Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Zvláštnosť

„Život je změna, chaos, hnus a utrpení. Smrt je klid, řád a nekončící krása."

Zvláštnosť

Příspěvekod Kiko » čtv lis 03, 2011 5:53 pm

Zdravím,pri hraní druhej misie za nekromantov,keď je Anastázia v "svojej hlave" som narazil na takú zvláštnosť.Keď som došiel s Anastáziou k Valeske nabehla mi v strede monitora informačná správa(čo práve vtedy robila Anastázia).V tej správe bolo napísané niečo v tom zmysle; "Keď Anastázia vstúpila do izby,videla Valesku a nejaké malé batoľa ako plakalo.To dieťa bol jej starší brat Anton."

Teoreticky by to bolo možné,že Anastázia videla Antona(neviem síce aký je medzi nimi rozdiel v rokoch).Ale nesedí mi to že ona už vedela chodiť a on bol len v postieľke?

Je tu ešte jedna možnosť ale tej sa mi nechce veriť.Do izby vstúpil Anastáziin duch a Valeska sa rozprávala s ním.Tým pádom by to bolo úplne jasné,a všetko by bolo vyriešené.Tak mohol by mi to niekto objasniť? :?:
Kiko

Re: Zvláštnosť

Příspěvekod Dave_Jame » čtv lis 03, 2011 8:04 pm

Říká pozorování z třetího pohledu.

Je to snový pohled do minulosti, Stejně tak se mohla dívat na smrt svého dědečka a pokusit se jí vlastní silou zabránit. Ona tam nebyla je to jen sen ve kterém působí ona, jaká je v tu chvíli kdy se jí to zdá. Své sourozence tam taky nezabíjí ve skutečnosti, ale jen jako výplod svého svědomí.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod jenniferjohansoon » stř led 23, 2013 6:27 am

Ahoj mam problem s druhym datadiskem. U hrdinu mi nejde zapnout prehled mnozstvi many(M) jako v zakladni hre a ve druhem datadisku. Nezobrazuje mi ani obtiznost u nepratel, mam tam stare nazvy poctu jednotek(mistu skupinky tam je tlupa) a ikdyz nemam suroviny tak mi porad ukazuje ze mohu stavet budovy ve meste. Zkousel jsem reinstal ale nepomohl. Mam originalni hru s verzi datadisku 2.1. Ma nekdo stejne problemy a je to chyba datadisku nebo to mate v poradku a je tedy chyba nekde u me ci je na to nejaky patch na opravu? Krome 2.1 ktery hra uz obsahuje jsem jiny nenasel. Dik moc za odpovedi. :lol:
usman
jenniferjohansoon

Příspěvekod Dave_Jame » stř led 23, 2013 7:40 am

Tak zaprvé začnu tím že toto je sekce Heroes VI. Ty očividně máš problém s Heroes V.

Za druhé: Hammers of fate je "Je první datadisk" proto je označován "2.1".
Za třetí: je dost možné že je to součástí hry, Zkus hru reinstalovat případně znovu palikovat patch 2.1 ale pro českou verzi hry (patch najdeš na našich stránkách v sekci H5)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Zpět na Nekropole