and Magic V

Bláznivá grafika

Příspěvekod Eurys » pát led 28, 2011 4:13 pm

Po pár letech jsem se rozhodl vrátit k Heroesu a vyzkoušet 5ku, kterou jsem moc nemusel. Po úspěšném začátku v kampani mě to docela chytlo a pak se objevil problém, který mě docela štve. Prostě z ničeho nic se mi pomatou barvy a vypadá to fakt strašně.
Omlouvám se, ale bohužel screeny přikládám v TGA formátu a na uloz.to... snad si da někdo tu práci aby mi pomohl. Předem díky.
http://www.uloz.to/7603296/screenshots-rar
EDIT: Ještě bych chtěl dodat , že pc mám nové od Vánoc a dělá mi to jen u Heroes 5 :)
Eurys
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 28, 2011 3:46 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod proteus » pát led 28, 2011 5:05 pm

A nastavil jsi si tedy všechno na max u grafiky? a co se týče ovladačů máš vše nainstalovaný? může to dělat i derekt X.
proteus
 
Příspěvky: 21
Registrován: pon led 03, 2011 8:13 am

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Eurys » pát led 28, 2011 7:22 pm

Detaily na max všechny, ovladače aktuální, directy přeinstalované. A stále to pokračuje :-/
Eurys
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 28, 2011 3:46 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Elreth » pát led 28, 2011 8:12 pm

Nezbývá než celou hru přeinstalovat...
Uživatelský avatar
Elreth
 
Příspěvky: 167
Registrován: sob lis 13, 2010 1:56 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Eurys » pát led 28, 2011 9:34 pm

Bohužel nepomohl ani reinstall
Eurys
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 28, 2011 3:46 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Rejthis » sob led 29, 2011 12:59 am

Tak zbyvá jen jedno hra je poškozená,myslím tím ten disk může být výrobně vadný i to se stává těm nejlepším :wink:
Takže se ve hře může objevit chyba třeba i po grafické stránce :roll:
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Uživatelský avatar
Rejthis
 
Příspěvky: 122
Registrován: stř úno 03, 2010 9:45 pm
Bydliště: Hrad

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Eurys » ned led 30, 2011 11:26 am

Hru jsem teda stáhl znovu a uplně odjinud a problém stejně přetrvává :(
Eurys
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 28, 2011 3:46 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Dave_Jame » ned led 30, 2011 11:40 am

Tak jsou dle mě 2 možnosti
1: hra není podporována tvou grafikou
2: Špatné kodeky
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Uživatelský avatar
Dave_Jame
Redaktor
 
Příspěvky: 1299
Registrován: ned lis 05, 2006 11:28 am

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Eurys » ned led 30, 2011 1:36 pm

Kdyžtak moje grafarna je NVIDIA GeForce 310M s 512 MB vlastní paměti DDR3. Pokud s ní má někdo zkušenosti
EDIT: při troše googleni jsem našel člověka co měl stejný problém, ale řešení nikde.
Eurys
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 28, 2011 3:46 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod proteus » ned led 30, 2011 7:06 pm

Mám 9500 gt 256mB ddr3, což je oproti tvé salát a de mi vše OK. A ostatní hry ti na ni jdou dobře? třeba to bude nějakým problémem mezi grafárnou a základní deskou, popřípadě přeinstalovat ovladače na grafickou kartu azákladovku, sehnat si sevice pack 3 pokud máš XP a vše znova. Dále koukni se do nastavení heroes 5 možná v tom bude nějaká kravinka, která tomu dělá toto.
proteus
 
Příspěvky: 21
Registrován: pon led 03, 2011 8:13 am

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Eurys » pon led 31, 2011 7:28 pm

Tak jsem zkusil snad všechno realné i nerealné co mě napadlo a nic nepomáhá. Holt si Heroes nezahraju. Pětka mi blbne v grafice a trojka mi na W7 padá :-/
Eurys
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 28, 2011 3:46 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Fuckinek » pon led 31, 2011 7:41 pm

Mně jde H3 na win7 normálně.
"Za Čest, Řád a Povinnost"
Uživatelský avatar
Fuckinek
 
Příspěvky: 45
Registrován: stř lis 17, 2010 4:33 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Eurys » pon led 31, 2011 8:26 pm

Mě po nějaké hodince, či dvou hraní prostě spadne a vypne se. A co jsem projížděl google tak je tam toho dost .
Eurys
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát led 28, 2011 3:46 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Fuckinek » pon led 31, 2011 9:37 pm

To se mi taky stává, ale stávalo se mi to i na XP a ve hře je přece autosave, takže to není takový problém.
"Za Čest, Řád a Povinnost"
Uživatelský avatar
Fuckinek
 
Příspěvky: 45
Registrován: stř lis 17, 2010 4:33 pm

Re: Bláznivá grafika

Příspěvekod Rejthis » úte úno 01, 2011 4:49 am

Jeste zkus jestli mas teda ten windows 7 odinstalovat grafiku proste ji ve spravci systemu odstran,restartuj compa a nech at si ji windows vyhleda sam na internetu,myslim tim nejvhodnejsi ovladac pro graficu.
nedavno sem to delal jelikoz mi nesla spustit jedna nova hra tak sem odstranil na trvrdo ovladac grafiky a restartnul compa a pak to nechal na windowsu at si ovladace vyhleda sam a pak to bylo OK :wink: a zjistil jsem ze ovladace grafiky sou samozrejme novejsi a aspon o 100 mb vetsi takze ovladace na grafiku meli 192 mb a minule tech necelejch 100 mb a to mam grafiku Geforce 9600 GT DDR3 1 GB
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Uživatelský avatar
Rejthis
 
Příspěvky: 122
Registrován: stř úno 03, 2010 9:45 pm
Bydliště: Hrad

Další

Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník