Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Heroes VI Beta diskuze

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod Lord Michal » ned črc 03, 2011 1:45 pm

Hello Heroes!!

Zde se můžete podělit se svými dojmy z Bety H6. Jako každá hra má a bude mít zpočátku své mouchy, navíc to, co máme možnost vidět teď je Beta. Sem zvědav jestli se jim podaří vyřešit úspěšně to, co je problémem snad u každého Heroesu - nevyváženost ras. Časem (datadiskama) snad ano :)

Pokud se hra a hlavně multiplayer ukáže v dobrém světle, tak věřím, že odstartuje liga pro Heroes VI. Na kterou se už teď moc těšim :)

LM
Naposledy upravil Lord Michal dne ned črc 03, 2011 4:44 pm, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Lord Michal
 
Příspěvky: 86
Registrován: úte dub 13, 2010 2:56 pm

Re: Heroes IV Beta diskuze

Příspěvekod Snaphid » ned črc 03, 2011 2:10 pm

nadpis je heroes 4 man -.- :?
Snaphid
 
Příspěvky: 11
Registrován: čtv čer 30, 2011 3:05 pm

Re: Heroes IV Beta diskuze

Příspěvekod KAMIK4ZER » ned črc 03, 2011 2:32 pm

no tak co se týče ras, mně se zatím líbí všechny :) ... jinak všimli jste si, že mág od pekla má hodnost Warlock ? :shock: snad to nevyřazuje T.elfy :|
Uživatelský avatar
KAMIK4ZER
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát črc 01, 2011 7:17 pm

Re: Heroes IV Beta diskuze

Příspěvekod Lord Michal » ned črc 03, 2011 4:45 pm

Snaphid píše:nadpis je heroes 4 man -.- :?


Už ne, díky :wink:
Uživatelský avatar
Lord Michal
 
Příspěvky: 86
Registrován: úte dub 13, 2010 2:56 pm

Re: Heroes IV Beta diskuze

Příspěvekod Lord Michal » ned črc 03, 2011 4:46 pm

KAMIK4ZER píše:no tak co se týče ras, mně se zatím líbí všechny :) ... jinak všimli jste si, že mág od pekla má hodnost Warlock ? :shock: snad to nevyřazuje T.elfy :|


Je to možné :-/ Ale co sem jen tak letmo pochytil v těch kampaních co jsou v betě byla tam v jednom dialogu řeč o elfech, tak třeba jich se dočkáme, kdo ví :)
Uživatelský avatar
Lord Michal
 
Příspěvky: 86
Registrován: úte dub 13, 2010 2:56 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod KAMIK4ZER » ned črc 03, 2011 7:29 pm

světlí elfové tam budou určitě, ale temní jsou záhadou :o
Uživatelský avatar
KAMIK4ZER
 
Příspěvky: 18
Registrován: pát črc 01, 2011 7:17 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod zdenek000 » ned črc 03, 2011 7:39 pm

No autoři se taky zmínili o mágech. No jestli budou datadisky tak at tam daj všechny rasy co byly v 5 akorát elfy ještě nechaj dohromady aby ras nebylo 9
Uživatelský avatar
zdenek000
 
Příspěvky: 66
Registrován: pon pro 06, 2010 5:09 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod HellFirr » ned črc 03, 2011 8:08 pm

zdenek000 píše:No autoři se taky zmínili o mágech. No jestli budou datadisky tak at tam daj všechny rasy co byly v 5 akorát elfy ještě nechaj dohromady aby ras nebylo 9


Elfy těžko mohou nechat pohromadě,když už se podle letopočtu rozpadly.
Uživatelský avatar
HellFirr
 
Příspěvky: 137
Registrován: pon kvě 03, 2010 8:39 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod Snaphid » ned črc 03, 2011 8:16 pm

každopádně já jsem zvědavý jaké budou mít jednotky protože zatím se mi rasy líbí :)
Snaphid
 
Příspěvky: 11
Registrován: čtv čer 30, 2011 3:05 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod Zaity » pon črc 04, 2011 2:06 pm

Elfove a temní Elfové tam určitě budou bez nich by to nešlo
Uživatelský avatar
Zaity
Čestný člen
 
Příspěvky: 260
Registrován: stř črc 12, 2006 2:37 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod Paprda » pát črc 08, 2011 7:24 am

mě se líbí lidi a myslim ze budou dost silný,jinak elfové by mi taky chybeli...
Uživatelský avatar
Paprda
 
Příspěvky: 20
Registrován: úte kvě 04, 2010 6:58 am

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod saltak » stř črc 20, 2011 6:41 pm

Ahoj všichni, chtěl bych poradit s tou beta verzí. Mám problém ten že ji nemohu aktivovat, přitom klíč jsem obdržel a účet jsem si taky udělal. Díky moc.
saltak
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 20, 2011 6:32 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod KGB89cz » sob črc 30, 2011 4:16 pm

Pomoc pomoc pomoc Ahoj mám velký problém, beta po spuštění spadne. Spustim hru, ukáže se černá obrazovka s kurzorem následovně se přehraje první logo a spadne to. Aktualizace hardwaru nepomohly, dva patche taky mám... a jestli mi nepujde i předobědnaná hra tak se asi poseru
KGB89cz
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob črc 30, 2011 4:08 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod KGB89cz » sob črc 30, 2011 5:03 pm

tak vyřešeno movie loga sem smazal a jde to.
KGB89cz
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob črc 30, 2011 4:08 pm

Re: Heroes VI Beta diskuze

Příspěvekod kubrt » sob črc 30, 2011 11:33 pm

Nevím jak jsi na to přišel :?: , ale funguje to.
kubrt
 
Příspěvky: 160
Registrován: pon bře 14, 2011 10:01 pm


Zpět na Obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků