Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Pár nejasností

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Pár nejasností

Příspěvekod efik » úte dub 17, 2012 5:40 pm

Nejdřive snažil jsem se hledat tady na fóru a neúspěšně. Jelikož se zajímám hodně o matematiku hry a zkoušením ruzných buildů narazil jsem na pár nejasností

Cena Tarotových karet, na to, že přidávají jen +2 štěstí, je v obchodě stejná (16k) jako cena Zlaté podkovy, která přidává +8. Není to BUG?

Mistr obléhání II - otráví zasoby ... a každé kolo bude zraňovat neprátele za hradbami. Nevím jak vám, ale mě to funguje i v normálních bitvách v otevřením prostoru.

Co se řadí mezi hrdinovy okamžité schopnosti (rys dynastie)? Sch. Diplomat? Sch. Osvícení? Všechny pasivní sch. z větve válečnictví... .

Kolik bodů je potřeba k naplnění rasového ukazetele v boji? (nekromancie, brána, čest...) uvažuji o hrdinovy, který má již 4.úroveň rasové sch.

Tvrdost II a III - s vyšším zaměřením na slzy se schopnost nezlepšuje. Není to taky nějaká chybka?

Řadí se mezi letce jednotky se schopností teleportace? Upír, Ďábel, Světice, Elementál Světlo/Temnota. Ve starých dílech tomu tak bylo.

Spalující úder - v popisu stojí, že předem se dozvím jak úder dopadne, ale nějak nevím podle čeho to mám poznat. Velikostí zranění? Tak to fakt nezaregistruji nebo víte jak to zjistit.

Předem děkuji za kladné odpovědi :D.
Naposledy upravil efik dne úte dub 17, 2012 11:44 pm, celkově upraveno 2
Obrázek
efik

Re: Pár nejasností

Příspěvekod Altair8 » úte dub 17, 2012 6:32 pm

Řadí se mezi letce jednotky se schopností teleportace?

Ne. Zrovna včera jsem při hraní za Nekropoli našel Plášť sovích pírek (+5 pohybu letcům) a těšil se, že se upíři konečně zapojí do boje, avšak marně :evil:

Kolik bodů je potřeba k naplnění rasového ukazetele v boji?

400. 100 bodů na každý rank
Altair8

Zpět na Obecně