Exter999 wrote: ... Jinak,kdyz hrajete custom game za necro,tak mate taky na vyber jen ze dvou hrdinu??:)
Hrdiny si můžeš upravit v Oltáři, když děláš dynasty hrdiny pak tam budeš mít na výběr to co jsi si vytvořil... Takže buď jdi online nebo pokud jsi online tak si kup originálku
Origoska bude k vanocum. Jeste se chci zeptat: 1)Pokud chci hrat cestu krve a behem bitvy zahraju blood kouzlo,tak se mi pricte tolik bodu krve,kolik stoji to kouzlo??:-)
2)Ma smysl davat v abillity tree "dark magic" ??Nebo to neni zase az tak poznat?:-)
Exter999 wrote:Origoska bude k vanocum. Jeste se chci zeptat: 1)Pokud chci hrat cestu krve a behem bitvy zahraju blood kouzlo,tak se mi pricte tolik bodu krve,kolik stoji to kouzlo??:-)
2)Ma smysl davat v abillity tree "dark magic" ??Nebo to neni zase az tak poznat?:-)
Add. 1: Za použití schopnosti slz nebo krve dostaneš vždy jen 1 bod v dané reputaci
Add 2: Temna magie je relativně silná, ale v rámci kampaně bych doporučoval dát pár bodu i do jiných.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Co se toho týče, chtěl bych vědět jestli si dáváte body do pasivních schopností jako zvýšení nějakého atributu (útok, síla kouzel atd....), nemyslím ted zvýšení útoku o x procent v jistých situacích - to jsou moje nejoblíbenější xD. Jde o to že za mága mám už vše aktivní co potřebuju tak na 19 úrovni a pak už se mi nechce u kouzelníka kupovat nějaké kouzlo co bych nepoužíval, tam se ale pak dá vzít něco s bojovnicých schoností. Zatímco u bojovníka si už na 20. úrovni nevím rady a napadjí mě jenom schopnosti, jako útok, obrana.
A chtěl jsem se zeptat jestli můžu vysát život s temného elementála? Je živý, ale imunní proti temné magii...
A víte někdo kolik % vysává upír a (ne moc dobrý překlad!!) upíří lord (proč né pán upírů ?)?
Pokud to od bety nezměnili tak normální upír saje 15% a vylepšený 20%
Jinak k té reputaci, v kampaních jsem dostával za použití kouzel dané cesty v boji 1 bod, ale v normálních mapách (a myslím i v multiplayeru) 3 body...čím to ?
Exter999 wrote:Origoska bude k vanocum. Jeste se chci zeptat: 1)Pokud chci hrat cestu krve a behem bitvy zahraju blood kouzlo,tak se mi pricte tolik bodu krve,kolik stoji to kouzlo??:-)
Add. 1: Za použití schopnosti slz nebo krve dostaneš vždy jen 1 bod v dané reputaci
Add 2: Temna magie je relativně silná, ale v rámci kampaně bych doporučoval dát pár bodu i do jiných.
Spatne sem to napsal.Zajimalo me,jestli ma smysl u dark magic pridavat jeste ty 3 body k magii.
Altair8 wrote:Pokud to od bety nezměnili tak normální upír saje 15% a vylepšený 20%
Jinak k té reputaci, v kampaních jsem dostával za použití kouzel dané cesty v boji 1 bod, ale v normálních mapách (a myslím i v multiplayeru) 3 body...čím to ?
ne rychlejším nastavením rychlejších zkušeností to nebude. Jde o herní mechanizmus. Krev i zkušenosti jsou nastaveny tak, aby byly zajímavé po dobu kampaně, která má 4 mapy, aby zůstal zachován postup i v klasických mapách, je při hraní klasických map zpanutý automatický modifikátor zkušeností a reputace který jejich příjem strojnásobý.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Tak jaktoze jsem na Mape kde jsem nastavil max. rychlost jsem v boji dostal snad 5 bodů za kouzlo a na mapě když jsem pronásledoval, tak jsem dostal 36 krve? (nevím jestli jsou ty čísla správně ale přibližně ano a krve jsem získal určitě přes 30
kiliroy wrote:Tak jaktoze jsem na Mape kde jsem nastavil max. rychlost jsem v boji dostal snad 5 bodů za kouzlo a na mapě když jsem pronásledoval, tak jsem dostal 36 krve? (nevím jestli jsou ty čísla správně ale přibližně ano a krve jsem získal určitě přes 30
Souhlas, jednak možná dostaneš všeobecně víc už jenom tím že hraješ klasickou mapu, ale má vliv i rychlost získávání zkušeností. Jinak, to omezení v kampani je stejně slabý, už někdy za polovinou druhé mapy za lidi jsem měl maximálku za slzy.
Ja som mal 1. level reputácie vždy v prvom kole a 2. level až v treťom alebo až štvrtom kole.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Upíri sú slabší, ale netradične má nekro silných strelcov - spriadačky plus lichovia, no a rátajú sa aj oštepári. Ale upíri sú ešte super oproti tým oštepárom, tí sú fakt tragický, o to viac v porovnaní napríklad so strelcami z kuše čo je akoby iná kategória.