Kat píše:Tak já taky nic proti pohádkovému drakovi nic nemám,mi se taky líbí.
klaymen píše:Kat píše:Tak já taky nic proti pohádkovému drakovi nic nemám,mi se taky líbí.
stale je lepsi ako v H3 - fialovy ako z knihy pre osemrocne dievcatka a oci ako pes ked sere.....
Curwen píše:klaymen píše:Kat píše:Tak já taky nic proti pohádkovému drakovi nic nemám,mi se taky líbí.
stale je lepsi ako v H3 - fialovy ako z knihy pre osemrocne dievcatka a oci ako pes ked sere.....
Aha,a ja som si do teraz myslel,že rozprávkový drak ma byť velká,nasraná prerastená jasterka(ktorá má rada osem ročné dievčatá jedine popredu pripálené), s dlhými pazúrmi a doupetem plným polozhnitých tiel.
Som rád že si mi to vysvetlil![]()
Danken the Elder God píše:Vzhledově se tam podle mě hodně povedlo více jednotek. Na druhou stranu je tam taky pár jednotek co se mi zdají hnusné. Problém je často taky v animaci. Třeba takový vlk vypadá celkem normálně, dokud se nezačne hýbat, to je pak hrůza.
Jednotky co se mi líbí:
Zlatý golem - je to bijec
Titán - je to bouchač
Medůza - sice nemá ocas, ale asi takhle bych si jí představoval v bájích
Noční můra - prostě černý hřebec s hořící hřívou a hořícími kopyty
Anděl - prostě borec ve srovnání s andílky v H3 a holkama s kapucí z H5
Zplozenec jedu - je pěkně hnusný, a tak to má být
Bílý tygr - pro mě asi nejhezčí jednotka H4
Chaun - takový milý skřítek
Mumie - prostě úžasné provední, jak vzhled, tak animace, tak ozvučení - pro mne celkový vítěz
Zemský elementál - dobře vypadá a má originální animaci
Ledový démon - smějící se ježatá smrt - cool
Jedotky co se mi nelíbí:
Zombie
Sedlák
Kentaur
Harpyje
Behemot
Vlk
Elf
Jednorožec
Fénix
Kerberos
Naga
Téměř celý Eden, pokud jsou jednotky v pohybu(krom animaci smrti křižáka, ta je super)
Některé z nich nejsou až tak špatné, ale ve srovnání s ostatními díly je musím pohanit, jiné, hlavně humanouidní, mají tragické animace.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník