Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

První česká mapa

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

První česká mapa

Příspěvekod Niven » čtv led 03, 2013 9:13 am

Hlásím první českou mapu pro šestý díl a ta je ode mě.
Více na mé stránce.
http://niven.webzdarma.cz
Niven

Re: První česká mapa

Příspěvekod Bušák » čtv led 03, 2013 4:16 pm

Tak by bylo taky prima, nám smrtelníkům práci s editorem trochu přiblížit :) Jestliže jsem se plácal v tom minulém, tak s tímto absolutně nehnu :D

Jinak gratuluji a rád si mapu zahraju :)
Bušák

Příspěvekod Niven » čtv led 03, 2013 11:59 pm

Bušák píše:Tak by bylo taky prima, nám smrtelníkům práci s editorem trochu přiblížit :) Jestliže jsem se plácal v tom minulém, tak s tímto absolutně nehnu :D

Jinak gratuluji a rád si mapu zahraju :)

Jasně že jí přiblížíme drobet. Na svou stránku dám ke stažení 2 manuály v .pdf, bohužel pro některé jsou v angličtině, ale myslím, že i tak pomohou. Jinak ten editor se dá pochopit. Když jsi zvládl editor v heroes 5, tak tady ho zvládneš taky. Jen jde o zvyk.
Niven

Příspěvekod kubrt » úte led 08, 2013 9:05 pm

Tak jsem si zahrál tu tvojí mapku. Díky za ní. Dal jsem si jí za peklo. Opět jsi nezklamal - vše šlapalo v pohodě. Jen jsem zase nepochopil nadměrnou velikost té hlídky kyklopů střežící průchod mezi územím pekla a azylu. Byl to opravdu brutální boj po kterým mi zbylo z celý armády jen 67 pekelných pánů. Hrál jsem to na nejtěžší úroveň a tak nějak jsem očekával, že počítač bude rychlejší a dorazí na návštěvu ke mně. No nestalo se, ale i s tím zbytkem + 2 novými porody jsem ho smáznul až andělský pírka lítali. A to jsem ho mlátil zalezlýho ve hradu, zbabělce :lol:
kubrt

Příspěvekod Niven » úte úno 12, 2013 9:41 am

kubrt píše:Tak jsem si zahrál tu tvojí mapku. Díky za ní. Dal jsem si jí za peklo. Opět jsi nezklamal - vše šlapalo v pohodě. Jen jsem zase nepochopil nadměrnou velikost té hlídky kyklopů střežící průchod mezi územím pekla a azylu. Byl to opravdu brutální boj po kterým mi zbylo z celý armády jen 67 pekelných pánů. Hrál jsem to na nejtěžší úroveň a tak nějak jsem očekával, že počítač bude rychlejší a dorazí na návštěvu ke mně. No nestalo se, ale i s tím zbytkem + 2 novými porody jsem ho smáznul až andělský pírka lítali. A to jsem ho mlátil zalezlýho ve hradu, zbabělce :lol:

Já jí musel hrát napodruhý, jelikož jsem to rozjel parádně za Azyl a říkal jsem si já mám času, než projde a v klidu jsem nažíral. Najednou přijel a sundal mě jak ho*no. Tak jsem to rozjel znovu a pak chcípnul on hajzlík. :D
Niven

Zpět na Obecně