Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Jednotky Nag: Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.

„Usilujeme o dokonalost v uctívání Shalassy."

Re: Jednotky Nag: Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je n

Příspěvekod Nebiros » ned led 01, 2012 5:50 am

estla píše:O to práve ide ... Treba sa naučiť hrať s takými schopnosťami aké boli jednotkám pridelené, že sa mi nezdajú dosť dobré, je len môj názor. A u orkov mi oživovanie nechýba, nie sú na to odkázaní :D

Mas pravdu orkovia na to niesu odkazany, len som si na liečenie a ozivovanie zvykol, myslím, že az moc, proste nech už hrajem čo chcem vždy to musi mať heal :lol: Ale zistujem, ze asi aj orkom prichadzam na chuť, maju jednoduchu taktiku, poskladať velku armadu a grrrr na ne :D

napríklad v kampani sandor a kraal:
Sandor: jak se rekne do útoku?
Kraal: Drava
Sandor: kupredu?
Sandor: Aha. Vyrážame?
Sandor: Držet pozici?
Sandor: Ustupiť?
Kraal: Hm, možná Gurr-Da!
Sandor: to zní na Ustoupiť dosť agresívne.
Kraal: Nnn. Vlastne to znamená: Zemrete tam, kde jste! Ale je to jediný bojový rozkaz krome zaútočte!

Omlouvam se že som to postnul ale proste dnes pri hraní ked som toto čítal tak som sa nasmial :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Příspěvekod Brennus » ned led 01, 2012 7:29 am

Nebiros píše:napríklad v kampani sandor a kraal:
Sandor: jak se rekne do útoku?
Sandor: kupredu?
Sandor: Aha. Vyrážame?
Sandor: Držet pozici?
Sandor: Ustupiť?
Kraal: Hm, možná Gurr-Da!
Sandor: to zní na Ustoupiť dosť agresívne.
Kraal: Nnn. Vlastne to znamená: Zemrete tam, kde jste! Ale je to jediný bojový rozkaz krome zaútočte!

Omlouvam se že som to postnul ale proste dnes pri hraní ked som toto čítal tak som sa nasmial :)

Nevím proč v tom děláš guláš a cpeš mé (tvrze) jednotky do toho topicu? :evil:
Brennus

Příspěvekod Deimos » čtv led 05, 2012 7:12 pm

Zdravím,
No tak k Sanctuary se mi všechny jednotky, vyjma duchu pramene a vylepsene verze ( myslim mizukami, nejsem si jistej ) se mi libí všichni, Zraloci silny, knezky paradni podpora a range( a ten heal je perfekt) u Kappa se mi libi ze s taktikou II se dá skocit az k strelcum, bez ni nevím, ale i tak dobra jednotka, akorat pri dobyvani . Co se tyce duchu pramene, tak mi tam ta jednotka nesedi schopnostma, neumim je jeste plne ovladat, ale yuzi kami se mi libi, strelecka jednotka je paradni, a pri dobre hozene abilitce se da udelat nehorazny dmg. Kenshi je asi druha nejhorsi jednotka pro me, zda se mi takova dost osekana. A Kirinové jsou paradni, zvlast ty vylepseny s tou abilitkou, a při krunyri, abilitce od ducha pramene a healu od knezen je pomalu nesmrtelna :D. Kazdopadne jak to nekdo srovnaval s temi temnymi elfy, nemohl to myslet tak jako typem jednotek, Malo a silny? Ale zdá se mi ze u sanctuary se neda prilis pouzivat warrior na vyssich urovnich.
Moc se mi ale nelibi to dobyvání, jakmile je hrad na 3urovni tak se to bez oblehani skoro neda dobyvat... Ale mel bych jeden dotaz, a to jestli existuje moznost teleportovat jednotku kamkoliv po poli. ( jako kouzlo z Magie svetla v petce.)

Deimos
Deimos

Příspěvekod concobara » čtv led 05, 2012 8:36 pm

Deimos píše:Ale mel bych jeden dotaz, a to jestli existuje moznost teleportovat jednotku kamkoliv po poli. ( jako kouzlo z Magie svetla v petce.)

Je tam kouzlo teleport a když máš Silk sword of Kirin na páté úrovni tak to umí taky...

Jinak souhlasím s tím, že Duchové pramene mi taky moc nesedli. Přitom nejsou vůbec špatní, mají dobré ability, celkově jsou solidní, ale obvykle je upotřebím jen minimálně :( ...
concobara

Příspěvekod Deimos » čtv led 05, 2012 8:55 pm

concobara píše:
Deimos píše:Ale mel bych jeden dotaz, a to jestli existuje moznost teleportovat jednotku kamkoliv po poli. ( jako kouzlo z Magie svetla v petce.)

Je tam kouzlo teleport a když máš Silk sword of Kirin na páté úrovni tak to umí taky...

Jinak souhlasím s tím, že Duchové pramene mi taky moc nesedli. Přitom nejsou vůbec špatní, mají dobré ability, celkově jsou solidní, ale obvykle je upotřebím jen minimálně :( ...

Právě, jako abilitka slusna, dmg/obrana ujde, ale nedokazu je vyuzit. Jinak dik za tu odpoved, nevíš v jaký casti magie to je?Nemam prilis naladu to hledat... Ono misto tech duchu bych dal neco co letá, protože to je snad jedina rasa co nema zadny letajici/portujici jednotky ne?
Deimos

Příspěvekod concobara » čtv led 05, 2012 9:30 pm

Hmm Teleport je součást "Prime magic" ... má to podobnou ikonku jako dark magic (taky taková fialová), je tam nejvíce kouzel a abilit (vice many, lepsi mag. obrana apod.) a Barbaři to myslím nemají...

Sice nemají nic létacího, ale takto mají myslím nejvíce jednotek s magickým ůtokem... mě na té jednotce nejvíce vadí to, že si je strašně pletu s těma "mrazilkama" obě jednotky vypadají v podstatě stejně ... jinak nemusel by to být letec, ale mohla by se pohybovat treba tak, ze by se "rozpustila a zhmotnila jinde" tj. fungovala by jako letec, ale místo, aby to přeletěla tak by to "podlezla" :)
concobara

Příspěvekod estla » pát led 06, 2012 12:18 am

Deimos píše: Co se tyce duchu pramene, tak mi tam ta jednotka nesedi schopnostma, neumim je jeste plne ovladat, ale yuzi kami se mi libi, strelecka jednotka je paradni, a pri dobre hozene abilitce se da udelat nehorazny dmg.

Povedz mi, ktoré ženské jednotky v H6 nie sú dobré :D Keď už ich je tam málo, aspoň ich vymakali ...
estla

Příspěvekod Deimos » pát led 06, 2012 4:36 pm

estla píše:
Deimos píše: Co se tyce duchu pramene, tak mi tam ta jednotka nesedi schopnostma, neumim je jeste plne ovladat, ale yuzi kami se mi libi, strelecka jednotka je paradni, a pri dobre hozene abilitce se da udelat nehorazny dmg.

Povedz mi, ktoré ženské jednotky v H6 nie sú dobré :D Keď už ich je tam málo, aspoň ich vymakali ...

No tak ja se jeste v H6 nevyznam, hraji to sotva tyden, a soustredim se na svatyni, a co se tyce tech duchu tak to beres jako holku nebo ne? :D
A ještě trochu v špatným tematu, sukuba lita nebo ne? hral sem jen par tahu za demony( kirila kampan) abych se procvicil a mel jsem pocit ze litaly, coz mi prijde kurnik nelogicky :D
Deimos

Příspěvekod Dave_Jame » pát led 06, 2012 5:26 pm

Ano lítají.. máš něco proti tomu že jednotka co má křídla létá??? mě se to logické zdá.:-)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Deimos » pát led 06, 2012 5:46 pm

Dave_Jame píše:Ano lítají.. máš něco proti tomu že jednotka co má křídla létá??? mě se to logické zdá.:-)

Dyt je to strelecka jednotka ne? to jedine pouziti ma kdyz odlitava od blokatora ne? Ja jen tak, že sem se dost divil.
Deimos

Příspěvekod estla » sob led 07, 2012 12:36 am

Deimos píše:No tak ja se jeste v H6 nevyznam, hraji to sotva tyden, a soustredim se na svatyni, a co se tyce tech duchu tak to beres jako holku nebo ne? :D

Berem ich ako ženskú. Možno, ako píšeš, keď sa ich naučíš plne "ovládadať" (alebo využívať ich schopnosti) im prídeš na chuť, tak ako ja :)
estla

Příspěvekod Caius » pát dub 06, 2012 2:04 pm

:arrow: Kappa - relativně slabá jednotka, ale skok je skvelá abilita, obvzlášť ten vylepšený
:arrow: Žraločí stráž - silná jednotka dobrý dmg + přetrvávající poškození, vzhledově taky dobrá, jen je divné, že mají zbraň pobitou hroty a mlátí nepřátele stranou bez hrotů, problémem je pomalá rychlost
:arrow: Korálová kněžka - skvělý healer, s dobrým dmg, vylepšená navíc snižuje iniciativu nepřátel
:arrow: Kenshi - zranitelná, ale velmi silná jednotka, schopnost vícenásobného útoku je ničivá
:arrow: Duch pramene - vyloženě obranná jednotka, zajímavá abilita
:arrow: Sněžná panna - dobrý střelec, skvělá grafika
:arrow: Kirin - Zajímavá jednotka, zatím jsem ji neměl v armádě, ale jako protivník silná jednotka, ta mlžná cesta je zajímavá abilita
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
Caius

Příspěvekod efik » pát dub 13, 2012 5:44 pm

Kappa - Papírák, ale ten skok udělá pěknou paseku obzvášt pokud má protivník hezky namačkané jednostky u sebe
Žraločí stráž - pomála, ale pokud se dostane na tělo. Auu. Protivník jen tak neuteče díky penalizaci a nějaké jednotky to velmi oslabí (harpyje/fúrie, zářivá/oslnivá světice, rytíž/křižák slunce)
Korálová kněžka - schopnost regenerace výborná a hlavně její útok se považuje za vzduch takže stačí vzít Hromový úder s Magie vzduchu...
Kenshi - tuhle jednotku miluji
Duch pramene - nejdřive jsem ji proklínal, ale pak jsem si našel její váhody :)
Sněžná panna - zklamala mě jako střelec, u vylepšené verze celkem využiji Úlomky ledu
Kirin - Neni tak silná, ale díky Oblačné pěšině se pomalu v první kole lze dostat s většinou jednotek na blizko protivníkovi na tělo.

Když hraju solo nebo v kampani za Svatyni blbnu s touto strategii. Ve své armádě mám jen Mizu-Kami a Kensei.
1.kolo Kensei čeká, pokud nemá od Mizu-Kami duchovní sepjetí na jednoho z nich (celkem jedno díky sepjetí) Kamennou kůži. Proč plýtvat na drahá a slabší hromadné pozitivní efekty :D
2.kolo regenerace
3.kolo něco pozitivního :) funfují i bitevní pokřiky krom posil :(
Kensei oslabí nějakou jednotku do které jde pak mizu kami, Kensei pak útočí několika násobně do jiné. Pozitivní na tom je čím více do kensei řezou tím více si reflektují dmg a on je za to trestá :D. Přes Kamenou kůži či Vodní štít a 20% odolnost na zranění od duševního sepjetí jde fakt špatně k zemi :D.
Vhodný hrdina je z cesty slz a mág jako specializaci volím tu na Kensei. Občas bylo komické porazit armádu s titulkem Smrtící a 7 skupinami (každá jiná) v armádě. Kensei či mizu-kami byli občas na umřeni, ale regen a 95% odolnost na zranění mluví za své.

Slabina: této strategie je magický útok jednotek a střelci pokud se nedostanete na jejich tělo a jednotky/hrdinové co mažou pozitivní efekty. Občas když odstranili jeden pozitivní efekt tak díky duševnímu sepjetí ho měli hned zpět tedy pokud to nesundali hromadně. Takže podpořit Očistou z magie světla :).
Obrázek
efik

Příspěvekod rada9991 » stř zář 05, 2012 6:46 pm

Mám Japonskou a Čínskou kulturu hrozně rád a tak jsem měl pomalu pocit, že tuto rasu přidali speciálně pro mne :lol: . Jednotky se mi také moc líbí, nemám absolutně co vytknout. Mezi moje nej rasy vždy patřili akademové a temní elfové, tak uvidíme, jestli trumfnou Nagy či nikoli :) . Jinak město je nejhezčí v celé hře. Hudba super.
rada9991

Příspěvekod Lady Isabela » sob zář 22, 2012 9:38 am

Nej jednotka Kirin, je to nejpodobnější drakům... střelci fajn, ale bojovníci nic moc... nicméně je to jedna z mých docela oblíbených frakcí protože spolu s hrdinčiným oslíkem můžeou běhat po vodě :D
Lady Isabela
Lady Isabela

PředchozíDalší

Zpět na Svatyně