od smrdiku1 » úte lis 24, 2015 11:15 pm
a je to jedno jestli hraji kampan nebo normální hru, aby tam byl ten boss ?
a ještě k tomu achievu velký hrdina, předpokládám, že na easy asi nejde dosáhnout skore hrdiny že ?, tak jsem to teda začal na normal s kampani za nekropoli 1 2 mise šla v pohodě, ale na třetí mapě ztratíte spoustu času na zabizí počítače za tvrz, pak ještě v podzemí peklo a pak ten hlavní nekropole, kde má počítač armádu tak silnou, že nezbyde nic jiného než odklikávat tahy a tím pádem se snižuje skore hrdiny, protože doba za odehranou mapu kampaně má na tento achiev největší hodnotu ( měl jsem vše mrtvý, vše sebrané, odkryto to co se nejvíc dalo téměř, vykoupené vše ne hradech, ale měl jsem herní dobu 7 měsíců a 7 týdny ) a dostal jsem titul veterán, což je o 2 nižší než hrdina ( a to jsem toho hlavního hrdinu zabil na obtížnost smrtící )
asi to bude jediný achiev co nedám + ještě ten achiev kobka 3 mise ( do 3 měsíců zabít kirila - i na easy to nešlo dát, když jsem nato šel velmi rychle, tak mě první boj s hrdinou ve hradě stál 70% jednotek a zabít ty 2 vedlejší hrady musíte, jinak se neotevře cesta dál )
klidně sem někdo hodně achiev, který vám nešel, ale něco jako acheiv terminátor, který jsem dělal na po 10sátý, a pak se mi najednou splnil je více, bohužel