Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

2.Misia

„Usilujeme o dokonalost v uctívání Shalassy."

2.Misia

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 2:27 pm

Zdravím,potrebujem pomôcť s druhou misou na Nágov.Na začiatku je všetko v poriadku,dobyjem tie 2 pevnosti ktoré sú hneď pri mne(jednu stráži Martina).Prídem k druhému mestu,taktiež ho v pohode dobyjem,spravím nejaké vedľajšie úlohy.A potom sa to začne,z každej strany na mňa vybehnú nejaký nepriatelia,všetkých ich nemám šancu poraziť pre 2 dôvody:
1.Portovacia stratégia,ktorú používam v každej misii sa tu nedá aplikovať lebo mám len 2 mestá a s toho je vždy jedno dobyté alebo tesne pred zabratím súperom.
2.Mám síce silnú armádu,ale keď na mňa vybehnú 3-4 herovia s nízkou hrozbou,tak mi spravia pekné straty(ktoré nemám čím pokryť).
:x

Level Iriny je 10(11) hrám za slzy.V tomto úseku som zaseknutý druhý deň tak prosím o nejakú radu. :wink:
Kiko

Re: 2.Misia

Příspěvekod Dave_Jame » pon říj 31, 2011 2:32 pm

Pokud máš dostatečnou sílu klidně obětuj jeden hrad a naběhni na území nepřítele (ideálně té kněžky nalevo, je blíž k vesnici žraloků) tak si získáš jednu stranu kde na tebe nebudou útočit a můžeš se postupně věnovat té druhé
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 4:07 pm

Na ľavej stane mapy? Tam je len voda(more) nie?
Kiko

Příspěvekod Bušák » pon říj 31, 2011 4:38 pm

To město kněžky je spíše jakoby na jihovýchod od hradu žraloků (cca 2 dny cesty).
Bušák

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 4:41 pm

Sorry ale potrebujem to vedieť.Ktoré s tých miest je mesto žralokov?Mne sa zdá že som sa sním nestretol.
Kiko

Příspěvekod Dave_Jame » pon říj 31, 2011 4:57 pm

Na zapdani strane ostrova je vesnice pred kterou je zralok ktery te pozada aby jsi jejich vesnici zachranil pred najezdem Vlků, To je zraloci vesnice, musel jsi ji potkat, jinak by jsi nemel pristup k souperi
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 5:31 pm

Aha,myslel som si že to,lebo tam stál žralok.No to mesto som obsadil, a keď sa vydám na juhovýchod(dole po ceste od tej žraločej dediny),pôjdem po ceste a objaví sa mi ďalšia úloha(obsaď Dvojmestie alebo niečo také).Prvé mesto dobyjem,ale straty sú dosť citeľné.Ale ako som už písal,za ten čas čo ja dobýjam,moje mestá mi obsadzujú nepriatelia,ktorý prichádzajú so severovýchodného hradu a hradu Setsuo.

EDIT:Rozmýšľal som aj na takto,že predtým ako obsadím tú žraločiu dedinu,budem zbierať armádu z toho čo mám(1 mesto a 2 pevnosti).Ale hneď na to ma napadlo že je to kravina lebo súper ma viacero hradov,tým pádom aj väčšie týždenné prírastky armády. :idea:
Kiko

Příspěvekod Bušák » pon říj 31, 2011 6:33 pm

V téhle misi ani soupeře nemusíš porazit. Stačí když dobyješ to město s kněžkama a otevře se ti kousek odtud brána. Naproti je další město, dostaň se k němu a dobyj ho. Jakmile se ti otevřou tyhle dvě brány, otevře se hl. brána a pustí tě to k Hiroshimu. S tím bojovat taky nemusíš stačí když k němu přijedeš. Pokud jsi splnil úkol Kirin. Pokud jsi ho nesplnil, tak budeš muset nepřítele porazit.
Já osobně jsem ho splnil a zároveň jsem porazil nepřátele. Je třeba si držet hlavně ty města, kde máš nejvíc jednotek, a snažit se porážet jejich hrdiny s co nejmenšími ztrátami, pak dosáhneš převahy a dobyješ jeho města. Není to nic co by si stihnul za půl hodiny hry, ale o pomalou, ale přesnou taktiku tady jde.
Bušák

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 6:42 pm

Pokúsim sa to prejsť.No a toto som sa tiež chcel opýtať,ako sa dostanem k tomu kirinovi? Nejako s podzemia? alebo ako? Nemôžem nájsť cestu k nemu.
Kiko

Příspěvekod kiliroy » pon říj 31, 2011 6:43 pm

Tak já se tu píšu s příspěvkem na jednu a4 a ty takhle... je hned vedle na východ od města žraloků, za východem z portálu.
:(
kiliroy

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 6:44 pm

kiliroy píše:Tak já se tu píšu s příspěvkem na jednu a4 a ty takhle... je hned vedle na východ od města žraloků, za východem z portálu.

Myslíš vchod do podzemia?
Kiko

Příspěvekod Alarik » pon říj 31, 2011 8:24 pm

Kousek jižně od toho vchodu do podzemí jsou 2 portály (modrý a zelený) a před nimi ten Kirin stojí.
Alarik

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 8:30 pm

Lenže žiadnym portálom sa k nemu neviem dostať.(každá lama musí niekde začať) :wink:
Kiko

Příspěvekod Alarik » pon říj 31, 2011 8:34 pm

Ale ten Kirin stojí před těmi portály, takže žádným procházet nemusíš.
Alarik

Příspěvekod Kiko » pon říj 31, 2011 8:37 pm

Ja som videl kde je ten Kirin ale normálnou cestou sa mi tam nedalo dostať(takže jedine my ostávali portály alebo podzemie),ale vidím že som sa mýlil.Takže normálne sa k nemu dá dostať?
Kiko

Další

Zpět na Svatyně