zdravim, nvm ci se nekdo s timto problemem setkal, ale pri hrani heroes 6, tak mi to nahodne ve hre hodi cernou obrazovku ( nekdy hrani 1hod a nic nekdy 10min a cerno), je dost tezke rict co to dela kdyz mi monitor ztmavne tak se neda nic delat a musim jedine tvrdy restart ( ovladace na grafiku jsem zkousel x ruznych verzi a nic, teplota je v poradku 70 C, ale kdyz mi zcerna monitor tak to nezjistim kolik na PC stupnu, ale v tom bych problem nevidel, zdroj tam uz vubec nepoznam chybu )
mam tento stroj http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/publ ... -c01701515
grafika nvidia geforce 9600
windows 7 ultimate 64bit
procesor intel core 2 duo CPU P7450 2.13GHz
RAM 4 GB
directX 11 ale ani 9 nepomohla
ono je problem ze mi to nedela jen tahleta hra, ale i jine ( a nvm jestli to je narocnosti na grafiku )
moc tech her zase nehram, ale u techto se mi to stava casto ( hereos 6 i 5 , wow cataclysm, HS, diablo 3 ) napr. ( heroes 3 a 4 ne, wow wrath of the lich king taky ne )
( na novy stroj nemam a i kdyby jo, tak v tomhleto stroji nevidim problem krom vymenovani componentu, hry hram jen ty co jsem napsal jinak jeste mene narocnejsi na grafiku apod. )
kdyby nekdo vedel cim to byl bych rad dekuji ( klidne dalsi info doplnim kdo by potreboval )