dotaz na kampaň bosse
dotaz na kampaň bosse
Zdravím, chci se jenom zeptat na které kampani a na které misi jsou bosové ( pekelný červ a rozzuřený kirin ) jde mi jen o achievy z těchto bossů díky ( tuším, že to je pelko a svatyně, ale přesně to nvm )
Re: dotaz na kampaň bosse
Je jednoduší si zahrát všechny mapy, protože z pravidla bývají v posledních mapách. S výjimkou tažení za peklo, Temné elfy, a v Pirátech
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
no moc se mi nechcou hrát celý mapy znova, ale asi budu muset ( kdyby náhodou někdo vědět kde je najdu, budu vděčný ) díky
pekelný červ je v poslední misi za tvrz
díky ( už jsem našel i toho draka, takže thx
)
a k tomu drakovi kirinovi porazil jsi ho? mě se to nepovedlo no. i když sem využil rady jinak sem zapoměl na začátku říct že to jedu v offu
jo v pohodě, ikdyž máš omezený počet jednotek, ale i tak v pohodě za 30k jsem mu dal jen těmi draky critikalem
za 3 4 tahy byl mrtví 
hrál jsem to na easy kvůli achievum, ale i na normal jsem ho zabil
mě právě on je vždycky vše zabil a zbylo mu při tom dost jednotek u raelaga morálku a štěstí si měl na max?
max určitě ne, ale dostával jsem hodněkrát
měl bych dotaz na toho BOSSe Kirina... prostě nejde porazit... mám omezený počet jednotek... 30000 jen drakama...?!? já mu vezmu drakama tak max okolo 5000... ostatníma "vojákama" beru i od 500-2000 třeba jen... ten kirin mi dá jednu ranu a ubírá mi na jako prase... zkoušel jsem to vícekrát, ale nikdy to prostě nejde, matematicky s tím kolik mi bere on, a tolik mu beru já to prostě vyhrát nejde...
Myslím si že to nehraju špatně ani takticky, ani celkově, Realaga mám na sílu.... štěstí a morálku na MAX... mám maximální level, mám obejitý vždy všechny budovy, které přidávají hodnoty do statistik atd.... ale prostě nic....
a to podotýkám, že to nejde ani na "lehkou" obtížnost...
fakt nevím co s tím.... chci dojet tu kampaň, když mi chybí nějaký posraný 3-4 mapy.....
díky za jakýkoliv rady....
Myslím si že to nehraju špatně ani takticky, ani celkově, Realaga mám na sílu.... štěstí a morálku na MAX... mám maximální level, mám obejitý vždy všechny budovy, které přidávají hodnoty do statistik atd.... ale prostě nic....
a to podotýkám, že to nejde ani na "lehkou" obtížnost...
fakt nevím co s tím.... chci dojet tu kampaň, když mi chybí nějaký posraný 3-4 mapy.....
díky za jakýkoliv rady....
CHjo.. Kirin je jednoduchý Boss když se ví jak na něj.
V první řadě je důležité krýt se proti vlně,
V druhé řadě je nutné mu snížit obranu speciálním útokem Škorpikor, a to dřív než na něj zaútočíš čímkoliv jiným....
Dá se dát.
V první řadě je důležité krýt se proti vlně,
V druhé řadě je nutné mu snížit obranu speciálním útokem Škorpikor, a to dřív než na něj zaútočíš čímkoliv jiným....
Dá se dát.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
nvm jo já ho dal na lehkou obtížnost asi za 4 kola, mám to před ním uložený kdyby si chtěl ( měl jsem to kvůli achievům ) 
omlouvám se za plašení....
ale celkem mě to nasralo, zkoušel jsem ho asi 2-3 krát a vždycky mě dal, ještě docela s rezervou... tak mě to docela naštvalo, hraju to dost poctivě, jako z hlediska obcházení všech budov, výběru dovedností atd... a tady prostě to bylo bez šance...
pak jsem prolezl fórum, a kirin tady měl i svoje vlákno diskuziní...
tak jsem nějaký rady přečetl tam...
a pak napadlo i pár nápadů mě...
pár týdnů jsem počkal a na tržištích si počkal na pár skvělích artíků na vylepšení atributu...
a druhá věc byla, že jsem zašel do budouvy, kde se dají přeháze dovednostní body... a vše jsem narval jen do toho co mi vylepšuje statistiky, nebo bojové schopnosti.... abych neměl zbytečně vyplácané body na dovednosti ovlivňující pohyb po mapě, získávání zkušeností atd... ty mi jsou v souboji na nic... dal jsem si taky kouzlo "slabost" která soupeřovi sníží poškození o 50% na 5 kol... dal jsem taky dovednosti "posily" a ty jsem dal na draky... 
naběhl jsem na Kirina a da jsem ho jak prd....
pak jsem prolezl fórum, a kirin tady měl i svoje vlákno diskuziní...
a pak napadlo i pár nápadů mě...
pár týdnů jsem počkal a na tržištích si počkal na pár skvělích artíků na vylepšení atributu...
naběhl jsem na Kirina a da jsem ho jak prd....
Já ho vždy dal s tím, co jsem si naklikal v ostatních misích, ale to je jedno
( mě teda nikdy nedal, ani bych potřeboval nějak vymýšlet taktiku
).
A taká drobnost, ono jde na bosse házet spelly ?
, že mi to nikdy nešlo ( nemyslím dmg spelly, ale slow apod. ).
Vše dáš když víš, jak nato.
A taká drobnost, ono jde na bosse házet spelly ?
Vše dáš když víš, jak nato.