estla píše:Ale to ma práve nebaví - neustále zachraňovať "puňťov" (psov)

Človek má aj iné veci na práci a nie sa neustále o nich starať. Vždy to bolo o tom istom ...
Já myslím, že takhle reaguje Al na určitou jednotku v každé rase. Ráda bych při hře za Azyl jednou viděla, že nejsou vedeny všechny střelecké a útoky na blízku /pokud je to v možnostech nepřátel/ proti sestrám//řeholnicím//. Případně vyjímečně proti Slavám. Mě nijak nerozhazuje, že se mi protivník snaží udělat z mých oblíbených pejsků pár klobásek. Zařídila jsem se po druhém boji podle toho. Jistě jsem nepřišla na něco nového, jak jsem koukala do příspěvků. Dva featy, jedno kouzlo a je po problému. Navíc jsem nikdy neměla a nemám v armádě zástupce všech jednotek. I když mám možnost a přístup ke všem, jsou jednotky v každé rase co "jezdí" jen se sekundárními hrdinkami. Podle jednotek si taky beru jasně i featy. Takže zrovna u pekelných psů se to dá zvládat. Stylem "nikam se nehrňte Miláčci" se dá zachránit spousta obojků
Nejraději mám sukubky. Jejich odrostlejší sestry Lilimky jsou úúúžasné. Nikoliv jen vzhledem..... vy ... "zástupci silnějšího pohlaví"

Zatím si poradily z kdejakým šmejdem a to povětšinou bezeztrát. Dvě tři kouzla od hrdinky a můžu si směle při dobívání hradu lakovat nehty.