od Bušák » úte říj 21, 2014 7:43 am
Jo na ten tvůj mod jsem na tvé stránce taky narazil. Škoda, že se nenašlo víc lidí, co by do toho s tebou šlo. Já osobně tomu jak se to programuje vůbec nerozumím, takže bych byl málo platný, ale docela si umím představit, jak poskládat jednotky do hradů tak aby to fungovalo, rozdělit inferno a nekropolis, tak jak jsi plánoval, dokonce by některé jednotky mohli být vylepšením jiných. Třeba balista -> katapult (za předpokladu výrazného zvýšení ceny a snížení přírůstku, aby byla zachována rovnováha).
Přijde mi divné, že se žádný z našich ruských kolegů nepokusil o nějaký výrazný mod, protože si myslím, že i H4 má poměrně dost fanoušků, kteří věří, že je to nejlepší díl.
Co se týče tvé stránky, záleží na tom, jak si představuješ mou pomoc, jestli chceš poradit, co tam přidat, tak docela dobré návrhy jsou tam u tebe na chatu. Já osobně bych tam dal třeba kurzor ve tvaru meče a ruky (jako z H5, nebo podobný) někde jsem to viděl na cizí stránce k heroesu, to si myslím, že je velmi dobrý nápad.