Líbí se mi všechny jednotky až na Lamasu ta mě přijde jako kdyby autoři chtěli honem honem přidat něco Necropoli a nevěděli co a někdo si vzpomněl na sfingu a další zařval mor na to a byla na světě Lamasu
Já s ní moc neumím takže většinou funguje jako něco co překáží jednotka co mají 4x4 velikost aby se dostaly k mým lichům co stojí mezi Švadlenou a Lamasu,jinak ještě funguje při obléhání jako attacker společně s upírem nebo duchem ale to je asi vše.
Zbytek jednotek je super a to jak lidi tvrdí že upír je nahovno tak není,a dá se výborně uhrát i bez štítu bezkrvých,Arachné atd. jediné co mu bodne tak je Heist a lepší Lifesteal ale to je tak vše,je fajn na likvidaci rychlých jednotek co vám jdou po střelcích protože vetšina těhlech rychlíků je celkem slabá a tudíž si z nich upír udělá koktejl a jinak je velmi fajn na pozdější attack střelců a dostávání se za hradby.
No a jediná jednotka která mě sere je Lich a to jenom na siege třeba proti jiným lichům aneb : Já vystřelím....jupííí zabil jsem mu jich 12 on vystřelí : NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 54 mi jich geblo,prostě pokud nemůže dát neomezenou střelbu tak dá ho*no ale jinak je výborný a jinde s ním nemám problém.
Skeletoni u těch doporučuju kouzlo Bouřné šípy : po tomhle spellu byste se až divili co všechno dovedou a co jsou schopný pobít.