Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.

„Spálíme celý svět na popel, a pak budeme tančit na jeho troskách“

Re: Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je

Příspěvekod estla » pon úno 20, 2012 1:24 am

No čo už, keď zatiaľ ich v H6 nemáme - chcem veriť, že budú a ešte fajnovejšie ako v H5 - zatiaľ musia stačiť sukuby :mrgreen:
estla

Příspěvekod concobara » pon úno 20, 2012 12:12 pm

To, že jednotky vyvolané branou po smrti "originálu" zemřou je správně. Kdyby ne tak by byla ta schopnost s branami strašně silná. Na druhou stranu tak jak je ta abilitka udělaná teď tak mi příjde asi nejslabší ze všech "racialek" což v kombinaci s tím, že ta chapdlovitá stvůrka je v porovnání s ostatníma elite jednotkama fakt blbka pro mě staví tuhle rasu na samotný chvost v tom jak řadím jednotlivé rasy podle síly... Sám si to za peklo střihnu docela rád (ta rasa se mi moc líbí), ale příjde mi, že asi tak jak moc jsou nekromanti silní (hlavně s tou pitomou budovou, která jim dovolí nakoupit mrtvé znova) tak přesně tak mi příjdou démoni slabí... Opravdu rád bych si někdy zahrál s někým kdo to za ně umí, abych zjistil v čem, že jsou dobří....ale sám jsem u nich žádný pořadný "edge" neobjevil.
concobara

Příspěvekod estla » pon úno 20, 2012 12:51 pm

Ja som prvý krát kampaň hrala po národoch a po pekle som hrala práve s nekro - tam bol teda ten nepomer evidentný. Ale aj tak sa mi peklo páči ;-)
estla

Příspěvekod concobara » pon úno 20, 2012 7:09 pm

No což o to :). Mě se peklo taky líbí, ale při hře se mi pak kolikrát lezou dost na nervy :)
concobara

Příspěvekod estla » pon úno 20, 2012 8:09 pm

To mi hovor. To stupidné AI v kampani nevidí nič iné, len pekelných psov/kerberov. Spočiatku ma to rozčuľovalo, potom vytáčalo a vo štvrtej misií som ich použila zo začiatku, kým som nemala veľkú armádu, potom som ich prestala skupovať a radšej rozdelila sukuby a dohrala bez nich... Je pravda, že keď bojujem proti peklu robím to isté čo AI :-D
estla

Příspěvekod kubrt » pon úno 20, 2012 8:39 pm

Já jsem na pejsky vždycky zakouzlil "posily", potom "vysávání života" a pak mi nevadilo, že do nich AI slepě buší. :D
kubrt

Příspěvekod estla » pon úno 20, 2012 8:43 pm

Ale to ma práve nebaví - neustále zachraňovať "puňťov" (psov) :-) Človek má aj iné veci na práci a nie sa neustále o nich starať. Vždy to bolo o tom istom ...
estla

Příspěvekod concobara » úte úno 21, 2012 7:22 am

Tak hlavně ona ta hra není jen o kampani... Kampaň a normální hra se od sebe silně liší obtížností. Zatímo v kampani stojí na straně hráče všechny možné výhody tak při normální hře je situace naopak "vyrovnaná"
concobara

Příspěvekod Dekker » úte úno 21, 2012 8:28 am

concobara píše:To, že jednotky vyvolané branou po smrti "originálu" zemřou je správně. Kdyby ne tak by byla ta schopnost s branami strašně silná. Na druhou stranu tak jak je ta abilitka udělaná teď tak mi příjde asi nejslabší ze všech "racialek" což v kombinaci s tím, že ta chapdlovitá stvůrka je v porovnání s ostatníma elite jednotkama fakt blbka pro mě staví tuhle rasu na samotný chvost v tom jak řadím jednotlivé rasy podle síly... Sám si to za peklo střihnu docela rád (ta rasa se mi moc líbí), ale příjde mi, že asi tak jak moc jsou nekromanti silní (hlavně s tou pitomou budovou, která jim dovolí nakoupit mrtvé znova) tak přesně tak mi příjdou démoni slabí... Opravdu rád bych si někdy zahrál s někým kdo to za ně umí, abych zjistil v čem, že jsou dobří....ale sám jsem u nich žádný pořadný "edge" neobjevil.

pokud si pamatuji tak v H5 po smrti originálu přivolané jednotky zůstali do konce bitvy a nebylo to kdo ví jak silné, asi tím, že jsi je mohl u dané jednotky vyvolat v bitvě jen jednou. V H6 to jde sice vícekrát, ale musíš stejně čekat až tu předtím vyvolanou zabijí a pak mít nabitou schopnost což to už tak dost omezuje. Já bych spíše řek, že to trochu popletli a nastavili jejich smrt na dobu kdy umře originál a ne na dobu kdy skončí bitva. Co jsem hrál tak jsem neměl moc příležitostí použít bránu na pána pekel, tam by to mohlo být OP vzhledem k tomu jak je ta jednotka silná, ale když je jen jeden tak se dá sundat celkem rychle a ve větším počtu není až tak snadným cílem, zvláště pokud je dobré jádro armády. Takže žádná z originálních jendotek nebude zničená, takže vyvolané buď zůstanou až do konce bitvy a nebo si je prostě obnovíš
Dekker

Příspěvekod estla » úte úno 21, 2012 9:39 am

@ concobara

To si plne uvedomujem, že kampaň nie je to isté čo ostatná hra ( písala som hneď na začiatku, že hovorím o kampani). Práve preto si myslím, že v normálnej hre je rozdiel ešte citeľnejší - samozrejme to vyvažuje šikovnosť hráča :-D
estla

Příspěvekod kubrt » úte úno 21, 2012 11:18 am

concobara píše:Tak hlavně ona ta hra není jen o kampani... Kampaň a normální hra se od sebe silně liší obtížností. Zatímo v kampani stojí na straně hráče všechny možné výhody tak při normální hře je situace naopak "vyrovnaná"

No když hraješ kampaň na hrdinskou, tak jedinou tvojí výhodou je "chytrost a překvapivost :wink: " AI. Lidský soupeř by ti slepě nebouchal do jednotky s posilama, ale snažil by se ti sejmout ostatní a tuhle zastavit jinak.
kubrt

Příspěvekod concobara » úte úno 21, 2012 12:48 pm

To Dekker:

No ono když bojuješ s neutrálama tak se ta schopnost nenabije skoro nikdy, ale když už máte silnější hrdiny a střetneš se s nepřítelem a valíte to do sebe a máš štěstí nejen ty, ale hojně i tvůj nepřítel (čímž ti taky nabíjí ukazatel). Tak můžeš vyvolávat každé kolo. A kdyby se té záplavy potvor nedalo zbavit jinak než, že je zabiješ zvlášť tak budeš brzo "overhelmed"...

To kubrt:

No vzhledem k tomu, že Posily nejdou odčarovat tak ti do ní stejně jednou bude muset začít bouchat a záleží jen na konkrétní situcai jestli to bude hned nebo až potom co "zpráská zbytek osazenstva"
concobara

Příspěvekod Dekker » úte úno 21, 2012 7:08 pm

concobara: jop to máš recht ... ale většinou jdeš proti neutrálům, že takže tam to pak ztrácí. jistě by to šlo nějak udělat aby se to aspoň trochu vyrovnalo. Protože takhle ti stačí najít si něco co minimalizuje štěstí na tvé straně a případně na straně soupeře a peklo má s rasovou utrum, zatím co ostatní ne
Dekker

Příspěvekod concobara » úte úno 21, 2012 7:12 pm

Njn problém pekelné rasovky je v tom, že je doslova jenom o štěstí :-D
concobara

Příspěvekod concobara » úte úno 21, 2012 10:05 pm

Tak mě napadá, nenašli jste někdo někde na netu nějaký pěkný replay kde hrál někdo docela dobře za Inferno?

Něco jsem už hledal, ale nic zajímavého jsem zatím nenašel
concobara

PředchozíDalší

Zpět na Peklo