Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Konec první mise !Spoiler!

„Spálíme celý svět na popel, a pak budeme tančit na jeho troskách“

Konec první mise !Spoiler!

Příspěvekod Dave_Jame » stř říj 26, 2011 9:44 am

Kdo dohrál první misi za peklo, ví, že na konci této mise bojuje hráč jeden souboj za Azkala, démonického prince který je uvězněný v Kirilovi.

Chtěl jsem se zeptat jaký je názor těch co to už mají za sebou na tento, dle mě zajímavý prvek, kdy hráč nehraje proti bossovi, ale za Bosse.

Mě osobně to velice bavilo, a kupodivu to bylo i relativně těžké (musel jsme souboj jednou opakovat). Ale přeci jen mít pod kontrolou něco co má 65 tisíc životů byla zábava.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Re: Konec první mise !Spoiler!

Příspěvekod concobara » stř říj 26, 2011 10:14 am

Zcela souhlasím. Bylo to velice příjemná změna a ani za takového Boss nebyl ten boj úplně jednoduchý :).

Dál než první misi za peklo jsem zatím nehrál, ale myslím, že celá ta myšlenka posednutého Kirrila by se dala rozvést i dále kdy by hráč mohl skrze "Azzíka" získat nějaké dodatečné možnosti (a jiné uzavřít) podle toho jestli následuje slzy nebo krev.

Projel jsem zatím celou nemrtvou kampaň a první misi za nágy a první misi za peklo a osobně se mi právě první mise za peklo líbila ze všech odehraných nejvíc. Dokonce překonala i druhou misi za nemrtvé, která byla taky velice pěkně udělaná...
concobara

Příspěvekod kiliroy » stř říj 26, 2011 10:52 am

Já to hrál na snadnou tudíž jsem měl 75k hp. Nemusel jsem to sice restartovat, ale zbylo mi jen asi 7k hp. A jinak mě tenhle souoj bavil zatím asi nejvíc ze všech z celé hry.
:(
kiliroy

Příspěvekod Dekker » stř říj 26, 2011 11:24 am

také jsem jej musel jednou opakovat, ale nakonec jsem dosáhl i pár bonusů když jsem nepřátelskou armádu zmátl natolik, že zabila svoje vlastní XD, ale poprvé jsme na to koukal jako puk :). Jen nevím zda by se pak neměl azík ukázat v profilu při hraní online jako matka namtaru. Ale jinak je to super závěr první mise :)
Dekker

Příspěvekod Altair8 » čtv říj 27, 2011 8:21 pm

Také se mi poslední bitva líbila, boje s Bossy mě baví ze všeho nejvíc, a hrát za Bosse bylo ještě lepší :)...mohla by se v nějakém datadisku objevit možnost hrát rychlé souboje za Bossy :)
Altair8

Příspěvekod Bušák » sob říj 29, 2011 4:41 pm

Tak po dlouhých bitvách s Anastázií, Antonem a irinou jsem se konečně dopracoval k Azíkovi a musím uznat, že tento prvek mě opravdu moc bavil. A abych nevybočoval z kolektivu, tak jsem ten boj také svedl až na podruhé, je pravda, že jakmile se dostanete na ránu psovi, tak to můžete rovnou zabalit :D
Bušák

Příspěvekod Dekker » sob říj 29, 2011 4:44 pm

ke mě se hafani dostali, ale povedlo se mi je naštymovat tak obratně, že se dali naplno využít proti vlastním jednotkám XD
Dekker

Příspěvekod BlackFox » pon říj 31, 2011 8:13 pm

Zdravím, neví někdo, jak Kiril v první misi přišel k meči vysavač duší?
PS: Bylo vysvětlené v první misi, proč Sarah připoutala Azíka ke Kirilovi nebo to ještě bude vysvětleno? Nějak jsem to nepostřehl.
BlackFox

Příspěvekod Dave_Jame » pon říj 31, 2011 8:18 pm

Požírače duší dostaneš po první porážce toho fialového démona za bolest.

Vysvětleno jak přesně to udělala není. Jen obecně že Gryfové (rod) mohou ve svém těle pojmout dvě duše a do Kirilova byl vložen Azzakal

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod BlackFox » pon říj 31, 2011 8:31 pm

Já se neptal jak ale proč to udělala .)
BlackFox

Příspěvekod Dave_Jame » pon říj 31, 2011 9:10 pm

to by byl spoiler do budoucnosti. Bude později vysvětleno proč to udělala.

Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod BlackFox » pon říj 31, 2011 9:23 pm

Ok, díky moc :)
BlackFox

Příspěvekod kinghanz » pon bře 16, 2015 7:46 pm

Tak já nevim, buď všichni kecáte, že jste to dohráli, nebo jsem úplně marnej. :) Už jsem to zkoušel jedenáctkrát, snad na všechny možný způsoby, jako nechat se napadnout psem, aby mu mizely životy, vyhýbat se psovi, schovat se v rohu, cestovat po poli, ale vždycky to dopadne stejně... Myslím, že má nervová soustava vydrží ještě tak jeden dva pokusy, a pak bude tahle skvělá hra odsouzena k cestě do marnosti a zapomnění
kinghanz

Příspěvekod Grawl » stř bře 18, 2015 9:04 pm

Souboj za Azíka byl super. Je hezké, když máš štěstí 100 a každá rána kritik. Škoda, že se Kiril nenechal posednout, hra za peklo by byla lepší. Mohli by toho tak udělat víc.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Příspěvekod Swifft » ned dub 05, 2015 11:24 am

Tak konec první mise za peklo fakt nedávám... hraju na těžkou obtížnost všechny kampaně, mám 75k života, ale po prvním kolem mám hned dole 10k a vůbec nedávám takový rány, jaký bych si představoval....

Máte někdo návod, v jakým sledu použít schopnosti Azíka, aby to mělo co největší účinek? Ono jako základním útokem sejmout 20-25 psů, když jich tam mám 1120 (a ostatních jednotek podobně) je dost na pytel...

Díky

PS: rekord mám, že protivníkovy zbude "jen" 418 psů...
Naposledy upravil Swifft dne pon dub 06, 2015 12:57 am, celkově upraveno 2
Swifft

Další

Zpět na Peklo