Nejdřive snažil jsem se hledat tady na fóru a neúspěšně. Jelikož se zajímám hodně o matematiku hry a zkoušením ruzných buildů narazil jsem na pár nejasností
Cena Tarotových karet, na to, že přidávají jen +2 štěstí, je v obchodě stejná (16k) jako cena Zlaté podkovy, která přidává +8. Není to BUG?
Mistr obléhání II - otráví zasoby ... a každé kolo bude zraňovat neprátele za hradbami. Nevím jak vám, ale mě to funguje i v normálních bitvách v otevřením prostoru.
Co se řadí mezi hrdinovy okamžité schopnosti (rys dynastie)? Sch. Diplomat? Sch. Osvícení? Všechny pasivní sch. z větve válečnictví... .
Kolik bodů je potřeba k naplnění rasového ukazetele v boji? (nekromancie, brána, čest...) uvažuji o hrdinovy, který má již 4.úroveň rasové sch.
Tvrdost II a III - s vyšším zaměřením na slzy se schopnost nezlepšuje. Není to taky nějaká chybka?
Řadí se mezi letce jednotky se schopností teleportace? Upír, Ďábel, Světice, Elementál Světlo/Temnota. Ve starých dílech tomu tak bylo.
Spalující úder - v popisu stojí, že předem se dozvím jak úder dopadne, ale nějak nevím podle čeho to mám poznat. Velikostí zranění? Tak to fakt nezaregistruji nebo víte jak to zjistit.
Předem děkuji za kladné odpovědi .