Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

kampan za mrtvoly

„Život je změna, chaos, hnus a utrpení. Smrt je klid, řád a nekončící krása."

kampan za mrtvoly

Příspěvekod Jeremiasz » stř říj 19, 2011 8:42 am

hraju na stredni obtiznost, aktualne jsem na 3. mape. Ta druha byla docela peklo, nez jsem objel vsechny 3 sochy s nagou a dostal 5 pavoucic, pak to uz byla brnkacka
problem mam s tim, ze nekroschopnost je inaktivni ve chvili, kdy mam merak na 2 lebkach, dokud se neodstanu na 3 lebky, nemuzu krisit padle mrtvolky, coz je docela opruz a na druhe mape mi to docela zatapelo, ocividne je to bug, mel to nekdo taky tak?
Jeremiasz

Re: kampan za mrtvoly

Příspěvekod Dave_Jame » stř říj 19, 2011 8:54 am

Už na to tady někdo upozornil, ale osobně jsem se s tím nesetkal.

jaké jsi jel zaměření, Krev nebo Slzy?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod concobara » stř říj 19, 2011 10:11 am

Ne ten problém nemám, ale možná je to tím, že jsem jen lvl 14 a pak se mi to zbugne tež... ale už jsem taky četl , že se to vyskytuje. Jinak jedu krev... A mam jiny problem, nemuzu se dostat za zacatek treti kampane (pad do windows) v kole kdy me opusti Kaspar (nebo kole potom, je to spis otazka par sekund... nez tahu :( ). Mam i podezreni, ze by to mohlo byt tydnem (tyden moru)..., ale jinak vubec nevim :(...Tobe to jde v pohode nebo jsi to jeste nezkousel?
concobara

Příspěvekod Markakus » stř říj 19, 2011 11:47 am

No měl jsem podobný problém ale v jiné fázi hry nevěděl jsem si rady až jsem zkusil nainstaloval veškeré aktualizace na pc které se hlásily a potom už zcela bez problému
Markakus

Příspěvekod Dead_MAX » stř říj 19, 2011 6:45 pm

Jeremiasz píše:hraju na stredni obtiznost, aktualne jsem na 3. mape. Ta druha byla docela peklo, nez jsem objel vsechny 3 sochy s nagou a dostal 5 pavoucic, pak to uz byla brnkacka
problem mam s tim, ze nekroschopnost je inaktivni ve chvili, kdy mam merak na 2 lebkach, dokud se neodstanu na 3 lebky, nemuzu krisit padle mrtvolky, coz je docela opruz a na druhe mape mi to docela zatapelo, ocividne je to bug, mel to nekdo taky tak?

Problém s Nekromancií II (healuje základní a elite) mám taky. Nejde to vůbec použít, když je to zrovna na dvojce. Jednička i trojka funguje v pohodě (12000 heal je fakt fajn ::D)
Dead_MAX

Příspěvekod concobara » stř říj 19, 2011 7:44 pm

Tak, uz jsem vyresil svuj problem s 3. misi v kampani. Smazal jsem vsechny save co mam a ynovu sem to spustil a slo to :) ... a nekromancie dvojka mi zatim jde bez problemu i kdyz uz muzu mit i trojku... takze v tomto mi to vyslo :)
concobara

Příspěvekod Bušák » čtv říj 20, 2011 4:33 pm

Já osobně nemám žádný problém se hrou, jediným problémem je že mi občas spadne hra, když ji načtu z uložených her, takže ji musím načíst znovu. Ale jinak mi to šlape bez problémů. Na Heroes centru bylo už v den vydání, že současně vyšel i patch... máte ho už všichni nainstalovaný ?? Problém by mohl být i v tom. :) Já sám hrál za Anastazii na slzy a vzkříšení mi šlo ve všech čtyřech fázích bez problému.
Bušák

Příspěvekod Babajaga1944 » úte říj 25, 2011 6:35 pm

Čaues já mám taky problém, jesli se to někomu oběvilo, jsem ve 4. kampaŇi za Nekrouše, všechny jsem porazil ty hrady Chaosu, a už se mě otevřel ten prostřední portal do říše duchů, jenže mě tam nejde vlézt. Nevíte co stím?? někdo Help?? Prosímm :cry:
Babajaga1944

Příspěvekod concobara » úte říj 25, 2011 7:19 pm

No já sem to taky "netrefil" na poprvé, musel jsem kolem toho klikat jak divý :)
concobara

Příspěvekod Dave_Jame » úte říj 25, 2011 7:42 pm

Jen potvrzuju, na ten portál se vážně blbě leze, tak to chce trochu trpělivosti
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Babajaga1944 » stř říj 26, 2011 6:11 pm

JO díky, tak jsem tu misi a tudíž tu misi celou udělal, no ale přiznávám dalo to zabrat ten blbej portal, ale jinak Mise za nekrouše byla superr, Anastassie je superr, hlavně kouzlo Kletba podsvětí :)
Babajaga1944

Příspěvekod concobara » stř říj 26, 2011 7:29 pm

Mě se nejvíc líbila druhá mise :)
concobara

kampan za mrtvoly

Příspěvekod Pajos3 » stř říj 26, 2011 8:09 pm

Ahoj mám problém v první mapě. Mám projitých všech pět hrobů, ale píše mito že jen 4 a znovu tam jit nejde :(
Pajos3

Příspěvekod concobara » stř říj 26, 2011 9:09 pm

POkud jsi jeden z nich zabral sekundárním hrdinou tak je to tím...je to bug ;)
concobara

Příspěvekod icheb » pát říj 28, 2011 9:13 pm

prosím o pomoc, začal jsem dneska hrát za nekromanty a sekl jsem se se hned u první mise mám obsadit CASTELROSE ale bohužel nemůžu už skoro hodku příjít na to jak se k němu dostat. Poradíte prosím někdo .

Děkuji
icheb

Další

Zpět na Nekropole