Seznam chyb aktualizován
Přidána chyba
Popis schopnosti u jednotky Mizu-Kami, duchovní spojení
V popisu je špatně přeložen název jednotky "Spring spirit" jako "Jarní duch" místo patřičného "Duch pramenne"
Altair8 píše:Čepel vazby - popis schopnosti Vyvolání pekelníka - "Vyvolá 22 plenitele" > plenitelů
"Existují rovněž tři možnosti spojení číslovek zakončených na místě jednotek číslem 1–4 (s výjimkou 11–14):
dvacet jeden muž, dvacet jedna žena, dvacet jedno dítě; dvacet dva muži, dvacet dvě ženy, dvacet dvě děti
dvacet jedna/dva mužů, žen, dětí
jednadvacet/dvaadvacet mužů, žen, dětí
V prvním případě se podstatné jméno řídí číslem na místě jednotek. Tento korektní způsob se však postupně stává zastaralým a je nahrazován dalšími dvěma, kdy má podstatné jméno místo nominativu a akuzativu tvar genitivu. Tato spojení totiž u vysokých čísel a zejména ve větách s výrazy celý nebo všechen působila nepřirozeně: Závod dokončil všechen sto jeden běžec.[1]"
Xantipa píše:Ráda bych jen poznamenala, že jsem snad prolezla celé fórum poctivě a odpověď jsem nikde nenalezla. Takže snad mě neukamenujete. Jen se divím, že na to nikdo neupozornil.
U vlastnosti z oboru Válečnictví - protiúder - II se píše toto..." všechny přátelské jednotky v armádě mohou oplácet ještě jednou během 1 kol bitvy.
protiúder III- všechny přátelské jednotky v armádě mohou oplatit útok dřívě než k němu vůbec dojde. tato schopnost platí v prvním 1 kolech bitvy
Přitom tady na stránkách Heroes Centrum máte jiný popis této vlastnosti. V textu je ta číslice sice modře zvýrazněna/ myšleno ve hře/, ale nemyslím si že se jedná o proměnou. Tak je to chyba v češtině a nebo znáte někdo přesný anglický text této vlasnosti? Možná jde o prkotinu, ale mě by to jednak zajímalo a pak bych ráda věděla jak to kombinovat s ostatními vlastnostmi. Někdy se mi staně, že v kombinaci s jinou vlastností dojde k vyrušení a nebo naopak k znásobení odvetných útoků.
Altair8 píše:Xantipa píše:Ráda bych jen poznamenala, že jsem snad prolezla celé fórum poctivě a odpověď jsem nikde nenalezla. Takže snad mě neukamenujete. Jen se divím, že na to nikdo neupozornil.
U vlastnosti z oboru Válečnictví - protiúder - II se píše toto..." všechny přátelské jednotky v armádě mohou oplácet ještě jednou během 1 kol bitvy.
protiúder III- všechny přátelské jednotky v armádě mohou oplatit útok dřívě než k němu vůbec dojde. tato schopnost platí v prvním 1 kolech bitvy
Přitom tady na stránkách Heroes Centrum máte jiný popis této vlastnosti. V textu je ta číslice sice modře zvýrazněna/ myšleno ve hře/, ale nemyslím si že se jedná o proměnou. Tak je to chyba v češtině a nebo znáte někdo přesný anglický text této vlasnosti? Možná jde o prkotinu, ale mě by to jednak zajímalo a pak bych ráda věděla jak to kombinovat s ostatními vlastnostmi. Někdy se mi staně, že v kombinaci s jinou vlastností dojde k vyrušení a nebo naopak k znásobení odvetných útoků.
Počet kol závisí od toho, jakou si zvolíš cestu...jedeš cestu krve, pak tyto schopnosti platí na první 1 kolo bitvy, když zvolíš základní cestu slz (250 bodů), platí na první 2 kola bitvy a pro pokročilou cestu slz (1 000 bodů) platí tyto schopnosti na první 3 kola bitvy
Děkuji moc za vysvětlení. Teď to "lecos" vysvětluje.
EDIT : základní/pokročilou cestu slz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník