Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Heroes IV vše možné i nemožné(případná pomoc)

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4

Příspěvekod Kat » ned bře 30, 2008 4:30 pm

Tak na prvni mapu to bylo docela solidni. :)
Kat

Nové mapy a úprava stránky.

Příspěvekod Niven » pát dub 04, 2008 11:59 am

Má stránka prošla kompletní generálkou a navíc je tam ke stažení nová mapa a to Skřínka světla 3.Takže se nezapomente kouknot,je tam spousta nových věcí.

http://niven.webzdarma.cz
Niven

Re: Heroes IV vše možné i nemožné(případná pomoc)

Příspěvekod Niven » pon dub 14, 2008 11:48 am

Nejen,že má stránka prošla generálkou a byly přidány různé věci,ale nyní máte možnost si stáhnout kampan páni mrtvých se vracejí ve verzi 1.07.Kampan prošla kompletním testem a vše je opravené.**01Stáhněte si a hurá do hraní.
Niven

Příspěvekod Niven » stř kvě 07, 2008 9:57 am

Ten kdo chce,abych něco tvořil pro heroes 4,tak at' napísá.Co se týče hrdinů Guilon,Mugila,Kilgor,Silvia a Antonia,tak jejich příběh nám už skončil,chtělo by to nový hrdiny a já je nemám vymyšlený.

Napište bud' na mou stránku do fora,nebo na mail.Můžete samozřejmě napsat i sem.

http://niven.webzdarma.cz
Niven

Příspěvekod jean2005 » pon čer 02, 2008 12:17 pm

Ahoj lidi, mám takový hloupý dotaz... Chci si koupit Heroes IV a jediné, co se dá sehnat, je nějaká rekompilace NKX Heroes 4, jako třeba v tomto obchodě:
Kód: Vybrat vše
http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=14556
. Problém je v tom, že obal sice vypadá jako Heroes, ale ty sceenshoty teda sakra nesedí a vypadají spíše jako z nějakých Warlords, nebo jiné hry, takže nevím, jestli si to mám objednat, nebo ne??
jean2005

Příspěvekod Niven » stř čer 04, 2008 9:03 am

jean2005 píše:Ahoj lidi, mám takový hloupý dotaz... Chci si koupit Heroes IV a jediné, co se dá sehnat, je nějaká rekompilace NKX Heroes 4, jako třeba v tomto obchodě:
Kód: Vybrat vše
http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=14556
. Problém je v tom, že obal sice vypadá jako Heroes, ale ty sceenshoty teda sakra nesedí a vypadají spíše jako z nějakých Warlords, nebo jiné hry, takže nevím, jestli si to mám objednat, nebo ne??

Tak si to kup přes X-zone jako všichni ostatní,alespon u nich máš záruku,že to bude v pohodě,já to mám také od nich.

http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=975
Niven

Příspěvekod ormalin » ned lis 30, 2008 7:11 pm

Prosím vás moc o pomoc. Nevím už kam jinam se obrátit než sem. Mám gamespy arcade ale ať dělám co dělám, nevím jak přes tento program hrát Heroes IV online s jinými hráči. Moc vás prosím jak mám tuto hru spustit¨? Já ji dokonce ani nemohu nikde v tom programu najít.
HTTP://LEGENDRIDERS.BLOG.CZ
JESLTI MÁTE BLOG MOŽNÁ SE VÁM TY DESIGNY BUDOU LÍBIT
ormalin

Příspěvekod Niven » čtv pro 11, 2008 2:43 pm

ormalin píše:Prosím vás moc o pomoc. Nevím už kam jinam se obrátit než sem. Mám gamespy arcade ale ať dělám co dělám, nevím jak přes tento program hrát Heroes IV online s jinými hráči. Moc vás prosím jak mám tuto hru spustit¨? Já ji dokonce ani nemohu nikde v tom programu najít.

Skus se s někým domluvit a pak se připojit,pokud nepůjde,tak si stáhni hamachi,přejmenuj spouštěcí soubor heroes4c.exe jen na heroes4.exe a skus si s někým zahrát.
Niven

Příspěvekod Niven » čtv pro 11, 2008 2:43 pm

Niven píše:
ormalin píše:Prosím vás moc o pomoc. Nevím už kam jinam se obrátit než sem. Mám gamespy arcade ale ať dělám co dělám, nevím jak přes tento program hrát Heroes IV online s jinými hráči. Moc vás prosím jak mám tuto hru spustit¨? Já ji dokonce ani nemohu nikde v tom programu najít.

Skus se s někým domluvit a pak se připojit,pokud nepůjde,tak si stáhni hamachi,přejmenuj spouštěcí soubor heroes4c.exe jen na heroes4.exe a skus si s někým zahrát.

Musíš být domluvený s někým,kdo s hamachi umí,aby ti poradil.-musíš mít soupeře
Niven

Příspěvekod Majda » pon pro 29, 2008 2:59 pm

Jak se kopou poklady??...díky za info:-)
Majda

Příspěvekod Kat » čtv led 01, 2009 10:14 pm

Majda píše:Jak se kopou poklady??...díky za info:-)

:)
...
V pravem hornim rohu mas takovou cervenou vlajku, herni menu se to myslim jmenuje... No tak na to kliknes a zobrazi se ti vic moznosti a mezi nima najdes prave i moznost kopat poklad. :wink:
Kat

Příspěvekod Niven » čtv led 08, 2009 9:12 am

Na mé stránce je ke stažení nová mapa pro Heroes 3 a kampan pro Heroes 4,jak jsem slíbil.V plánu už je pouze jedna mapa pro Heroes 4 a pak s mapami končím,možná jen na přání a to není jisté.Tak se koukněte. :D

http://niven.webzdarma.cz/
Niven

Příspěvekod ormalin » čtv dub 09, 2009 6:34 pm

hamachi stažené mám na internetu jsem si i našla doslovný návod jak hru spustit dokonce se mi i povedlo najít si protihráče ale nemohla se do hry za boha dostat :( ten soubor jsem také zkoušela přejmenovat ale nejde to :(
HTTP://LEGENDRIDERS.BLOG.CZ
JESLTI MÁTE BLOG MOŽNÁ SE VÁM TY DESIGNY BUDOU LÍBIT
ormalin

Příspěvekod Kat » sob dub 11, 2009 10:08 am

ormalin píše:hamachi stažené mám na internetu jsem si i našla doslovný návod jak hru spustit dokonce se mi i povedlo najít si protihráče ale nemohla se do hry za boha dostat :( ten soubor jsem také zkoušela přejmenovat ale nejde to :(

a nemate odlisnou verzi hry?
Kat

Příspěvekod Niven » čtv dub 16, 2009 2:34 pm

Musíte mít stejnou verzi hry,pak přejmenovat soubor, ale to jsi prý udělala, tak jinak nevím, to musí jít, tak to zkoušejte a uvidíš že na to přijdete.

ormalin píše:hamachi stažené mám na internetu jsem si i našla doslovný návod jak hru spustit dokonce se mi i povedlo najít si protihráče ale nemohla se do hry za boha dostat :( ten soubor jsem také zkoušela přejmenovat ale nejde to :(
Niven

PředchozíDalší

Zpět na Heroes IV