Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.
Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.
Zde se můžete bavit o jednotkách Pekla.
Co se vám líbí, co by jste naopak změnily, a která se vám zdá nejdůležitější.
Zároveň zde můžete pokládat libovolné otázky k tématu nebo rady, tipy a strategie jak je nejlépe využít.
Co se vám líbí, co by jste naopak změnily, a která se vám zdá nejdůležitější.
Zároveň zde můžete pokládat libovolné otázky k tématu nebo rady, tipy a strategie jak je nejlépe využít.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Re: Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je
Tak ja jednotkám pekla nemám čo vytknúť (no možno preklad Pit Lorda
), páčia sa mi, super sa mi za nich hrá ikeď niektorí vravia že sú slabí nechápem ako na to prišli, určite majú svoje slabiny ako každí národ ale hrať a vyhrávať sa za nich dá v pohode
A moja naj. jednotka ako som už spomínal je Pekelný pán.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
jj peklo jsou fakt sympaťáci... Dementi se při chůzi supr bambelají, pekelní psi jsou absolutní lahůdka, Sucuby sexy jak má být,tormentoři krásní a efektní, chapadlovec krásnej, ale jinak šmejd...a ti zbylí dva jsou prostě luxusní... Co se týče vyváženosti tak mají své pro i proti a podle mě se peklo v tomto Heroesu fakt vyvedli
také se přidám
... krom překladu Pit lorda a Jaggernauta se mi líbí všechno na nich. Možná snad ještě to, že přivolané jednotky zmizí když zemře jejich protějšek, přijde mi to trochu divné
Já bych trochu zvýšil hp u pít lorda (nemůžu si pomoc to dlouhe í mi tam pořád leze), damage u Chapadlovky a juggernauta. No možná zvyšil deff u těch roztomiloučkejch dvouhlavejch psíků (xD). Ale jinak v poho. Kdyby neměli lifesteal tak by se ale podle mě nedostali přes začátek hry. Ale zase jsou tu taktiky, které to dokážou vyhrávat (hlavně si nedávejte za nepřátelé nekropoli, protože to je snad nejhorší nepřítel).
S peklem jsem spokojený. Nejlepší jednotka Arciďábel samosebou, a ani mi nevadí, že pekelného pána přeložili, jako arciďábla.
to je přímo prznění pekla ... stejně jako překlad Jaggernauta ... koupnout za to Playmena, či kdo to překládal někam
Off topic:
Tím někam předpokládám myslíš jeden z mužských rozmnožovacích orgánů?
kiliroy wrote:Off topic:
spíše to druhé ... co mají obě pohlaví
Je fakt, že s překlady se tolik netrápili. Spousta jednotek je v originále, což je ale asi líp, než kdyby se k nim snažili vymyslet český ekvivalent. Ale zrovna ďáblové mi nevadí, protože to tak nějak k peklu sedí, že jednotka na vrchu se jmenuje ďábel. Což mě v souvislosti s Peklem a ďábly mrzí víc, je fakt, že si s jejich bossy moc nepohráli. Azkaal a Ahribban jsou jen zvětšení ďáblové a Královna rodu je zvětšená plamenná matka, jediný Boss, který je originální je červ. Mohly alespoň ty dva démony nějak odlišit.
pokud jsi si četl popis pekelného pána v 5 tak tam bylo napsáno, že se ho bojí i samotní ďáblové tudíž se to dalo očekávat
Dekker wrote:pokud jsi si četl popis pekelného pána v 5 tak tam bylo napsáno, že se ho bojí i samotní ďáblové tudíž se to dalo očekávat
Popisi jednotek v 5 jsem četl snad 10x ale tohohle jsem si tedy nevšimnul.
máš pravdu, teď jsem se koukal .... divné ... tak kde sem to sakra vzal XD
Tak dalo by se předpokládat, že ďáblové v průběhu historie pekelné pány nahradily. Možná by se to hodilo i do příběhu, kdy se Kha-Beleth chopí moci, prastaří pekelní pánové ztratí moc a aby si Kha-Beleth udržel tu svou, obklopí se novými ještě strašnějšimi jednotkami - Ďábly.
No nevím jestli jednotka na 6. úrovni stratila tak moc
. Ale to už je trochu offtopic. No kdyby jim zůstali do h5 teleport a takový movement tak bych je používal určitě víc než ďábly.