Lucas Gryf wrote:Já jsem se sekl u toho, když si mám promluvit s harpyí vůdkyní. Nevím, jak se na ten ostrov mám dostat. Na pobřeží je jediný přístav a moře dělí zničený most. Jak se mám dostat na ten ostov?
Kousek od základny je vchod do podzemi... potvory kolem nejsou důležit kromě duchů u východu, které musíš zabít, aby ses dostal na ostrov... celkově dobrou taktikou na tuto misi je udělat si pár hrdinů na běhání a odlákávání.... hodně důlěžité je sehnat rychle vylepšené šamany,kentaury,gobliny a drtiče nebo jak se jmenují (velmi to pomůže při obraně hradu)... ke kyklopům,jaguárům a harpyjím se musíš domlátit...
Lucas Gryf wrote:Jo díky, už jsem na to taky přišel. Nevíš něco o 2. misi za Nekropoli?
Jedině, co mohu poradit je, abys resoval a resoval... jako já sesbíral a zabil vše a to jsem to už udělal jako nekromant za krev i slzy.... na tom poslednim ostrove je důležité, abys nejdříve udělal ten úkol na získaní lichů a potom matek (myslím ty pavouky)....
zdravím, mám problém v tretej misii za TVRZ . neviem nájsť siedmeho veterána /požierač snov alebo tak nejak sa volá/ ... mám odkrytú celú mapu, útočia na mna morskí ludia, všetky pevnosti prebraté, morský drak je zabitý ... neviem ho nájsť a neviem kde by so ho mal hladat .. pomoze niekto
Dobrý den, mám technický problém s třetí misí tvrze. Mám splněné všechny úkoly kromě uhlídání základního hradu. Hraji za slzy, takže jsem donesla pohár drakovi a od té doby se nic neděje kromě toho, že se občas objeví nějaký vodní hrdina, kterého bez problému zničím a čekám dále.. Jak dlouho mám vydržet, jestli se objeví ten poslední, než hru restartuji? A také nechápu hrad nekropole v pravé části mapy, na který nelze ani zaútočit, ani s ním promluvit. Má nějaký význam krom toho, že u něj stála ta ženská s pohárem, co pak utekla? Děkuji za info.
Jestli si dobře vzpomínám, tak ta "ženská" v tom hradu nekropole byla Elisabeth (Sandorova matka) a po utišení/zabití vodního draka se jí otevřela cesta na moře a armáda mrtvol odplula. Jeden z úkolů je zabít 40 neutrálních hlídek nagů a potom přijde poslední útok na tvůj hrad. Jen si nepamatuju za jak dlouho po zabití čtyřicátý hlídky.
Nejdřív jsem naverboval 40 jednotek, pak postupně zabíral tvrze, ale ty jsem měl dokončený později, než jsem uklidnil draka a Elizabeth odešla. Už jsem proklikal asi tři týdny, jednotek mám mrak a Mukao nikde.
Dave_Jame wrote:To co kubrt napsal je cesta za krev. (Zabití 40 nag) ale je to stejný vedlejší úkol jako za slzy (Naverbovat 40 jednotek)
Pokud máš vše splněné, už jsi skoro u konce mise, teď jen stačí odklikávat dny, dokud na tebe nezaútočí Mukao.
terrinka wrote:Jasně, našel jsem draka, splnil úkol, Elizabeth odešla, pak jsem našel zbytek veteránů, tím splnil ostatní úkoly a teď jen čekám a nic.
Zrovna včera jsem to prošel za krev. Po tom co odešla Elizabet jsem odklikal ani ne týden a přišel Mukao. Jediné co mě ještě napadá, že jsem i postavil tu bonusovou budovu z Ashiiny slzy. Jo nevíte někdo na co jsou artefakty "Zlaté vejce"? Našel jsem asi dvě ale nevím co dělají.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.