Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Nelze se připojit ke Conflux + opakované stahování updatů

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Nelze se připojit ke Conflux + opakované stahování updatů

Příspěvekod Cathlin » čtv srp 02, 2012 6:51 pm

Díky rádcům z tohoto fóra se mi podařilo koupit notebook, na kterém H6 fungují, tímto bych chtěla poděkovat.
Ale od té doby se s tím potýkám. Ještě se mi nepodařilo připojit ke Confluxu, hraju pořád jen offline. Připojení mám buď EDGE (mobil) nebo kabel UPC (router), nejde to ani na jednom. Přitom v UPlay se mi mé přihlašovací jméno ukáže a zobrazí se avatar... takže myslím, že přihlášení pod uživatelem asi proběhne v pořádku.

Kromě toho při každém spuštění hry v UPlay se mi stahují updaty, o což také nestojím... Plánuji hru hrát jedině offline, o online nemám ani moc zájem, ale bohužel, abych mohla hrát offline (spouštět UPlay v offline módu), musím si to dle podmínek Ubisoftu zahrát alespoň jednou online a to se mi zkrátka nedaří...

Nevím, co s tím. Vyzkoušela jsem už všechno. Restart routeru, počítače, zkontrolovala jsem firewall... a stále jen "připojení ke Conflux selhalo - nebylo možné načíst online profil".

Nesetkal se s tím někdo z vás?

Děkuji......
Cathlin

Re: Nelze se připojit ke Conflux + opakované stahování updat

Příspěvekod Activator » pát srp 03, 2012 5:32 pm

Neblokuje to třeba firewall?
Activator

Příspěvekod Cathlin » pon srp 06, 2012 9:12 am

Mám tam pro Heroes povoleno. Asi mi nezbyde než to věčně hrát offline. A pokaždé, když si budu hru chtít spustit, abych tedy mohla hrát alespoň offline, budu muset být v dosahu internetu, aby mi to vůbec dovolilo do hry vstoupit. :( Celkem paradox.
Cathlin

Příspěvekod Shade3 » pon srp 06, 2012 11:40 am

Ktery spoustec heroesu mas povoleny? Jsou totiz tri...
Obrázek
Shade3

Příspěvekod Cathlin » úte srp 07, 2012 2:02 pm

S firewallem to moc neumím. V "příchozích pravidlech" mám 2x zelený MM6 s nápisem povoleno. Tři tam nejsou, jen dva. A nic třetího tam není ani mezi nepovolenými. Nevím, jak tam ten třetí zařadit?

Jak to má vypadat? Nebylo by možné mi, prosím, poslat smínek obrazovky, jak to má vypadat? Možná bude problém v tom...

Děkuji!!! Bylo by skvělé, kdyby se to podařilo vyřešit.
Cathlin

Příspěvekod Shade3 » čtv srp 09, 2012 10:24 am

Jsou tri: Game.exe, Gu.exe a MightandMagicVI.exe (u toho tretiho si nejsem jisty). MightandMagicVI.exe musi byt povoleny.
Obrázek
Shade3

Příspěvekod Colgate » pon led 28, 2013 1:22 pm

Mam problem.....

Hru sem si zakoupil zhruba pred 1,5 rokem...... Nainstaloval, a mohl sem hrat.... Jenze stale mi psalo ze Conflux pripojeni selhalo.... Mam instalcni klic + nejake 3 bonusove kody.... Hral sem ji tedy stale v rezimu offline... Nevim jakym zpusobem si muzu aktivovat online mod... at napisu do hry vsechyn mozne kody co mam , stale se nedokaze pripojit, na Uplay sem to take nenasel... firewall zapnutej nemam ... stejne nic... existuje nejaky zpusob jak to vyresit? Diky
Colgate

Příspěvekod Dave_Jame » pon led 28, 2013 3:25 pm

Za předpokladu. že hru spouštíš přes Uplay. a máš připojení k internetu, tak by jsi měl hru mít připojenou online většinu času, případně připojení obnovit příslušným tlačítkem
Pokud se tak neděje, a už po spuštění ti hra hlásí že se nemůže připojit, bude problém někde ve tvém nastavení počítače, zřejmě Hra samotná nemá přístup na internet, zkus se podívat do svého nastavení pořípadě hru reinstalovat a zkusit automatický proces znovu.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Zpět na Obecně