Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Krev vs. Slzy

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Krev vs. Slzy

Příspěvekod Solymr » úte lis 15, 2011 4:37 pm

Prosím vás,nemáte někdo seznam všech činností, po kterých se mi navýší reputace u Krve nebo Slz? Hraju kampaň za Nekropoli a přijmul sem do armády neutrální jednotky Nekropole,abych měl větší armádu,ale narostla mi Slza,když chci hrát spíše Krev...nějaký seznam,po čem se mi co zvýší a o kolik,klidně i v EN,si to přeložím :o) Teď jsem právě trochu na straně Slz a chtěl bych to otočit směrem ke Krvi. Díky moc :)
Solymr

Re: Krev vs. Slzy

Příspěvekod Dave_Jame » úte lis 15, 2011 4:46 pm

Krev a slzy získáváš

1) za použití schopností/kouzel slz a krve (ty které mají při výběru bílé a červené rám). V kampani je to vždy 1 krev za použitou schopnost. Ve vlastní hře pak záleží na zvoleném modifikátoru (základní je 3).

2) Za plnění úkolů v kampani, dělání rozhodnutí. U tohoto způsobu máš vždy možnost si vybrat z nabídky. Zde se
množství slz a krve liší úkol od úkolu.

3) Když před tebou jednotky utíkají, dostaneš buď 8 bodů krve (24 ve vlastní hře) když je budeš pronásledovat. Nebo 10 bodů slz (30 ve vlastní hře) když je necháš utéct. Do této kategorie patří též že obdržíš 10 bodů slz, když se k tobě přidají jednotky, ať už za peníze nebo dobrovolně.

4) Ve stavbách Aréna a v jejím magickém ekvivalentu si můžeš vybrat mezi bonusem +1 k Síle (magická/fyzická) a 25 body krve (75 ve vlastní hře), a +1 k obraně (magické/fyzické) a 25 body slz

To že získáváš jak krev, tak slzy, nic neovlivňuje, ty sám si zvolíš kterou ze dvou cest půjdeš.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Brennus » úte lis 15, 2011 4:58 pm

Nepotrebujes nic vic jen chladnou hlavu. V prumeru pokud nechas jednotku utec nebo naverbujes, tak dostavas + - 30repky slz. Kdyz ji napadnes, tak mas +- 24 repky krev. Pokud se behem boje lecis, tak dostavas +1 bud do krve (vysavani zivota) nebo slz ( regenerace a jine ). Kdyz navstivis Arenu, tak tam mas myslim +50. Pak jsou jeste knihovny ( +10,20,30). Na prvi stupen potrebujes 250 repky, na druhy myslim 1000. Smer reputace muzes kdykoli zmenit po dosazeni tech 1000 bodu, ale pozor... JDE TO JENOM JEDNOU!
Brennus

Příspěvekod Solymr » úte lis 15, 2011 5:09 pm

250b na 1. stupen + 1000b na 2. stupen nebo 250+750?:) Ale tak daleko nejsem:D Takze kdyz jsem na 2. stupni,tak muzu to zmenit na druhy stupen opacne reputace jo? Jinak diky za vysvetleni :)
Solymr

Příspěvekod Alarik » úte lis 15, 2011 5:54 pm

Je to 1000 bodů celkem, takže na 1. stupeň je 250 bodů a dalších 750 na 2. stupeň. Když dosáhneš 1. stupně reputace a vydáš se příslušnou cestou, můžeš se ještě vydat i opačnou cestou, pokud dosáhneš 2. stupně opačné reputace. Například získáš 250 bodů slz a vylepšíš si hrdinu v cestě slz. Pokud si to následně rozmyslíš a dosáhneš 1000 bodů krve, můžeš se definitivně rozhodnout pro cestu krve. Jakmile dosáhneš 2. stupně reputace, už je to neměnné.
Alarik

Příspěvekod Lord Michal » úte lis 15, 2011 8:10 pm

Alarik píše:Je to 1000 bodů celkem, takže na 1. stupeň je 250 bodů a dalších 750 na 2. stupeň. Když dosáhneš 1. stupně reputace a vydáš se příslušnou cestou, můžeš se ještě vydat i opačnou cestou, pokud dosáhneš 2. stupně opačné reputace. Například získáš 250 bodů slz a vylepšíš si hrdinu v cestě slz. Pokud si to následně rozmyslíš a dosáhneš 1000 bodů krve, můžeš se definitivně rozhodnout pro cestu krve. Jakmile dosáhneš 2. stupně reputace, už je to neměnné.

Tak jedině mi to i dává smysl :wink:
Lord Michal

Příspěvekod Solymr » úte lis 22, 2011 8:31 pm

A jak ovlivnuje to,ze mam treba +1 fyzicka sila? Protoze jsem si to dal,ale chtel byt jet s hrdinou spis Slzy...tak ted mam +1 fyz. obrana a po lvl 5 zase + 1 fyz. obrana,tak toto jak ovlivnuje reputaci u Krve a Slz prosim? Diky :)
Solymr

Příspěvekod kiliroy » úte lis 22, 2011 9:58 pm

Jednoduše řečeno, daná cesta ti "zlepšuje" všemožně schopnosti ze stejné cesty, tzn. když jedeš krev, tak protiůder II a III trvá ať děláš co děláš pouze první kolo, pokud jedeš slzy, dá se to vytáhnout i na 3. Nebo když jedeš slzy tak budeš z těch obraných skillů získávat více obrany a z těch útočných méně útoku, pokud pojedeš krev, tak to je naopak.
:(
kiliroy

Příspěvekod Kocour-v-botach » pát pro 28, 2012 1:22 pm

Zdravím hraji s kámošem multiplayer a vždy se nám sekne získávání krve a slz nevíte čím to může být když v singlu to jde oboum normálně??
Kocour-v-botach

Zpět na Obecně