Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

3. mise

„My jdeme svou vlastní cestou, a sami."

Re: 3. mise

Příspěvekod DWalker » ned pro 04, 2011 6:41 pm

Lucas Gryf píše:Já jsem se sekl u toho, když si mám promluvit s harpyí vůdkyní. Nevím, jak se na ten ostrov mám dostat. Na pobřeží je jediný přístav a moře dělí zničený most. Jak se mám dostat na ten ostov?

Kousek od základny je vchod do podzemi... potvory kolem nejsou důležit kromě duchů u východu, které musíš zabít, aby ses dostal na ostrov... celkově dobrou taktikou na tuto misi je udělat si pár hrdinů na běhání a odlákávání.... hodně důlěžité je sehnat rychle vylepšené šamany,kentaury,gobliny a drtiče nebo jak se jmenují (velmi to pomůže při obraně hradu)... ke kyklopům,jaguárům a harpyjím se musíš domlátit...
DWalker

Příspěvekod Lucas Gryf » ned pro 04, 2011 7:34 pm

Jo díky, už jsem na to taky přišel. Nevíš něco o 2. misi za Nekropoli?
Lucas Gryf

Příspěvekod DWalker » ned pro 04, 2011 7:48 pm

Lucas Gryf píše:Jo díky, už jsem na to taky přišel. Nevíš něco o 2. misi za Nekropoli?

Jedině, co mohu poradit je, abys resoval a resoval... jako já sesbíral a zabil vše a to jsem to už udělal jako nekromant za krev i slzy.... na tom poslednim ostrove je důležité, abys nejdříve udělal ten úkol na získaní lichů a potom matek (myslím ty pavouky)....
DWalker

Příspěvekod duleba » úte pro 06, 2011 3:59 pm

zdravím, mám problém v tretej misii za TVRZ . neviem nájsť siedmeho veterána /požierač snov alebo tak nejak sa volá/ ... mám odkrytú celú mapu, útočia na mna morskí ludia, všetky pevnosti prebraté, morský drak je zabitý ... neviem ho nájsť a neviem kde by so ho mal hladat .. pomoze niekto
duleba

Příspěvekod Dave_Jame » úte pro 06, 2011 5:43 pm

Je v podzemí, Vchod do něj je severně od tvého města.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod duleba » úte pro 06, 2011 7:26 pm

dakujem za pomoc, hral som to aj dvakrát a podzemie som si myslel, že mám prejdené celé, do toho vchodu som nikdy nevbehol, dakujem
duleba

Příspěvekod markinho » úte pro 27, 2011 9:36 pm

Ashina slza není fakt přenosná, dohrál jsem tu misy bez jejího použití a stejně jsem si ji nemohl nechat:D
markinho

Příspěvekod terrinka » úte úno 07, 2012 9:08 am

Dobrý den, mám technický problém s třetí misí tvrze. Mám splněné všechny úkoly kromě uhlídání základního hradu. Hraji za slzy, takže jsem donesla pohár drakovi a od té doby se nic neděje kromě toho, že se občas objeví nějaký vodní hrdina, kterého bez problému zničím a čekám dále.. Jak dlouho mám vydržet, jestli se objeví ten poslední, než hru restartuji? A také nechápu hrad nekropole v pravé části mapy, na který nelze ani zaútočit, ani s ním promluvit. Má nějaký význam krom toho, že u něj stála ta ženská s pohárem, co pak utekla?
Děkuji za info.
terrinka

Příspěvekod kubrt » úte úno 07, 2012 9:21 am

Jestli si dobře vzpomínám, tak ta "ženská" v tom hradu nekropole byla Elisabeth (Sandorova matka) a po utišení/zabití vodního draka se jí otevřela cesta na moře a armáda mrtvol odplula. Jeden z úkolů je zabít 40 neutrálních hlídek nagů a potom přijde poslední útok na tvůj hrad. Jen si nepamatuju za jak dlouho po zabití čtyřicátý hlídky.
kubrt

Příspěvekod Dave_Jame » úte úno 07, 2012 9:25 am

To co kubrt napsal je cesta za krev. (Zabití 40 nag) ale je to stejný vedlejší úkol jako za slzy (Naverbovat 40 jednotek)

Pokud máš vše splněné, už jsi skoro u konce mise, teď jen stačí odklikávat dny, dokud na tebe nezaútočí Mukao.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod terrinka » úte úno 07, 2012 11:46 am

Nejdřív jsem naverboval 40 jednotek, pak postupně zabíral tvrze, ale ty jsem měl dokončený později, než jsem uklidnil draka a Elizabeth odešla. Už jsem proklikal asi tři týdny, jednotek mám mrak a Mukao nikde.
Dave_Jame píše:To co kubrt napsal je cesta za krev. (Zabití 40 nag) ale je to stejný vedlejší úkol jako za slzy (Naverbovat 40 jednotek)

Pokud máš vše splněné, už jsi skoro u konce mise, teď jen stačí odklikávat dny, dokud na tebe nezaútočí Mukao.
terrinka

Příspěvekod Vesy » úte úno 07, 2012 1:25 pm

Předpokládám, že všechny veterány máš najítý, že? :-) (snad je to ta mise :-D )
Vesy

Příspěvekod terrinka » úte úno 07, 2012 2:52 pm

Jasně, našel jsem draka, splnil úkol, Elizabeth odešla, pak jsem našel zbytek veteránů, tím splnil ostatní úkoly a teď jen čekám a nic.
terrinka

Příspěvekod Phoenix » úte úno 14, 2012 3:55 pm

terrinka píše:Jasně, našel jsem draka, splnil úkol, Elizabeth odešla, pak jsem našel zbytek veteránů, tím splnil ostatní úkoly a teď jen čekám a nic.

Zrovna včera jsem to prošel za krev. Po tom co odešla Elizabet jsem odklikal ani ne týden a přišel Mukao. Jediné co mě ještě napadá, že jsem i postavil tu bonusovou budovu z Ashiiny slzy. Jo nevíte někdo na co jsou artefakty "Zlaté vejce"? Našel jsem asi dvě ale nevím co dělají.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Phoenix

Příspěvekod Dave_Jame » úte úno 14, 2012 4:11 pm

Vím
Dej si je do inventáře, jako že je používáš, a počkej pár týdnů. Uvidíš co umí.

Dave_Jame
Redaktor

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz