Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Jednotky Nekro:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.

„Život je změna, chaos, hnus a utrpení. Smrt je klid, řád a nekončící krása."

Re: Jednotky Nekro:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je

Příspěvekod Eru » pát čer 08, 2012 5:59 pm

Co přesně dělá Arcilichova schopnost Vysávání života?

Screen: http://resize.like.cz/images/94_113_205 ... 4305H6.jpg

Po aktivaci schopnosti jsem si označil vlastní jednotku, která již utrpěla poškození a následně Arcilich vystřelil na (živého) nepřítele. Očekával jsem, že 20% způsobeného zranění vyléčí označenou jednotku, ale nestalo se vůbec nic. Jak to teda funguje? Děkuji.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Eru

Příspěvekod Dave_Jame » pát čer 08, 2012 6:17 pm

teoreticky by lich svým útokem měl léčit jednu cílovou spřátelenou jednotku.
Prakticky pokud se nepletu tak ta schopnost nedělá nic, jelikož momentálně nefunguje
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod eltazar » pon čer 11, 2012 3:09 pm

lamascu jsem nesnášel do doby, než jich bylo aspoň 50 a neměl jsem plášť ze sovích pírek... pak se stává při dobývání hradů neocenitelným pomocníkem. jinak je na prd. ostatní jednotky mi nějak extra k srdci nepřirostly, krom ghostů, kteří jsou naprosto úžasní se svým lifeleachem. jednou jednotkou kupředu (se stoneskinem) a ghostové se postarají o zbytek, jakmile nepřítel jednotku obstoupí :) ale za nekro se hraje fakt dobře, s hromadným sáním života a nekromancií jsou v podstatě nesmrtelní :)

co ale musím vyzdvinhnout je grafické zpracování upírů (nepřijdou mi zas tak slabí jak se tu píše, člověk jen musí vědět jak s nima táhnout a nespolíhat se na to, že zvládnou vše sami - to je uděláno o hodně lépe než např. u 4) - jejich polétavé vlasy a vítězné zapíchnutí meče do země je prostě bomba :)
eltazar

Příspěvekod rada9991 » stř zář 05, 2012 6:49 pm

Nekropole se mi líbí, akorát mi z klasických Nekromantů chybí Kostění draci a zombie. Jinak fajn národ s tak obávaným oživováním mrtvolek : :mrgreen:
rada9991

Příspěvekod Lady Isabela » sob zář 22, 2012 9:33 am

No mrzelo mně, že už nemáte z bojů kostlivce, jako v pětce (pak jste měli legie kostlivců-lučištníků) nebo ve čtyřce (dokonce i upíry!)

Duši léčí, super, lamasu nic moc,upír - hrozně malá pohyblivita, pavoučice bezva, liši - nějak snadno mi je zabíjejí, ještěže funguje nekromancie

za tuto frakci moc nehraju, ale je nejoblíbenější dědečkova, a to ve všech dílech Heroes ;-)
Lady Isabela
Lady Isabela

Příspěvekod kiliroy » čtv srp 15, 2013 11:30 pm

Tak po nějaké době hraní si stále myslím že nekropole je nejsilnější. Změnil jsem ale názor na upíry... Jedu slzového silového hrdinu se štítem bezkrvých. Důležité skilly mám protiúder 3, Rozseknutí, ledový krunýř, kamenná kůže. Pak akorát první tah posily na upíra, upír do přední linie a pak ho postupně posouváte dál a dál... Pokud během prvního tahu čekáte a táhnete až na konci, můžete se díky rozseknutí klidně dostat až na druhou stranu pole - pouze při dobrých podmínkách samozřejmé. V dalších tazích nejdřív ledový krunýř - přes 40% obrany a navíc podchlazení na útočící nepřátele, což znamená 20% zranitelnost silou - prostě dokonalý. A pak akorát zapojíte další jednotky a hodíte další podpůrné kouzlo nebo jenom bouřné šípy na jednu ze střeleckých jednotek jako podporu a upír vám to vyhraje. Nejlepší je, že i když umřou posily, pořád máte nekromancii, lifesteal, upíří sevření, spektra a lichy na léčení. Se správnym hrdinou se daj i smrtelné hrozby bez ztrát.

ps: Docela by mě zajímalo jak šílenej lifesteal se dá naakumulovat s krvavým hrdinou s Arachné a hromadným vysátím života.
:(
kiliroy

Příspěvekod Will » ned srp 24, 2014 11:56 pm

Líbí se mi všechny jednotky až na Lamasu ta mě přijde jako kdyby autoři chtěli honem honem přidat něco Necropoli a nevěděli co a někdo si vzpomněl na sfingu a další zařval mor na to a byla na světě Lamasu :D :D

Já s ní moc neumím takže většinou funguje jako něco co překáží jednotka co mají 4x4 velikost aby se dostaly k mým lichům co stojí mezi Švadlenou a Lamasu,jinak ještě funguje při obléhání jako attacker společně s upírem nebo duchem ale to je asi vše.

Zbytek jednotek je super a to jak lidi tvrdí že upír je nahovno tak není,a dá se výborně uhrát i bez štítu bezkrvých,Arachné atd. jediné co mu bodne tak je Heist a lepší Lifesteal ale to je tak vše,je fajn na likvidaci rychlých jednotek co vám jdou po střelcích protože vetšina těhlech rychlíků je celkem slabá a tudíž si z nich upír udělá koktejl a jinak je velmi fajn na pozdější attack střelců a dostávání se za hradby.

No a jediná jednotka která mě sere je Lich a to jenom na siege třeba proti jiným lichům aneb : Já vystřelím....jupííí zabil jsem mu jich 12 on vystřelí : NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 54 mi jich geblo,prostě pokud nemůže dát neomezenou střelbu tak dá ho*no ale jinak je výborný a jinde s ním nemám problém.

Skeletoni u těch doporučuju kouzlo Bouřné šípy : po tomhle spellu byste se až divili co všechno dovedou a co jsou schopný pobít.
Will

Předchozí

Zpět na Nekropole