Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

3. mise

„My jdeme svou vlastní cestou, a sami."

Re: 3. mise

Příspěvekod Altair8 » sob lis 05, 2011 10:17 pm

ten dračí úhoř, Boss svatyně
Altair8

Příspěvekod Kiko » sob lis 05, 2011 10:34 pm

Toho som nezabil,idem slzy tak som mu nechal ten pohár :)
Kiko

Příspěvekod bravoman » ned lis 06, 2011 1:21 pm

tak nevim tomu haodvi jsem dal pohár, veterány jsem sehnal a pořád neni konec akorát se na mě valej čim dal silnější random hrdinové, které nestíhám už zabíjet protože nemám odst vojáků, takže kdy to jako má skončit? je problém že jsem neudělal úkol zničení 40 jednotek svatyně, ačkoliv je to jen úkol sekundární? protože jinak už nevim....
bravoman

Příspěvekod Alarik » ned lis 06, 2011 2:17 pm

U mně to také pár týdnů trvalo, než na mě vyjel finální nepřítel (Mukao). S tím sekundárním úkolem to nemá nic společného - také jsem ho nesplnil a misi jsem dokončil. Jinak pokud to tak už neděláš, tak se nepřátelům braň v hradě (Svatyně není moc dobrá na dobývání hradu - nemají žádného letce).
Alarik

Příspěvekod Kiko » ned lis 06, 2011 4:55 pm

Tak ja mám splnenú aj tú sekundárnu nepovinnú úlohu,ale stále čakám na Mukaa,vo svojom hrade.
Kiko

Příspěvekod kiliroy » čtv lis 17, 2011 4:31 pm

Tak tahle mise je fakt brutální. Pořádnou produkci jednotek jsem neměl snad první 3 měsíce hry, všechny jednotky co jsem dostal jsem pomalu ztrácel, protože Sandor asi nebude uplně nejchytřejší s tou manou je prostě kříž. Ze začátku to byly samé triviální, potom jsem dostal všechny veterány a porazil toho úhoře -> hrozby jsou nízké. Mám pryč tři pevnosti tak je obsazuju zpátky, ale zároveň jsem poslal jednoho hrdinu na moře (proč, to vážně nevím). No a moje armáda roste dost pomalu oproti armádě svatyně, tak doufám že vůbec přežiju než se ke mě Mukako dostane.

To ale není hlavní problém. Hlavní problém je ten, že nevím jestli mám vůbec vycházet z hradu a obsazovat zpátky pevnosti, kvůli produkci, nebo se na to vykašlat a prostě čekat v hradu dokud tam Mukako dojde.
:(
kiliroy

Příspěvekod Kiko » pát lis 18, 2011 9:40 am

Presne to trápi aj mňa.čakám si v hrade a po mape poletujú 3 nepriateľský hrdinova.Všetky úlohy už mám splnené len čakám kedy na mňa vybehne Mukako. :x
Kiko

Příspěvekod kiliroy » pát lis 18, 2011 10:48 am

Já už to dohrál a musím říci, že jsem tam ty hrdiny takhle drze poletovat nenechal. Hned jak se nějaký vynořil, hned jsem se portnul k nejbližší pevnosti a sundal jsem ho. Ke konci jsem dokonce arádu rozdělil mezi 2 hrdiny.
kiliroy

Příspěvekod Bušák » pát lis 18, 2011 3:54 pm

Já jsem armádu taky rozdělil mezi dva hrdiny. Jeden hlídal město a Sandor jezdil po mapě a zabíjel nepřátele, včetně Hai Ryou. Na pevnosti jsem se nějak neohlížel, zkrátka jsem vždy tu pevnost navštívil jen jednou, abych splnil úkol. Myslím, že tady ty přírustky zas takovou roli nehrají, protože útočící armády můžete ve městě porazit s minimálními ztrátami.
Bušák

Příspěvekod BlackFox » sob lis 19, 2011 8:20 pm

Zdravím, jde si nechat slzu z tohoto kola do dalšího, nebo jí mám použít?
BlackFox

Příspěvekod kiliroy » sob lis 19, 2011 9:43 pm

BlackFox píše:Zdravím, jde si nechat slzu z tohoto kola do dalšího, nebo jí mám použít?

Já si myslím že určitě ne. Hlavně když tvým hlavním úkolem v další misi je získat 500 krystalů na výrobu Ashiny slzy.
kiliroy

Příspěvekod DWalker » ned lis 20, 2011 11:49 am

BlackFox píše:Zdravím, jde si nechat slzu z tohoto kola do dalšího, nebo jí mám použít?

Nad tímhle jsem nikdy neuvažoval, jestli jde Slza jako ostatní setové předměty mít do dalšího kola, ale ve 3. mise je ta Slza více než potřebná, už jen z důvodu, že zvýší přírustky jednotek, které jsou dost potřebné při útocích na město....

PS: Ta 4.mise je dost lehká, nejdříve se musí ovládnout ostrov a další se musí ovládnout ostrov v levo nahoře, protože tam se nepřítel portuje mezi tvoje město, které nesmí být obsazeno a druhým městem, které obsadíš od démonů a uprostřed je ta malá tvrz... další portál je nad hlavním městem, ale tam hrdinovy vždycky trvá 2 tahy než bude u města nebezpečně blízko, nejlepší je používat portály.
Jakmile obsadíš horní ostrov tak uprostřed mapy je další, kde mají démoni druhý a poslední hrad...
Co se týká těch portálů, které se objevují a zničení stojí 10 krystalů jsem nezjištoval, protože jsem je hnedka zničil, ale myslím, že z nich příjde nějaký hrdina...
DWalker

Příspěvekod BlackFox » čtv lis 24, 2011 10:59 pm

DWalker píše:

Nad tímhle jsem nikdy neuvažoval, jestli jde Slza jako ostatní setové předměty mít do dalšího kola, ale ve 3. mise je ta Slza více než potřebná, už jen z důvodu, že zvýší přírustky jednotek, které jsou dost potřebné při útocích na město....

PS: Ta 4.mise je dost lehká, nejdříve se musí ovládnout ostrov a další se musí ovládnout ostrov v levo nahoře, protože tam se nepřítel portuje mezi tvoje město, které nesmí být obsazeno a druhým městem, které obsadíš od démonů a uprostřed je ta malá tvrz... další portál je nad hlavním městem, ale tam hrdinovy vždycky trvá 2 tahy než bude u města nebezpečně blízko, nejlepší je používat portály.
Jakmile obsadíš horní ostrov tak uprostřed mapy je další, kde mají démoni druhý a poslední hrad...
Co se týká těch portálů, které se objevují a zničení stojí 10 krystalů jsem nezjištoval, protože jsem je hnedka zničil, ale myslím, že z nich příjde nějaký hrdina...

Díky
BlackFox

Příspěvekod Lucas Gryf » ned pro 04, 2011 8:27 am

Já jsem se sekl u toho, když si mám promluvit s harpyí vůdkyní. Nevím, jak se na ten ostrov mám dostat. Na pobřeží je jediný přístav a moře dělí zničený most. Jak se mám dostat na ten ostov?
Lucas Gryf

Příspěvekod Lucas Gryf » ned pro 04, 2011 8:30 am

Tady je obrázek mapy
Přílohy
Bez názvu.png
Bez názvu.png (44.07 KiB) Zobrazeno 13709 krát
Lucas Gryf

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz