Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

1. mise

„My jdeme svou vlastní cestou, a sami."

1. mise

Příspěvekod mizo » pát pro 30, 2011 1:14 pm

Nejde se mi dostat do lodi na konci 1. mise(snad už to teda bude skoro konec). Klikam na ní jak zběsilej a nejde do ní vlézt. Je to nějakej bug? Nebo třeba musim mít obsazený kompletně všechny města, což nemám?
mizo

Re: 1. mise

Příspěvekod Dave_Jame » pát pro 30, 2011 3:12 pm

Mělo by do ní jít normálně nastoupit.. zkontroluj si zadané úkoly.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod mizo » pát pro 30, 2011 5:22 pm

V úkolech mám jen nějaký vedlější a pak cíl najít Irinu, což jsem myslel, že mám jet tou lodí:) Nebo se pletu?
mizo

Příspěvekod Bušák » pát pro 30, 2011 6:12 pm

Já jsem na mapě porazil všechny soupeře (a obsadil všechna města) a splnil všechny úkoly, pak jsem nastoupil do lodě a nenarazil na žádný problém.
Bušák

Příspěvekod kiliroy » pát pro 30, 2011 7:24 pm

mizo píše:V úkolech mám jen nějaký vedlější a pak cíl najít Irinu, což jsem myslel, že mám jet tou lodí:) Nebo se pletu?

Irina je uplně na severo - východě. Pokud ji nezachráníš, správně by se ti neměla otevřít ani brána, kterou potřebuješ aby si se dostal k lodi.
:(
kiliroy

Příspěvekod Nebiros » pát pro 30, 2011 8:26 pm

Chcem sa opítať práve som došiel prvú misiu za Tvrz a krev nemám na 100% chýba mi fakt že malý kusok, a v slzách mám cca polovicu, orkov čo boli priatelsky som bral do armády...a chcem vedieť ked mám krev tak a slzy tak či to je nejak zle, u každej rasy som hral tak aby som mal slzy a u orkov chci krev, jednak pre istotu ked som čítal že slzy robia menší problem, jednak preto že k orkom sa to hodí a aj preto že v prvej misií dostanem +100 krve ak obsadím všetky mestá.
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Příspěvekod mizo » pát pro 30, 2011 8:29 pm

Sorry moje chyba, mam zachránit Irinu a ne najít.
mizo

Příspěvekod mizo » pát pro 30, 2011 8:36 pm

OMG:D Sorry za blbý dotazy, konečně jsem ji našel:) Tak snad to teď půjde...

Edit: Všechno je v pohodě, díky za pomoc:)
mizo

Příspěvekod kubrt » pát pro 30, 2011 11:10 pm

Nebiros píše:Chcem sa opítať práve som došiel prvú misiu za Tvrz a krev nemám na 100% chýba mi fakt že malý kusok, a v slzách mám cca polovicu, orkov čo boli priatelsky som bral do armády...a chcem vedieť ked mám krev tak a slzy tak či to je nejak zle, ....

Je to jedno jak to máš. V druhé misi budeš mít další možnosti - Jsou tam úkoly buď pro "krev" nebo "slzy".
kubrt

Příspěvekod Nebiros » ned led 01, 2012 5:57 am

mizo píše:V úkolech mám jen nějaký vedlější a pak cíl najít Irinu, což jsem myslel, že mám jet tou lodí:) Nebo se pletu?

Najprv musíš oslobodiť Irinu, je v Pevnosti hore ale i ked je to pevnosť hovorí sa o tom ako o chatrči. Jak dobyješ pevnosť objaví sa video v žaláry a pak ku koncu Kraal povie, že zo všetkych stran sa blížia Gerhartove sily, to je signál kedy máš vyraziť k lodi, únik dosť jednoduchý po pravde ked som videl tu dialku tak som myslel, že od niekadial na mna z pozakríčka vyskočí nepriatelsky hrdina s armadou a ono nič :D
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Příspěvekod FlamerH » čtv črc 19, 2012 8:44 pm

Nevíte někdo jak to je s tou volbou krev vs slzy v 1. misi? V ké conflux kouli jsem četl u nejlépe hodnocených komentů že není dobré si vybírat krev nebo slzy v téhle misi, že to prý dělá nějaký bordel v další misi.. Nevíte jestli je toto už opraveno nebo s volbou raději počkat do druhé mise? Díky
FlamerH

Příspěvekod Dave_Jame » pát črc 20, 2012 5:35 am

V prvních verzích hry hra v jednom bodě druhé mi mise padala. V druhé misi jsou totiž dva úkoly, kdy výsledkem jednoho je cesta krve, druhého je cesta slz. Logicky splněním jednoho se zruší možnost splnit druhý.

PO vydání hry byl problém, že hráč, který si zvolil cestu slz, se nedostal přes zadání těchto úkol. Hra s tím prostě nepočítala. Nyní již by chyba měla být spravena, a hráči se prostě druhý úkol nezpřístupní, takže místo možnosti si vybrat má jen jeden úkol který musí splnit.

Přesto bych možná doporučil si zaměření neurčovat, už jen proto, že když si vyzkoušíš obě cesty v rámci této mapy (Klidně systém save-load) přinese ti to dvě nové zbraně do tvé dynastie.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod FlamerH » pát črc 20, 2012 11:33 am

Dave_Jame píše:V prvních verzích hry hra v jednom bodě druhé mi mise padala. V druhé misi jsou totiž dva úkoly, kdy výsledkem jednoho je cesta krve, druhého je cesta slz. Logicky splněním jednoho se zruší možnost splnit druhý.

PO vydání hry byl problém, že hráč, který si zvolil cestu slz, se nedostal přes zadání těchto úkol. Hra s tím prostě nepočítala. Nyní již by chyba měla být spravena, a hráči se prostě druhý úkol nezpřístupní, takže místo možnosti si vybrat má jen jeden úkol který musí splnit.

Přesto bych možná doporučil si zaměření neurčovat, už jen proto, že když si vyzkoušíš obě cesty v rámci této mapy (Klidně systém save-load) přinese ti to dvě nové zbraně do tvé dynastie.

Ano to jsem si myslel a díky za tip s těmi zbraněmi dynastie, takhle to udělám.
FlamerH

Příspěvekod chal2oye » sob lis 30, 2013 6:39 am

Jak dobyješ pevnosť objaví sa video v žaláry a pak ku koncu Kraal povie, že zo všetkych stran sa blížia Gerhartove sily, to je signál kedy máš vyraziť k lodi, únik dosť jednoduchý po pravde ked som videl tu dialku tak som myslel, že od niekadial na mna z pozakríčka vyskočí nepriatelsky hrdina s armadou a ono nič
chal2oye

Zpět na Tvrz