Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.
Re: Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je
Sú veď hej, ale toto im nahlásim 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Peklo je podle mne velmi silné a dokáže být v H6 zdatným soupeřem. Jinak se mi ale prostě jednotky nelíbí....... v H5 to pro mne bylo správné peklo. V H6 mi to tak prostě nepřijde. Ani město nic moc, ale ta hudba je jedna z nejlepších.
-
Lady Isabela
Peklo je docela dobré, hraju za něj docela ráda (MH: jediná kampan kam jsem došla až!!! do 3. dílu
) akorát mně štve, že v pětce mohli brány dělat všichni, tady jen jedna jednotka a až v dlouhým boji
Nej jednotka je arciďábel, vzhled jako u pána démonů z pětky, no co se dá dělat - ale má super schopnosti, třeba jak dělá tu škodu všem tím kouzlem nebo, když oplácí, obdrží útok všichni, kdo ho předtím napadli
Ta plemenná matka jako střelec nic moc, plenitel taky nic extra, něco jako ďábel v pětce, ze sukub udělali dobré střelce, ale na malé úrovni
i když je pravda, že na tu druhou úroven jakou mají, se drží docela dobře 
kerberové a pekelní psi sklamali. Nic nevydrží, je to slabá jednotka.
Nej jednotka je arciďábel, vzhled jako u pána démonů z pětky, no co se dá dělat - ale má super schopnosti, třeba jak dělá tu škodu všem tím kouzlem nebo, když oplácí, obdrží útok všichni, kdo ho předtím napadli
Ta plemenná matka jako střelec nic moc, plenitel taky nic extra, něco jako ďábel v pětce, ze sukub udělali dobré střelce, ale na malé úrovni
Lady Isabela
Lady Isabela wrote:Peklo je docela dobré, hraju za něj docela ráda (MH: jediná kampan kam jsem došla až!!! do 3. dílu) akorát mně štve, že v pětce mohli brány dělat všichni, tady jen jedna jednotka a až v dlouhým boji
Ta plemenná matka jako střelec nic moc, plenitel taky nic extra, něco jako ďábel v pětce, ze sukub udělali dobré střelce, ale na malé úrovnii když je pravda, že na tu druhou úroven jakou mají, se drží docela dobře
Zdravím a vítám tě na našem fóru. Tady si dovolím jen malinkou poznámku. Chyba není v tom, že by byl jednotky podobný vzhledu jiné jednotky z pětky, ale překladatel udělal krpu a doteď se mi nepodařilo prolobovat starý název
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dekker wrote:máš pravdu, teď jsem se koukal .... divné ... tak kde sem to sakra vzal XD
V putyce. Hospodský říkal pokud vím tohle: Blíží se pekelné hry já samozřejmě vsadím na pekelné pány jeden úder jeden mrtvý nedá se s tím nic dělat slyšel jsem že v přímém boji z nich mají strach i ďáblové
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.