Heroesak píše:Ja som už vytvoril 1 kampaň o 8 mapách , pár takých malích a jednu XL práve vytváram
Kreuger píše:Ahoj. Já bych se spojil. Hrát si s editorem mě dost baví. Jen bych potřeboval poradit jak přenest hrdinu do dalšího scénáře. Poradíš pls?
Kat píše:Je tu někdo,kdo by se chtěl spojit a dělat společně mapy a kampaně do h4?Pokud má někdo zájem,tak každopádně napište.
Kreuger píše:ahoj. Taky si hraju s editorem a tvořim mapy. Dost mě to baví, ale stále nemůžu přijit na to jak přenést hrdinu do dalšiho scénáře. Poradí mi někdo pls?
nastro95 píše:já si občaś takéé vyráábím mapy atd ale já zas nevím jak udělat že tam bude poklad a jak ho vlastně vůbec vykopu bez toho se mi potom nedá dokončit která kolik kampan to že ho mám vykopat ok ale jak díkyy
nastro95 píše:ahaaa supeer díkyy moctaková banalita a jási nevšimnu:P a ještě pak když dám třeba všudem ožně hradby a nejdou přejít jako je například u scenáře barbara monga jak tam sou i ty katapulty a mám to rozbít jak to udělám to jaksi nák nwm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník