Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Editor map

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4

pre Niven

Příspěvekod Heroesak » pon srp 04, 2008 10:17 am

Ja som už vytvoril 1 kampaň o 8 mapách , pár takých malích a jednu XL práve vytváram :arrow:
Benči Heroesák
Heroesak

Re: pre Niven

Příspěvekod Niven » čtv srp 07, 2008 8:48 am

Heroesak píše:Ja som už vytvoril 1 kampaň o 8 mapách , pár takých malích a jednu XL práve vytváram :arrow:

Když ti to takhle jde,tak mám pro tebe takovou menší prácičku a to práce na kampani pro Heroes 4 s názvem Montanové,já na to nemám čas.Kdyžtak se ozvy na mou stránku nebo na mail.

http://niven.webzdarma.cz/
Niven

Re: Editor map

Příspěvekod Kreuger » ned úno 19, 2012 4:10 pm

ahoj. Taky si hraju s editorem a tvořim mapy. Dost mě to baví, ale stále nemůžu přijit na to jak přenést hrdinu do dalšiho scénáře. Poradí mi někdo pls?
Kreuger

Příspěvekod Kreuger » ned úno 19, 2012 4:35 pm

Kreuger píše:Ahoj. Já bych se spojil. Hrát si s editorem mě dost baví. Jen bych potřeboval poradit jak přenest hrdinu do dalšího scénáře. Poradíš pls?
Kat píše:Je tu někdo,kdo by se chtěl spojit a dělat společně mapy a kampaně do h4?Pokud má někdo zájem,tak každopádně napište.
Kreuger

Příspěvekod Kat » sob úno 25, 2012 12:22 pm

Kreuger píše:ahoj. Taky si hraju s editorem a tvořim mapy. Dost mě to baví, ale stále nemůžu přijit na to jak přenést hrdinu do dalšiho scénáře. Poradí mi někdo pls?

Musis vybrat toho posledniho, sedeho hrdinu a nastavit to tam:))
Kat

Příspěvekod nastro95 » ned bře 04, 2012 12:06 pm

já si občaś takéé vyráábím mapy atd ale já zas nevím jak udělat že tam bude poklad a jak ho vlastně vůbec vykopu bez toho se mi potom nedá dokončit která kolik kampan to že ho mám vykopat ok ale jak díkyy ;)
nastro95

Příspěvekod Kat » ned bře 11, 2012 10:23 am

nastro95 píše:já si občaś takéé vyráábím mapy atd ale já zas nevím jak udělat že tam bude poklad a jak ho vlastně vůbec vykopu bez toho se mi potom nedá dokončit která kolik kampan to že ho mám vykopat ok ale jak díkyy ;)

Na pravé straně máš takovou červenou vlajku- Herní menu, to rozklikneš a tam najdeš Vykopat poklad:)
Kat

Příspěvekod nastro95 » pon bře 12, 2012 10:06 am

ahaaa supeer díkyy moc ;) taková banalita a jási nevšimnu:P a ještě pak když dám třeba všudem ožně hradby a nejdou přejít jako je například u scenáře barbara monga jak tam sou i ty katapulty a mám to rozbít jak to udělám to jaksi nák nwm :P
nastro95

Příspěvekod Kat » pát bře 16, 2012 1:43 pm

nastro95 píše:ahaaa supeer díkyy moc ;) taková banalita a jási nevšimnu:P a ještě pak když dám třeba všudem ožně hradby a nejdou přejít jako je například u scenáře barbara monga jak tam sou i ty katapulty a mám to rozbít jak to udělám to jaksi nák nwm :P

Teď jsem tě nějak nepochopil:D Myslíš to, že hradby ti brání cestu vtom, abys šel dál? Tak pokud nejdou překonat normálně chůzi, tak většinou musíš splnit nějaký úkol, který ti po splnění překážku z cesty odstraní...:)
Kat

Předchozí

Zpět na Heroes IV