Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Předobjednávka

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: Předobjednávka

Příspěvekod Grawl » pon dub 27, 2015 7:44 am

Já si sedmičky pořídím až později, protože potřebuji kvalitnější PC a taky nemám zájem
potom stahovat milión patchů.
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty parchanty na druhé straně aby padli za tu svou.
Grawl

Příspěvekod Morbid » pon dub 27, 2015 7:45 am

Som fanda série heroes, a keď motyka strelila a HVI z velkej časti fungovala bez bugov,napriek menším či vačším výhradám k hernému systému ma bavila. Ale: keď zhruba asi štvrtinu či tretinu času HVI bugovala,tak si HVII nekúpim.
Morbid

Příspěvekod RRRick » pát kvě 22, 2015 4:07 pm

Tak jsem se nakonec rozhodl, že do toho přeci jen půjdu a hru si předobjednám ;). Z gameplaye moc nepoznám jestli mi ta hra bude vyhovovat nebo ne a chtěl bych si zahrát aspoň tu betu, ať vím co mám čekat od plný hry. Jen jsem se chtěl zeptat, kde jste si to předobjednali a jestli už vám přišel klíč do bety ? Koukal jsem na gameexpres, dávají k tomu i ty bonusový artefakty, ale dost lidí si stěžovalo, že si někde objednali hru a doteď jim nepřišla pozvánka na betu, tak bych chtěl mít 100% jistotu.
RRRick

Příspěvekod antalyan » pát kvě 22, 2015 4:25 pm

Objednával jsem na filmgame.cz, protože to tam bylo nejlevnější - 2788 Kč + poštovné a dárek zdarma. Klíč k betě mi zatím nepřišel, ale ptal jsem se na něj, protože ho na stránkách nemají uvedený, a psali mi, že bude :D
antalyan

Příspěvekod estla » pát kvě 22, 2015 5:11 pm

Ja mám predpbjednávku z gameexpres, tak ako hovoríš, sú tam aj bonusy a kľúč mi prišiel hneď na druhý deň, ako objednávku spracovali do mailu. :wink:
estla

Příspěvekod Lucas Gryf » pát kvě 22, 2015 5:32 pm

Jsem rád, že jste si to už předobjednali. A mezitím já pořád čekám na g2a až to vyjde (a bude na to sleva). :D Takže hádám, že si betu nezahraju a přeodobjednám měsíc-dva před vydáním.
Lucas Gryf

Příspěvekod RRRick » pát kvě 22, 2015 6:14 pm

Ok, díky, radši teda ten gameexpres. Snad jim ještě nějaký klíče zbyly :D
RRRick

Příspěvekod Lucas Gryf » ned kvě 31, 2015 10:24 am

Tak jsem objevil stránku, kde si můžete koupit beta klíč, stojí 1.99€, 2.69€ v případě kupování s bezpečnostním prvkem. Sám si to hodlám brzy koupit, poté napíšu recenzi.
http://www.g2play.net/product/125416/mi ... -374460-t/
Tak, beta je aktivována. Ale pozor, nebuďte stejně hloupí jako já a kupte si nějaký bonusový se stejnou cenou, odkaz zde: http://www.g2play.net/category/16820/mi ... artefacts/
Teď už stačí jen počkat než mi napíšou, že je odstartováno. Klíč přišel do deseti minut, mají skvělou podporu, protože si já blbec spletl U s V.
Lucas Gryf

Příspěvekod Lucas Gryf » ned srp 09, 2015 11:28 am

Tak jsem narazil na MMH7 za cenu 850 korun, což není mnoho. Koupíte?
Sice jsem uvažoval nad sběratelkou, ale velký rozdíl tam nebude.
http://www.g2play.net/category/18340/mi ... ay-cd-key/
Lucas Gryf

Příspěvekod Morbid » sob zář 12, 2015 11:59 am

Ja ak niekedy vobec HVII kupim,tak počkám aspon rok,či to bude alebo nebude tak SRAČKOIDNE zabugované,ako nešťastie menom HVI.Ale keď si spomeniem, ako sa na nás BUGISOFT vysral s podporou a patchovaním HVI,keď vycicali,čo mohli,je mi do plaču.A to píšem ako hráč,čo by HVI zúfalo rád miloval,ale sama hra mu v tom bráni. :evil: :twisted:
Morbid

Příspěvekod Thelvyn » pon zář 14, 2015 7:39 am

Morbid píše:Ja ak niekedy vobec HVII kupim,tak počkám aspon rok,či to bude alebo nebude tak SRAČKOIDNE zabugované,ako nešťastie menom HVI.Ale keď si spomeniem, ako sa na nás BUGISOFT vysral s podporou a patchovaním HVI,keď vycicali,čo mohli,je mi do plaču.A to píšem ako hráč,čo by HVI zúfalo rád miloval,ale sama hra mu v tom bráni. :evil: :twisted:

Souhlas a este navrch to predem "koupim" v zatoce a do doby nakupu budu hrat za pet prstu. Za ty nervy z minula mam predplaceno aspon do desitek :lol: .
Navic to bude stejne tak zpraseny, ze to nerozjedu ani na svy sunce, ktera rozjela v pohode i Witchera 3. Vidim tu jistou paralelu s Witcherem 2 a Heroes VI :D .

Btw, opravdu verite tomu, ze jede mi beta = pojede mi plna hra? :) . Jen aby opet "nezabanovali" slabe karty a sestavy..
Thelvyn

Příspěvekod Rakšasa Raja » sob zář 26, 2015 8:39 pm

Objednával jsem si hru na Xzone.cz ve sběratelské edici, kde jsem měl možnost absolvovat obě bety a také jako jiné obchody dávají něco navíc (zde se jednalo o hrnek s tématikou evoluce Orků napříč všemi díly). Max. mě mrzelo, že nedostanu triko, ale to si pozděj při nejhorším dokoupím, půjde-li to.
Heroes 5 nabírá s datadisky na svojí perfektnosti. Už se těším na Tribes of the East.
Rakšasa Raja

Předchozí

Zpět na Obecně