Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Might & Magic: Heroes VI - Piráti Barbarského moře

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Koupíte si toto DLC za 10 eur?

Ano, hned jak výjde!
8
33%
Koupím si ho dle toho, jaký bude ohlas.
2
8%
Koupím si ho, ale ne hned.
10
42%
Nekoupím, je to ztráta peněz.
2
8%
Nekoupím, nemám na to peníze.
0
Žádná hlasování
Nekoupím, přežiju to bez toho.
2
8%

Celkem hlasů : 24

Re: Might & Magic: Heroes VI - Piráti Barbarského moře

Příspěvekod Mrakoplas » sob črc 14, 2012 1:41 pm

Majklski píše:Hmm, jak tak koukám, tak asi budu jediný, kdo si to nekoupí. Sice je to jen 10€ ale i tak.
Beru to jako druh protestu, jelikož se mi nelíbí, že se na této hře takto vydělává. Oproti minulým verzím značně ubylo ras a ted nám je budou po jedné prodávat ? Nic na tom už nemění to, že se jedná o jinou rasu, než která byla v minulých verzích hry. Předpokládám, že za tento post sklidím hodně negativních ohlasů ale tak to beru. Hra už v základu stála dost a předpokládám, že takovýchto ras, bude ještě několik.
Je také jasné, že nikdo mě do koupi nenutí. Ale toto téma je k Pirátům a otázka zněla, zda koupím, či nekoupím a toto je můj názor.

Obcas mam pocit ze su niektory ludia nesvojpravny, Nieje tam ziadna nova RASA !!!! je to DLC s scenarkom, hrdinamy a nejakymi artefaktmi.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Mrakoplas

Příspěvekod rada9991 » sob črc 14, 2012 2:06 pm

Uložené hry se vrátily..... pravděpodobně díky patchy 1.5.1 :)
rada9991

Příspěvekod Lucas Gryf » sob črc 14, 2012 3:42 pm

Co se týče ceny, je to 8€.
Lucas Gryf

Příspěvekod Majklski » sob črc 14, 2012 4:59 pm

Mrakoplas píše:
Majklski píše:Hmm, jak tak koukám, tak asi budu jediný, kdo si to nekoupí. Sice je to jen 10€ ale i tak.
Beru to jako druh protestu, jelikož se mi nelíbí, ......

Obcas mam pocit ze su niektory ludia nesvojpravny, Nieje tam ziadna nova RASA !!!! je to DLC s scenarkom, hrdinamy a nejakymi artefaktmi.

Pravda, je DLC. To se omlouvám, jen jsem to rychle přelítl a to si neuvědomil.

OMLUVA. Ale i tak si myslím, že je to zbytečně drahé.
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
Majklski

Příspěvekod Bušák » ned črc 15, 2012 9:24 am

Abych pravdu řekl, už od začátku se mi slovo DLC nelíbí. Nechápu proč ubisoft prostě nevydá tuto kampaň jako bonus k datadisku, nebo proč rovnou neudělají datadisk, jsem absolutním odpůrcem internetových verzí a hrách závislých na internetu (třeba Call of Duty: MW3, které mě stálo 1200 bez netu prostě nerozjedu a tahle hra je offline modu taky o ničem). Navíc nemám kartu přizpůsobenou platbám přes internet, takže zase další překážka pro mě. A taky z toho mám tak trochu pocit, že už neví jak na nás vydělat. Ať udělají datadisk a dají ho třeba za 800 a já si ho koupím, ale tahle internetová verze se mi vůbec nelíbí a jsem z ní nešťastný... (A hra má stále spoustu nedostatků, tento projekt se podle mě nikdy nevyrovná předchozím dílům, navzdory svým povedeným inovacím).
Bušák

Příspěvekod Majklski » ned črc 15, 2012 9:50 am

Je to bohužel tak, DLC se myslím stalo novým druhem výdělku za minimální náklady pro vydavatele.

Navíc jak píšeš, také se mi nelíbí závislost her na internetu, z mého pohledu je to čistá diskriminace těch, co internet odmítají, nebo ho prostě nechtějí, či nepotřebují. Nemáš NET, nezahraješ si. Je to smutné. A pak to dopadne jak teď, že se začne předělávat client a je po hraní, nebo nedej bože, kdyby nešel net.
Stejně tak smutné je, že včera jsem si stahl oba patche, 1.5 a 1.5.1 a již sem se dokázal přihlásit na svůj účet včetně ON-line hraní H6. Dnes je tomu opět jinak a nedokáží se přihlásit ani do clienta. Dnes mi to hlásí chybné uživatelské jméno, nebo heslo. Přitom včera mi to samé jméno a heslo normálně fungovalo.
Pro mě UBISOFT skončil a byla to poslední hra, co jsem si od nich koupil.
Raději nic, vše se dá otočit proti mě.
Majklski

Příspěvekod xmajl » pon črc 16, 2012 8:19 am

Majklski píše:Dnes mi to hlásí chybné uživatelské jméno, nebo heslo. Přitom včera mi to samé jméno a heslo normálně fungovalo.
Pro mě UBISOFT skončil a byla to poslední hra, co jsem si od nich koupil.

presne jak pises, prestal jsem to online hrat z duvodu vypadku. Minuly tyden sem si rikal ze jim dam sanci
trvalo to presne 2dny kdy to bylo funkcni a vcera opet krach......takze na UBISOFT online navzdy SERU!!!!!!
Ve Starcraftu jsem nemel rok problem, ale jejich Conflux je vazne spis vysmech nez online sluzba
xmajl

Předchozí

Zpět na Obecně