Jako model mají povedený a opravdu vypadá dostatečně děsivě jak se na správného pekelňáka sluší, ale už mi tam trošku vadí ten pohyb, sice je pěkné, že se může dostat i za překážky, ale přeci jen ... dusání po dvou mělo něco do sebe a vypadalo efektivněji, než nějaké zhmotnění.
Ten útoky kdy se vznese a pak dopadne je velice efektivní a s směle bych řekl, že hezčí než ten útok rozmachem v 5
Co se týče odvetného úderu kdy dá damage všem kolem je super, co mu obraly na schopnosti temného meče z 5 to mu přidali na odvetném.
Nějak jsem nepochopil tu jeho schopnost jak udělá něco s jednotkou, přišla mi divná XD asi proto si ji pořádně nepamatuji
Škoda toho kouzelní, že mu nezůstalo a má jen nějakou schopnost co dá damage sice všem, ale moc efektivní není, zvláště když jde použít jen jednou.
zatím se mi povedlo se k němu dostat jen jednou XD, ale je fakt, že to nehraji každý den několik hodin, tudíž se k němu snad budu dostávat častěji a budu moci jej posoudit objektivněji vzhledem k ostatním rasám a jejich jednotkám elitního stupně