BlackFox píše:Zdravím, jde si nechat slzu z tohoto kola do dalšího, nebo jí mám použít?
BlackFox píše:Zdravím, jde si nechat slzu z tohoto kola do dalšího, nebo jí mám použít?
DWalker píše:BlackFox píše:Zdravím, jde si nechat slzu z tohoto kola do dalšího, nebo jí mám použít?
Nad tímhle jsem nikdy neuvažoval, jestli jde Slza jako ostatní setové předměty mít do dalšího kola, ale ve 3. mise je ta Slza více než potřebná, už jen z důvodu, že zvýší přírustky jednotek, které jsou dost potřebné při útocích na město....
PS: Ta 4.mise je dost lehká, nejdříve se musí ovládnout ostrov a další se musí ovládnout ostrov v levo nahoře, protože tam se nepřítel portuje mezi tvoje město, které nesmí být obsazeno a druhým městem, které obsadíš od démonů a uprostřed je ta malá tvrz... další portál je nad hlavním městem, ale tam hrdinovy vždycky trvá 2 tahy než bude u města nebezpečně blízko, nejlepší je používat portály.
Jakmile obsadíš horní ostrov tak uprostřed mapy je další, kde mají démoni druhý a poslední hrad...
Co se týká těch portálů, které se objevují a zničení stojí 10 krystalů jsem nezjištoval, protože jsem je hnedka zničil, ale myslím, že z nich příjde nějaký hrdina...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků