mizo píše:V úkolech mám jen nějaký vedlější a pak cíl najít Irinu, což jsem myslel, že mám jet tou lodí:) Nebo se pletu?
Nebiros píše:Chcem sa opítať práve som došiel prvú misiu za Tvrz a krev nemám na 100% chýba mi fakt že malý kusok, a v slzách mám cca polovicu, orkov čo boli priatelsky som bral do armády...a chcem vedieť ked mám krev tak a slzy tak či to je nejak zle, ....
mizo píše:V úkolech mám jen nějaký vedlější a pak cíl najít Irinu, což jsem myslel, že mám jet tou lodí:) Nebo se pletu?
Dave_Jame píše:V prvních verzích hry hra v jednom bodě druhé mi mise padala. V druhé misi jsou totiž dva úkoly, kdy výsledkem jednoho je cesta krve, druhého je cesta slz. Logicky splněním jednoho se zruší možnost splnit druhý.
PO vydání hry byl problém, že hráč, který si zvolil cestu slz, se nedostal přes zadání těchto úkol. Hra s tím prostě nepočítala. Nyní již by chyba měla být spravena, a hráči se prostě druhý úkol nezpřístupní, takže místo možnosti si vybrat má jen jeden úkol který musí splnit.
Přesto bych možná doporučil si zaměření neurčovat, už jen proto, že když si vyzkoušíš obě cesty v rámci této mapy (Klidně systém save-load) přinese ti to dvě nové zbraně do tvé dynastie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník