Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Whistelbonův Meč

„My jdeme svou vlastní cestou, a sami."

Whistelbonův Meč

Příspěvekod Brennus » stř lis 02, 2011 3:20 pm

Obrázek
Zajimalo by mne kde mi zmizel ten mec? Ukol jsem splnil a vim, ze jsem jej ziskal, ale nemam ho. :o
Brennus

Re: Whistelbonův Meč

Příspěvekod Bušák » stř lis 02, 2011 3:56 pm

Problém s dynastickými zbraněmi. některé prostě zmizí a když tu misi zahraješ znovu, tak ho sice získáš, ale znovu zmizí. Já zatím vím, že mizí tento meč, pak hedvábný meč Kirin a Andělská přízeň, někomu mizí i železné pírko. S tím nic neuděláš a dokud nepřijde nějaký patch, který to opraví, tak ten meč mít nebudeš.
Bušák

Příspěvekod Altair8 » stř lis 02, 2011 4:25 pm

Mě zmizelo akorát železné brko...když jsem si ale načetl dříve uloženou pozici a šel pro ten meč znova tak už mi zůstal ;)
Altair8

Příspěvekod Dave_Jame » stř lis 02, 2011 4:50 pm

U všech barev, co se stalo za zázrak. oni i přeložili něco správně
(poznámka odkaz na úkolový předmět z MaM VIII, původně meč jednoho drakobíjce)

Edit: Pro zábavu jak vypadal originál
Obrázek
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod concobara » stř lis 02, 2011 5:32 pm

No mě zmizel i ten meč co dala Sarah Kirilovi na začátku 4. mise za peklo :(
concobara

Příspěvekod Bušák » stř lis 02, 2011 8:08 pm

Tak já nevím, Kirinův meč jsem si vybojoval už 2x a ani jednou mi nezůstal. Meč od Sarah snad ano, protože už ho mám v dynastických zbraních.

Mě se ten Kirinův meč zkrátka neuloží. Zkoušel jsem ho ještě jednou získat. Uložil jsem hru, kde ho má nasazený hrdina a pak jsem hru restartoval. Komické. Hrdina meč drží v ruce, ale ve složce s dynastickými zbraněmi není, stejně tak jako není v oltáři přání. Když jej přesunu z hrdinovi ruky pry, zmizí.

Takže můj závěr. Do opravy téhle chyby si holt některé dynastické zbraně budemem muset odpustit. Nehledě na chybu při sčítání dyn. zbraní. Měl bych jich mít 14, v oltáři přání jich mám 12, ale v úspěších jich mám započítaných 10. Zase legrace :D Je možné, že zbraně ze sběratelské edice se tam nepočítají, ale spíš si myslím, že je to další drobná chyba.
Bušák

Příspěvekod Dave_Jame » stř lis 02, 2011 9:39 pm

Hodně debilní možnost, Zkus Meč získat na Jiném PC nebo u kámoše a pak synchronizovat účet od něj.. mohlo by to fungovat
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod MINOTAUR » čtv lis 03, 2011 9:56 am

Bušák píše:Tak já nevím, Kirinův meč jsem si vybojoval už 2x a ani jednou mi nezůstal. Meč od Sarah snad ano, protože už ho mám v dynastických zbraních.

Mě se ten Kirinův meč zkrátka neuloží. Zkoušel jsem ho ještě jednou získat. Uložil jsem hru, kde ho má nasazený hrdina a pak jsem hru restartoval. Komické. Hrdina meč drží v ruce, ale ve složce s dynastickými zbraněmi není, stejně tak jako není v oltáři přání. Když jej přesunu z hrdinovi ruky pry, zmizí.

Takže můj závěr. Do opravy téhle chyby si holt některé dynastické zbraně budemem muset odpustit. Nehledě na chybu při sčítání dyn. zbraní. Měl bych jich mít 14, v oltáři přání jich mám 12, ale v úspěších jich mám započítaných 10. Zase legrace :D Je možné, že zbraně ze sběratelské edice se tam nepočítají, ale spíš si myslím, že je to další drobná chyba.

Presne to isté sa robí aj mne a nech robím čokoľvek nikdy mi zbraň nezostane. To pierko má len v ruke nikde inde a anjelská priazeň zatiaľ je no uvidím dnes keď to zapnem či ostala. Takéto chyby sú fakt, trápne. Je to novinka úplná pecka a takto to doserú.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Zpět na Tvrz