Zdravím, chci se zeptat na pár achievů
Pro diváky: zabijte michaela, když bude žít alespoň 1 podřízená jednotka - ale jak toho mám dosáhnout, když útoky na michaela jsou odráženy na ty jeho podřízené jednotky a než umřou, pak ho jde teprve zabít.
vyber si svůj jed: zabijte 300 jednotek otrávenými útoky - která jednotka má otrávené útoky, když to nefunguje přes hrdinu ani přes necropili ( který hrad nato mám použít ? )
Preventivní úred III: zničte 7 skupin v jednom kole, než vůbec přijdou na řadu - za pomocí pekla, poslední jednotky a jejího speciálního útoku, dmg do všech nepřátel ( zabil jsem tím všech 7 skupin najednou a nic se nestalo )
terminátor: zničte všechny neutrální armády na mapě - zkoušel jsem to na malé či velké mapě a prostě nic ( hledal jsem 100x jestli jsem něco nevynechal a prostě bylo vše mrtvý ) něco podobné jako achiev chamtivec, kde máte lootnout všechny suroviny na mapě, tak ten šel hned splnit
velký hrdina: dokončete kampaň, abyste na každé mapě dosáhly úrovně hrdiny ( získaná schopnost závisí na úrovni obtížnosti ) to znamená, že mám vyhrát kampaň na hard obtížnost ? ( a myslí se tím kanpaně co jsou na 4 mise ?, ( protože kampaň, kde máte úplně na konci mise zabít bose mallasu, tak tu jsem vyhrál na hard obtížnost, ale bez achievu ) pokud jo, tak to se tak trochu nedá, protože už na normal dát všechny 4 mise bylo dost náročné )
Rád bych věděl, proč nemůžu ani jeden z těchto achievů splnit nebo proč mi nejdou, co dělám blbě. díky všem kdo hrají heroes 6 a plní achievy a věděl by pomoct