Zde se můžete bavit o jednotkách Nekropole.
Co se vám líbí, co by jste naopak změnily, a která se vám zdá nejdůležitější.
Zároveň zde můžete pokládat libovolné otázky k tématu nebo rady, tipy a strategie jak je nejlépe využít.
Mattaaa píše:Přadlena osudu je bezkonkurenčně nejlepší jednotka. se správnými skilly a kouzly stačí mít v armádě jen ji a porazíte bez ztrát i mnohem silnější armády. na druhém místě jsou upíři, pak lichové, duši a ghulové, kostlivci a lamasu je u mě zbytečná jednotka.
Moje taktika při hraní proti počítači: první cíl je nakoupit upíry, chodím jen s nimi, s jejich skillem 'nedostatek času' a mými kouzly 'Vysávání života' a 'kamenná kůže' a 'regenerace' případně 'spěch' při boji se střeleckými jednotkami. Ze začátku to stačí na většinu armád. Snažím se co nejdřív koupit Přadleny osudu, a až je mám, chodím jen s nimi se stejnou taktikou jako u upírů. s tím rozdílem že přadleny jsou mnohem silnější a můžou útočit i na dálku, skvělá jednotka. Reputace Krev, hrdina Sir Jaywoods, samozřejmostí jsou skilly Protiúder, Odolnost, Běsnění, Rozseknutí a výše zmíněné kouzla...ani na hard obtížnost nemám problém porazit mnohem silnější armády. Když mám za co, samozřejmě se snažím pořídit i ostatní jednotky ale spíš jako zálohu do hradu.
Pozn. k upírům - pokud proti vám bude stát více velkých (2x2 pole) nestřeleckých jednotek, stačí si stoupnout s upírem do rožku a dávat Defend, každé kolo může utočit jen jedna jednotka která vás nezraní a oplatíte jí to, prakticky nezranitelnost. Pokud proti vám stojí malé jednotky, při stání v rožku u vás můžou být jen tři a s Nedostatkem času vás zasáhnou jen dvě, přičemž z té co útočila první se vyléčíte při oplácení. Dá se takto ustát hodněA pokud je proti vám střelecká jednotka a je jen jedna, opět stačí defend a odpravíte ji postupně hrdinskými údery, ať jich je kolik chce
upíři nejsou vůbec slabí, navíc v kombinaci s kouzlem vysátí života!
Upíry si můžete koupit už první týden, ve většině map to není problém! první týden máte 4, další týden 8, koupíte hradby a vylepšené upíry a máte jich 9 týdně = pohroma pro vše živé v okolí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník