Kampan
Re: Kampan
No ja som si v prvej mape vybral cestu sĺz a druhú mapu mi spustilo... 
ono ji ti to pusti ale seknes se hned jak prijedes k Shakrovi
Aha...Neviem nehral som ju lebo striedam rasy.Ale keď mi to sekne tiež,jednoducho budem musieť zopakovať prvú mapu 
No tak je pravda,že sa to sekne,je to všeobecný bug.Ale zaujímalo by ma,čo sa stane keď si v prvej mape nevyberiem žiadnu cestu,ani sĺz ani krvi?... 
Kiko wrote:No tak je pravda,že sa to sekne,je to všeobecný bug.Ale zaujímalo by ma,čo sa stane keď si v prvej mape nevyberiem žiadnu cestu,ani sĺz ani krvi?...
tak ti aniri (nebo jak) dá quest který když splníš tak budeš její spojenec a pak si můžeš dát cestu slz a bez problému tě to pustí do další mapy
Jedu krev a bez problémů. Krom faktu, že se jako obvykle zasekávají doly jsem v 3. misi narazil na 2 dost nepříjemné záležitosti.
1. Jako za každého hrdinu jedu i za Tvrz Heal a Regenration (i mass podoby), ale stojí 27 many (misto 20) a 54 many (místo 40) - Najednou jsou spelly drahý a ten imbecilní hlavní hrdina má pořád jenom 60 max many takže mi to dost kurvý mojí bezztrátovou strategii založenou alespoň na jednom nebo dvou healech za fight.
2. Growth jednotek je permanentně 25-33%. To je možná mapou schválně (samozřejmě nikde ani zmínka o tom, že mi poroste méně potvor) nebo to je další gamebreaking bug.
Má s tím někdo taky zkušenosti? Už mě ty bugy začínají seriózně srát.
1. Jako za každého hrdinu jedu i za Tvrz Heal a Regenration (i mass podoby), ale stojí 27 many (misto 20) a 54 many (místo 40) - Najednou jsou spelly drahý a ten imbecilní hlavní hrdina má pořád jenom 60 max many takže mi to dost kurvý mojí bezztrátovou strategii založenou alespoň na jednom nebo dvou healech za fight.
2. Growth jednotek je permanentně 25-33%. To je možná mapou schválně (samozřejmě nikde ani zmínka o tom, že mi poroste méně potvor) nebo to je další gamebreaking bug.
Má s tím někdo taky zkušenosti? Už mě ty bugy začínají seriózně srát.
Shurta wrote:ono ji ti to pusti ale seknes se hned jak prijedes k Shakrovi
Tebe sa to sekne pri prvom stretnutí sním?Lebo ja hrajem cestu sĺz,prišiel som k nemu,nastal rozhovor a nič mi neseklo
Prešiel som celú druhú misiu za slzy,nikde mi to neseklo všetko v pohode.
Šťastný to člověk.. možná to pak zkusím jednoduše přes restart mapy. Ale zatím jsem zasekli u Shaky
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
No ja tuhle misi nejsem schoopnej dohrat, vzdy někde po 2 mesicich a jednom tydnu se to sekne. A takhle rychle to proste zaboha nemuzu stihnout dohrat
.
Shurta wrote:ono ji ti to pusti ale seknes se hned jak prijedes k Shakrovi
ja hraju za cestu slz a misi jsem dokončil
pietro.pe wrote:Shurta wrote:ono ji ti to pusti ale seknes se hned jak prijedes k Shakrovi
otazka je jestli jsi prisel s cestou slz jiz z prni mapy a nebo jsi si ji zvolil az v prubehu mapy druhe. V prvnim pripade se q zakousne - je to i oficialne oznameny bub.
jinak k ceste slz se veze i druhy bug u Tvrze pokud kampan dohrajete muze se vam stat ze vam nepujde spustit epilog kampan protoze hra neumi priradit hrdinu tvrze s cestou slz do seznamu hrdinu pro tuto kampan. ( hra vetsinou crashne pri vyberu hrdiny )
Shurta wrote:pietro.pe wrote:Shurta wrote:ono ji ti to pusti ale seknes se hned jak prijedes k Shakrovi
otazka je jestli jsi prisel s cestou slz jiz z prni mapy a nebo jsi si ji zvolil az v prubehu mapy druhe. V prvnim pripade se q zakousne - je to i oficialne oznameny bub.
jinak k ceste slz se veze i druhy bug u Tvrze pokud kampan dohrajete muze se vam stat ze vam nepujde spustit epilog kampan protoze hra neumi priradit hrdinu tvrze s cestou slz do seznamu hrdinu pro tuto kampan. ( hra vetsinou crashne pri vyberu hrdiny )
Ja som prešiel prvú aj druhú mapu za slzy a všetko OK.Dúfam že tie bugy vyladia nejakými patchami
Zdravim. Sem v 2. misi a delam ten ukol kterym jasne specatis cestu krve nebo slz. Najradci by sem oslobodil otroku ale chcu zostat u draci krve a tak mam dilemu byt tyran a krev nebo osloboditel a slzy? Ty bonuse slz su nic moc