Grawl píše:Prstýnek ani nemusíš získat ale je pravda ž. Každá rasa je silná azyl se mi ani nezdá slabý ale jiné rasy mi přijdou silnější.
kubrt píše:Silný kouzla pro hrad nejsou tolik potřeba. Stačí když vydrží 4-5 kol. Manu zvedne Osvícení =>Inteligence. Když budu mít 100 bodů, tak mi to stačí na 3-4 hromadný kouzla co jsem vypisoval a ještě třeba na očistu nebo magickou imunitu. Víc nepotřebuješ. Počítání skillů jsem nemyslel jako matematický příklad, ale jako podporu svých jednotek.
P.S. Neber to tak vážněHlavně, že je o čem psát
Grawl píše:Já když hraji s hradem, tak první den vyjíždím s 80ti rolníky, 30ti střelci a slušným hrdinou a vracím se do hradu až s 15tou úrovní, dřív není potřeba. Většina zdrojů zabrána, postaveny všechny jednotky. S Warlockem tohle nejde.
Jaký level má slušný hrdina?
kubrt píše:Grawl píše:Já když hraji s hradem, tak první den vyjíždím s 80ti rolníky, 30ti střelci a slušným hrdinou a vracím se do hradu až s 15tou úrovní, dřív není potřeba. Většina zdrojů zabrána, postaveny všechny jednotky. S Warlockem tohle nejde.
Jaký level má slušný hrdina?
Není myšlená úroveň hrdiny, ale schopnosti. Je tam psáno ....první den... to asi nebude vyšší úroveň než 1 nebo 2.
kubrt píše:No kdyby jsi uměl pořádně "quotovat" příspěvek od EuroMarkos, tak by to bylo jasnější. Nejspíš při psaní napsal 1.den místo 1.týden. Pak by to možná odpovídalo, protože koupíš první jednotky po postavení obydlí a přikoupíš i hrdinu. Třeba ti EuroMarkos někdy odpoví jak to myslel jestli sem vleze.
Grawl píše:Iniciativa střelců akademie: 12,10,10
Iniciativa střlcú azylu:8,10
S těmi kušníky nevystřelí a knězi budou zranění takže o 1 jednotku příde hrad a mniši nemaj zrovna velké dmg takže asi moc nezničí.
kubrt píše:Grawl píše:Iniciativa střelců akademie: 12,10,10
Iniciativa střlcú azylu:8,10
S těmi kušníky nevystřelí a knězi budou zranění takže o 1 jednotku příde hrad a mniši nemaj zrovna velké dmg takže asi moc nezničí.
Zapomínáš počítat hodnoty hrdinů. Když budeš mít hrdinu Azylu s obranou a útokem okolo 20 (což je u nich normální) a hrdina Akademie bude mít obranu a útok tak maximálně 10-15, tak komu asi budou padat jednotky? Navíc Azyl má skoro vždy(90%) expertní obranu, což je -30% škod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník