kiliroy píše:Ten Nymus je fak velikej sráč. Mají to nějaký rozbitý, psalo mi to vysokou, zaútočili na mě a ještě mi zůstalo asi 200 sukub 13 mučitelů 2 rodičky 70 bláznů (nemůžu si vzpomenout jak je nevylepšeníá verze vím jenom dement). Pak už thorgrul zůstává ve hradě a já si zbíral asi 4 týdny armádu xD. Azkaal je frajer, fakt mě naštvalo že tam nic neudělal, takovej princ zkázy by se v armádě mohl hodit.
concobara píše:kiliroy píše:Ten Nymus je fak velikej sráč. Mají to nějaký rozbitý, psalo mi to vysokou, zaútočili na mě a ještě mi zůstalo asi 200 sukub 13 mučitelů 2 rodičky 70 bláznů (nemůžu si vzpomenout jak je nevylepšeníá verze vím jenom dement). Pak už thorgrul zůstává ve hradě a já si zbíral asi 4 týdny armádu xD. Azkaal je frajer, fakt mě naštvalo že tam nic neudělal, takovej princ zkázy by se v armádě mohl hodit.
13 mučitelů? Já je nemůžu ani najímat...by mě zajímalo jaký quest jsem minul....
Ketly píše:No tak já jsem to všechno s malým problémem prošla, ale pak jsem se sekla jak už naznačil kiliroy u závěrečného boje. Sice budu spoilovat, ale to se nedá nic dělat Ten boj s tím bosem už jsem zkoušela několikrát, ale pořád se mi to ne a ne povést. Už jsem četla i nějaký rady na hlavních stránkách ubisoftu, ale tam jsem porozuměla akorát tomu, že se mám vyhýbat psům a jinak nic. Takže kdyby někdo měl nějakou strategii tak ať to napíše sem, protože nejspíš nebudu jediná kdo se tam zaseknul.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník