Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Units: Vampire / Vampire lord

„Život je změna, chaos, hnus a utrpení. Smrt je klid, řád a nekončící krása."

Re: Units: Vampire / Vampire lord

Příspěvekod concobara » sob říj 22, 2011 4:05 pm

kiliroy píše:Mně se upíři nelíbí vůbec. Ale zase se koukněte na duchy a jiné výhody nekromantů. V první misi jsem do doby než jsem obsadil 4. město/tvrz/obydlí (nevím jak tomu mám říkat prostě 4. objekt který patřil nepříteli) tak jsem přišel jenom o asi 2 ghůly. A musím říst že mě překvapila pohyblivost ghůlů, skoro celá herní plocha. Ale co se týče upírů totální FAIL.

V kampani mají o 2 kroky víc díky hlavní schopnosti anastazie...
concobara

Příspěvekod Bušák » pon říj 24, 2011 8:09 pm

Mě upíři vůbec nevadí. To že nesajou jako dřív, je možná i dobře, protože v pětce byli skoro až moc silní. Takže pozitiva: teleportuje se a je brzo na tahu a to mi stačí k tomu, abych ho měl rád. Jste zkrátka zhýčkaní z upíra z pětky, který hravě přehrál jednotky i o úroveň výše. A navíc další elite jednotka - lich mi přijde silnej dostatečně na to, aby upírovu ztrátu vykompenzoval :)
Bušák

Příspěvekod MINOTAUR » pon říj 24, 2011 8:59 pm

Tak tak, presne.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Příspěvekod Altair8 » pon říj 24, 2011 9:01 pm

Možná vám přijde upír slabý, protože hrajete za hrdinu mága ;)
Altair8

Příspěvekod Dekker » pon říj 24, 2011 9:34 pm

ještě nemohu soudit :), zatím sem se k nim nedostal. Takže uvidíme zda mi přijde opravdu slabí ač hraji za mága
Dekker

Příspěvekod drak.jk » ned říj 30, 2011 2:34 pm

podle mě nejsou upíři nejsilnější ale když jich máš hodně tak jsou docela silný a hlavně mají výhodné schopnosti teleportace proto asi urazí tak malou vzdálenost a pár procent co spůsobí škody jim přidá životy.

PS: musíš to s nima umět.
drak.jk

Příspěvekod concobara » ned říj 30, 2011 2:44 pm

Čehokoli máš hodně je dobré...takže tenhle argument je kravina. A jestli je jeho nejlepší schopností teleportace na směšnou vzdálenost tak potom na něm není co umět. zas tolik taktických možností ta jednotka nenabízí, aby se dalo říct, že s ní někdo musí umět (leda tak ať jich moc nepojde, ale to u nemrtvý není problém)... Dokonce bych řekl, že co se týče taktických možností tak je to jedna z nejnudnějších jednotek ve hře...
concobara

Příspěvekod Dave_Jame » ned říj 30, 2011 2:46 pm

Jediné taktické využití pro upíry je postavit je do brány. Dat jim příkaz bránit se, a dělat z nich zeď která má jedno automatické vykrití
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod kiliroy » pon říj 31, 2011 9:18 pm

Ono to nějak jde. Vampire je dělanej jako hardcore, super, hyper, extra, maximálně (další superlativa už mě nanpadají :D) deff jednotka. Stačí se kouknout na malý movement, to že mu vrací údery, ale stejně může vysávat životy, to vykrytí při obraně a teleport na tu malou vzdálenost. Všechno jsou to silně deffenzivní prvky a ještě k tomu má docela dost životů. Ale pravda, že je hodně slabý (k útoku slabší než ghůlové, což je core jednotka :roll: ) a takový neomezený protiúder a vysávání alespoň 40% života by ho udělalo tak přiměřenou elite jednotkou, samozřejmě ale pouze pro obranné účeli, jako chránení střelců.

EDIT: Ten teleport se při obraně také hodí, např. když máte 2 střelecké jednotky, a 3 nepřátelé kteří to do nich šijí, z nichž jeden vás blokuje mezi vašimi jednotkami, takže si nemůžete žádnou uvolnit. Jsou sice jenom asi 2 situace kdy se to může hodit, ale umíte si představit upíra bez teleportu?
:(
kiliroy

Příspěvekod Bušák » úte lis 01, 2011 2:34 pm

Já si ho docela dobře umím představit jako letce (jako byl v HoMM 3 a 4), ale to je v podstatě to samé :D
Bušák

Příspěvekod Exter999 » úte lis 08, 2011 11:50 am

Ahoj,mam dotaz.:)
Pokud dam Vampire Lordovi kouzlo Life drain scita se to s jeho abillitou life drain,kterou ma v zakladu??
Pokud ne,da se se ta jeho schopnost nejak vylepsit?Protoze se mi zda,ze hadam 20% co ma v zakladu.Je nic moc.:(

P.S. Kde se da abillity tree vynulovat a prehazet to??:)

Dik!
Exter999

Příspěvekod Dead_MAX » úte lis 08, 2011 12:28 pm

Exter999 píše:Ahoj,mam dotaz.:)
Pokud dam Vampire Lordovi kouzlo Life drain scita se to s jeho abillitou life drain,kterou ma v zakladu??
Pokud ne,da se se ta jeho schopnost nejak vylepsit?Protoze se mi zda,ze hadam 20% co ma v zakladu.Je nic moc.:(

Dik!

Ano sčítá se to.

Ne, nikde se nedá vynulovat ability tree. Alespoň z toho co vím.
Dead_MAX

Příspěvekod concobara » úte lis 08, 2011 1:06 pm

Dead_MAX píše:
Exter999 píše:Ahoj,mam dotaz.:)

Dik!

Ano sčítá se to.

Ne, nikde se nedá vynulovat ability tree. Alespoň z toho co vím.

No přímo když zadáváš schopnosti tak je tam klikátko (v pravo nahoře), které by to mělo dovolit, ale je vždy zašedlé...
concobara

Příspěvekod Exter999 » úte lis 08, 2011 3:06 pm

Diky,
Jinak upir mi vubec slaby neprisel.;)
Ma dost zivotu+kdyz hrajete magic hera s cestou krve tak ten prvni skill dava 25% ucinnost vsem blood kouzlum,takze kdyz mu date jeste life drain.Tak se neda skoro zabit.
Prave ze ja to mam taky porad zasedly.:(
Jinak,kdyz hrajete custom game za necro,tak mate taky na vyber jen ze dvou hrdinu??:)
Exter999

Příspěvekod Altair8 » úte lis 08, 2011 3:12 pm

Přehazování skillů jde jen v okně hrdiny dynastie, ale naklikané skilly fungují jen do rychlých soubojů ... v normální mapě to předělat nejde :)
Altair8

PředchozíDalší

Zpět na Nekropole