veselykralicek píše:Zkusil jsem jednak načíst pozici před soubojem se Sirem Jaywoodsem, zkusil jsem načíst pozici předtím, než mi byl tento vedlejší úkol zadán a zkusil jsem i restart mise. Nic nepomohlo. Když jsem hál hru poprvé, hrál jsem za Krev a tento problém jsem neměl, ale hrál jsem s nějakým dřívějším patchem. Kdyby nebyl odměnou za splnění úkolu náhrdelník ze sady šejdíře, která mi přijde u Kirila docela výhodná, tak bych to neřešil..
veselykralicek píše:Je to zvláštní, ale už tuším, že se mi to kdysi stalo, ale moc si to nepamatuju. Město nemrtvých před Sirem Jaywoodsem jsem zkusil dobýt, loadnul jsem a nezkoušel. Dále jsem zkoušel obě varianty osvobodit Veyera, neosvobozovat ho, pořád to stejné. Jediné, co mě napadá, jedeš Krev nebo Slzy? A jaký máš stupeň? Já teďka jedu odznova první mapu a nebudu volit cestu Slz, zkusím nejdřív porazit Sira Jaywoodse a pak ji zvolit až ve druhé mapě.
veselykralicek píše:Ahoj, tak jsem se pustil do rozsáhlého testování a dopadlo to takto:
1) Zkoušel jsem to samozřejmě s Kirilem.
2) Ojedinělé to není. Zkoušel jsem načíst pozici a porazit Sira Jaywoodse znova, načíst pozici i před zadáním úkolu, dobýt město vedle Sira Jaywoodse, nedobývat ho, osvobodit Veyera, neosvobozovat Veyera, případně se jím vůbec nezabývat, dokonce restartovat mapu. Nic nepomohlo.
Dle mého je problém v tom, že jsem se vydal na cestu Slz. Předtím jsem hrál Kirila za Krev a problém u něj nebyl. Když jsem hrál Kirila úplně poprvé, hrál jsem ho taky za Slzy a tento problém jsem také měl, ale ztroskotal jsem na jiném problému a pak už jsem hrál jiné kampaně a pak jsem rozjel Kirila úplně od začátku právě za tu Krev. Ale ten druhý bug se mi taky stává pořád, když si ho nepohlídáš. Když totiž získáš v první mapě ha Kirila 1. stupeň reputace Slz a splníš tak nepovinný úkol Volba, tak už nesmíš ani v 1. ani v 2. mapě získat 2. stupeň reputace Slz, jinak budeš mít ve druhé mapě hlavní úkol Volba, který už ale nepůjde splnit..
Takže si myslím, že problém může být v tom, že hraju za Slzy. Teď hraju znovu první mapu s tím, že si nebudu Slzy vybírat a zkusím to až ve druhé mapě po poražení Sira Jaywoodse. Vše budu samozřejmě printscreenovat. Hraju Kirila za Might.
Jinak popis bugu: úkol dostanu zadán, porazím Sira Jawoodse, naberu Plamenné matky, ale úkol je stále aktivní, nesplní se.
veselykralicek píše:Ano, určitě mám patch 2.1.1, Uplay bez něj hru ani nespustí a vždycky si hned sám aktualizuje.
Rozjel jsem právě kampaň znova, abych nevolil cestu už v první mapě, ale až v té druhé (jak už jsem psal). Úkol se po poražení Sira Jaywoodse prostě nesplní ani když si vyberu Krev, ani Slzy a ani když si ještě nevyberu nic..
Je mi to fakt podezřelý, že bych to měl jenom já..
Pomalu si říkám, že bych Ti jen poslal save, Ty bys mi jen splnil ten úkol, uložil a poslal mi ho zpátky, ale to s tím jejich slavným Uplayem asi nepůjde..
veselykralicek píše:Už jsem to zkoušel. Podporu Heroes VI už uzavřeli.. No, aspoň mi odepsali..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník