Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Necro 2 posledna misia

„Život je změna, chaos, hnus a utrpení. Smrt je klid, řád a nekončící krása."

Necro 2 posledna misia

Příspěvekod vwschumi » ned srp 31, 2014 7:47 am

Zdravim,mam problem prejst kampan za Necro 2 poslednu misiu:Sen ktory nebyl tak docela snem-Duchovni svet.
Porazim dva zivly a na ostatne nemam dostatok vojska,tak uz nemam ako pokracovat.V hrade sa neda budovat vojsko a po mape som pozbieral vsetko co sa dalo ako elementy a sampionske jednotky.Ak mi viete poradit tak vam budem moc vdacny.Dakujem
vwschumi

Re: Necro 2 posledna misia

Příspěvekod Dave_Jame » ned srp 31, 2014 3:19 pm

Zdravím měl bych jen jedinou otázku, jak se ti vůbec povedlo na dvou bossech ztrati 300 šampiónu a cca 1000 Elitních jednotek?
Tu mapu jsem nedávno dohrál, kvůli chybě při reinstalaci Uplay jsem začínal od 1 úrovně, a astejně hra nepředstavovala takřka žádnou výzvu

Chceš radu?
Dobrá.
Na začátku mapy si prvně získej co půjde neutrální Elementály, ale jen vzduch, oheň vodu a Zemi. Probojuj se do středu, seber roh, vem si 2 skupiny šampiónů (Ideálně draky a Kiriny) a začni čistit jednotlivé sféry, Bosse nech zatím bossy, než budeš mít všechny sféry čisté. Pak jednoho bosse po druhém poraž.. čeká tě triviální souboj se světelm. dober do armády Elementály světla, případně vyměň moc pochroumané jednotky za jiné šampióny a jdi na Azkaala.. pak už je to jednoduché.
Hlavně Neztrácej Draky a Zemští, Vodní a Vzdušní elementálové jsou tví nejlepší kamarádi
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Re: Necro 2 posledna misia

Příspěvekod vwschumi » stř zář 03, 2014 11:10 am

Dakujem,ja som tolko jednotiek ani nemal.Tak som asi urobil chybu niekde.Dik
vwschumi

Zpět na Nekropole