Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

kampan za mrtvoly

„Život je změna, chaos, hnus a utrpení. Smrt je klid, řád a nekončící krása."

Re: kampan za mrtvoly

Příspěvekod Dave_Jame » ned lis 13, 2011 5:36 pm

Henrryy píše:Zdravim
zacal jsem kampanema a tato hra je velice pekna. Ovsem jsem narazil na problem a nevim si rady s 2 kampani "Smerem dovnitr" prochazim celkem v pohode , obcas se ke me pripoji nejaka jednotka, obcas nejake jednotky najimam v budovach, ale nemuzu se dostat dal vzdy me zabiji a to se snazim i vyhybat vetsim bojum ale stejne. Je divne ze nemam zadne mesto, neni to nejaka chybka??? Nebo musim opravdu opatrne prochazet pres vsechny nepratele.

Ano je to záměr že jsi v této mapě bez města.

Klíč k této mapě je právě v opatrném obcházení nepřátel a pečlivém oživování padlých jednotek v boji.
Jednoduchá rada je plnění vedlejších úkolů a prohledávání ruin. Za splnění jednoho vedlejšího úkolu získáš celkem hezkou skupinku snovaček, a s těmi je hra pak jednoduší. (úkol dostaneš po poražení Antona, před tím než se vydáš na Kirila.)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Henrryy » ned lis 13, 2011 6:26 pm

Dave_Jame píše:
Henrryy píše:Zdravim
zacal jsem kampanema a tato hra je velice pekna. Ovsem jsem narazil na problem a nevim si rady s 2 kampani "Smerem dovnitr" prochazim celkem v pohode , obcas se ke me pripoji nejaka jednotka, obcas nejake jednotky najimam v budovach, ale nemuzu se dostat dal vzdy me zabiji a to se snazim i vyhybat vetsim bojum ale stejne. Je divne ze nemam zadne mesto, neni to nejaka chybka??? Nebo musim opravdu opatrne prochazet pres vsechny nepratele.

Ano je to záměr že jsi v této mapě bez města.

Klíč k této mapě je právě v opatrném obcházení nepřátel a pečlivém oživování padlých jednotek v boji.
Jednoduchá rada je plnění vedlejších úkolů a prohledávání ruin. Za splnění jednoho vedlejšího úkolu získáš celkem hezkou skupinku snovaček, a s těmi je hra pak jednoduší. (úkol dostaneš po poražení Antona, před tím než se vydáš na Kirila.)

hm tak to asi nedam copak zacatek je lehky tam nestratim ani kostlivce ale potom jak jsem v tom "snu" tak tam stratim hodne jednotek a pak uz to nedam vubec - no skusim to od zacatku a dam si jine kouzla - blest jsem si vubec nedal tak ted uz to snad pujde
Henrryy

Příspěvekod kiliroy » ned lis 13, 2011 8:14 pm

No ja ztratil za celou hru kromě posledních 2 soubojů jednoho ducha. Nevím co je na tom tak těžkého, když nekromanti jsou rasa dělaná přesně pro souboje bezztrát.
:(
kiliroy

Příspěvekod Henrryy » ned lis 13, 2011 8:46 pm

kiliroy píše:No ja ztratil za celou hru kromě posledních 2 soubojů jednoho ducha. Nevím co je na tom tak těžkého, když nekromanti jsou rasa dělaná přesně pro souboje bezztrát.

no ja zas nejsem takovi profik - a jeste za me bojuval PC (kvuli urychleni), ted valcim sam ale nedari se :-(
Henrryy

Příspěvekod kiliroy » ned lis 13, 2011 9:25 pm

Ale to je chyba... Nechat hrát počítač je největší možná chyba :D .

To zase možná ne, ale po poražení Iriny jsem se s ničím, kde bych musel vůbec restartovat souboj nesetkal. A samozřejmě to jde udělat i na větší ztráty, já tu poslední bitku vybojoval, že mi ještě víc jak 50% armády zbylo. Prostě pokud splníš naprosto všechny side qesty a před posledními 2 souboji se dostaneš na 15 úroveň (hlavně kvůli časovému zámku a pánovi loutek) tak by tam neměl být žádný problém. Tky si čti nejlépe hodnocené zprávy v confluxu. V této misi mi poradili např. že ty budovi vám sice level zvednou, ale pokud jste na půli cesty, tak máte lepší počkat.
kiliroy

Příspěvekod Henrryy » čtv lis 17, 2011 11:33 am

mam to jsem ve 3 :-)
Henrryy

Příspěvekod hatecore » ned lis 20, 2011 4:38 pm

zdravim
v 1 kampani neviem najst tie hroby stale mi jeden chyba :cry:
hatecore

Příspěvekod kiliroy » ned lis 20, 2011 7:01 pm

hatecore píše:zdravim
v 1 kampani neviem najst tie hroby stale mi jeden chyba :cry:

To neřeš. Je to uplně na doraz buglé, i když je obedeš všechny tak se ti to stejně nezapočítá. Ale pokud to chceš stejně vědět, tak si matně vzpomínám (jsem to hrál snad před měsícem). Že první jsou hned u toho prvního města (ty jsi asi nepřehlédl), další je pak až potom co výjdeš z podzemí, tak kousíček na východ od toho města (nebo pevnosti, už nevím) co je přibližně uprostřed. Ještě jedny by měli být na západ od předchozího města a pokud mě má paměť neklame, tak právě u těchto by měli být nějaké ukázky. Čtvrté hroby už jsem nehledal, právě kvůli tomu bugu.
kiliroy

Příspěvekod Dave_Jame » ned lis 20, 2011 10:53 pm

No
Jeden je hned u prvního města, Druhý kousek po východu z podzemí třetí východně od pevnosti cca uprostřed mapy a poslední je na západ od města na jižním konci mapy, kousek od hraničních obelisků.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod _Fery_ » ned lis 27, 2011 10:26 pm

Lidi hraju 2.misi za nekro a nemuzu tu najit treti oltar abych dostal tri pavoucky. prvni byl na samostatnym ostrove a druhy je jak se ten ostrov deli na dve pulky tak tam vlevo...vite nekdo kde je ten treti? diky za help uz to tu hledam asi dve hodiny a proste to nevidim
_Fery_

Příspěvekod xmajl » pon led 02, 2012 12:37 pm

podarilo se Vam udelat hned tu prvni mapu na stredni obtiznost? Prijde mi trosku mimo jen mackat konec
kola a cekat nez budu mit mega armadu. Kdyz to hraju normal, tj. projedu svou cast, napadnu toho inkvizitora
a dobiju mu hrad, otevrou se brany a vrhnou se na me dalsi a ty uz neporazim.
Mate nejake tipy?

Dik
X
xmajl

Příspěvekod Lucas Gryf » pon led 02, 2012 12:54 pm

Otázka: Používáš necromancerskou budovu na oživení padlích jednotek? Jméno nevím, ale cena těchto jednotek se dvojnásobně zvyšuje.
Lucas Gryf

Příspěvekod Vesy » pon led 02, 2012 5:38 pm

xmajl: Jo, celkem v pohodě. Ona nekropole má tu hezkou vlastnost, že ikdyž je obtížnost vysoká, jde to uhrát téměř beze ztrát. Zatím mám zkušenost, že čím dýl je člověk v mapě, tím je pak delší a horší něco dobývat :-)
Vesy

Příspěvekod kubrt » pon led 02, 2012 6:45 pm

xmajl píše:podarilo se Vam udelat hned tu prvni mapu na stredni obtiznost?...

Projeto na "těžká". Takže to jde a nekropole díky oživování patří k těm nejlehčím.
kubrt

Příspěvekod xmajl » pon led 02, 2012 7:45 pm

kubrt píše:
xmajl píše:podarilo se Vam udelat hned tu prvni mapu na stredni obtiznost?...

Projeto na "těžká". Takže to jde a nekropole díky oživování patří k těm nejlehčím.

pff tak fakt nevim co delam blbe, na normal se moc nezdrzuju a hura na ten hra, ale jakmile je vytlucu tak se otevrou brany a jedou na me ti zespodu a to s oslabenou armadou nedam:( no, ale tak to jeste teda zkusim :D
xmajl

PředchozíDalší

Zpět na Nekropole