Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Jaká rasase Vám nejvíce líbí?

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4

Jaký rasa se Vám nejvíce líbí v h4?

Život
9
17%
Síla
5
9%
Chaos
15
28%
Příroda
12
23%
Řád
12
23%

Celkem hlasů : 53

Re: Jaká rasase Vám nejvíce líbí?

Příspěvekod gemball » sob úno 05, 2011 4:09 pm

Moje oblíbená rasa je Příroda ale nepovažuji ji za jednu z nejlepších to bych viděl spíše u Síly a Chaosu ale tak jako každá i Příroda má své trumfy když s tou rasou umíte hrát :-)
ObrázekObrázek

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
gemball

Příspěvekod Lemonexe » stř dub 27, 2011 9:51 pm

ať (ne)žije SMRT!
Smrt má nejlepší 3.levelové příšery:
Venom spawn je jedna z nejlepších střelců vůbec, protože má 100 životů a to je nadprůměrné na 3.level, střelecký útok velmi dobrý a poison, když jich máte deset, zabíjíte všechno.
Vampire dokáže oživit i padlé druhy, takže když jich máte dost, ztráty, i když možná značné, si ihned vrátíte zpět. A navíc ho vytváří grandmaster necromancy, takže jich opravdu můžete mít hordy.

A je zábava vykuchávat šlechetné rytíře v nablýskaných zbrojích a šířit zlo po celé krajině! :twisted:
Lemonexe

Bydliště: Temná věž kdesi v divočině, kde shromažduji hordy kostlivců!

Příspěvekod Belanduryl » čtv říj 20, 2011 4:53 pm

Nejvíce se mi líbí ve čtyřkách příroda. Používám elfy, gryfy a pohádkové draky. Z brány nestvůr si povolávám vodní elementály. Na druhé místo bych dal řád. Perfektně funguje kombinace střelců hobiti, mágové, džiní a titání. Zbytek pak hrdinové. Třetí bych zvolil život. S kombinací balista, mnich a anděl. Další bych zvolil chaos.
Používám medůzy, nightmare a černé draky. Pak síla s kombinací harpyje, kyklopové a behometi. Na poslední místo bych dal smrt. Nesouhlaste se mnou jak chcete ale sloučení démonů a nemrtvých se mi hrozně nelíbí.
Duch nebo kerberos? Oba mi přijdou nic moc. Pak rozhodování mezi upírem nebo nemrtvým střelcem. Upír je super ale vadí mi absence střelce. Z hlavních jednotek bych volil dábly. Jediné co mi přijde na smrti fajn je jejich nekromanci a magie.
Belanduryl

Příspěvekod Lucho » sob led 28, 2012 12:29 pm

Nejlepší jsou pro mě 1.řád, 2.chaos, 3.síla
Řád má nej magii (kouzla typu teleport , berserker , hypno nemají konkurenci). Dávám kombinaci golem, džín, titán.Hlavně džinové jsou velkou oporou.
Chaos 2. nej magie ( kočičí reflexy , hromadné neštěstí , oblak zmatení , kulový blesk , dezintegrace).Dávám kombinaci meduza , noční můra, černý drak.
Síla má chovné ohrady = velké vojsko , kombinace nomád , kyklop , hromák , ale musim si sehnat nejakou magii
Lucho

Předchozí

Zpět na Heroes IV